219

Интересен факт

преди 1 година

До във филма ,рамбо,, -- Само първият филм на Рамбо е истината. Той е по книга и е режисиран от българинът - Тед Кочев. Той е роден в Канада, а семейството му е от Пловдив.

218

във филма ,рамбо,,

преди 1 година

Доколкото си спомням рамбо го измъчваха руснаци !

217

зелена барета от--

преди 1 година

форт Браг ! Ще докараме 100 абрамса 50-тина апачита и толкова ф-16 ще покажеме на украйнците как се работи със тях и като стигнем границата със Русия ще им ги оставим да се донаучат ! Едно време във Виетнам защо руснаците си карах миговете ?

216

Арести на наркомани

преди 1 година

Подставени на власт наркомани в Кремъл /1999/и окупаторите на Киев от 2012 година с е подиграват на велика Русия водят жесток кървав терор срещу десетки милиони наши братя и сестри.. След зомби преврата в Киев 2012 окупаторите на Киев започнаха нагъл кървав терор срещу рускоговорящите в Источна Украйна. През 2022 окупаторите на Москва /1991 - 1999 / продължиха с особенна жестокост терора срещу Источна Украйна.. Десетки милиони са без доходи за оцеляване.. Убити са стотици хиляди вкл деца.

215

r3v0lv3r

преди 1 година

До Анонимен в Виетнам кой караше руските самолети ? В Екипетско-Изреалската война кой караше руските самолети ? Юрдеците си мислете, че руснаците са давали на китайците и арабите по тези времена да им карат самолетите и въпреки това никога преди не се е говорило за война САЩ-СССР. Замислете се защо в момента повдигат руските *** тази теория ?

214

Анонимен

преди 1 година

Русия излиза от договора за ограничение на ядрените оръжия, ако сащ продължават да изпращат тежко въоръжение на украина.

213

Анонимен

преди 1 година

Крим, Донбас, по-късно и Одеската област отиват в Русия. Вие американските слуги оставате без морски излаз. Ако спрете веднага можете да спасите все още сегашното статукво.

212

Анонимен

преди 1 година

"Ние със сигурност ще спечелим, защото имаме подкрепата на целия свят" -- по-малко от половината свят. Ха-ха, хи-хи !

211

Анонимен

преди 1 година

До 226** новият МИГ 41 ще оперира и от космоса със свръхзвукови ракети/////////Този МиГ-41 е разработка от 80те години на миналият век има 2-3бройки, остарял замръзен проект през 90те.

210

Да,да-ама НЕ

преди 1 година

Христалакитата русфилчета да се записват немедлено запасняци в специалната операция на джуджето от кремъл , докато не ги е мобилизирал задължително в защита на бункера си! Да си вземат и цялата рода в тяхната втора Рдина- Майка.

209

Христо Христов

преди 1 година

Форумните евроатлантици да се стягат за Украйна. За фронта няма да стават, ама за теляци и в кухнята на украинците ще се вредят. Да си вземат и ибриците.

208

Христо Христов

преди 1 година

ЕС насрочиха среща за приемане на Украйна в ЕС, Чехия поиска мобилизация в ЕС, а НАТО заяви, че ако трябва ще се вклйчи открито във войната. Честито!

207

Анонимен

преди 1 година

Е,ако се пратят самолети сега кой ще седне в тях.Украйна се опитва да вкара НАТО във война с Русия,а това означава трета световна.Тия ли гламари трябва да се подкрепят все едно светът се върти около тях.

206

До 219

преди 1 година

Какъв цял свят бе? Света е 6 милиарда души-само 500 милиона в Европа и САЩ осъждат войната...на другите 5,5 милиарда им е все тая! Даже 4 миларда души в Китай, Индия, Иран, Русия, Беларус подкрепят Русия!!На световната сцена, ти си малцинство русофобе!

205

Анонимен

преди 1 година

Относно прибалтийските страни, била съм в Талин и Рига-там живеят преобладаващо етнически руснаци! Мисля, че в Латвия 40% от 1,6 милиона население са руснаци! Чуваше се само руска реч..тях просто ги е страх!! Сега се правят на големи щото съвпадат с интересите на САЩ в Европа! Но след време кой ще ги защитава тези чихуахуа?? Дето провокират и лаят по съседа си мечката Русия ;))

204

Анонимен

преди 1 година

И да ми слагате минуси и да не ми слагате това е възможна развръзка и трябва да се има предвид особено от страните които волно или неволно дават оръжия на украйна и водят до реална ескалация на напрежението.

203

Кос

преди 1 година

Така ми липсват селфитата с украинския байряк пред всяка керемида и дирек. Никой не отразява вече победите на героите, що тъй? Чете и гледайте ще разберете защо, има го и в западната преса - единственият път за Бахмут е отрязан остават 10км до пълната обсада. 17-18г мобилизирани укри минават на страната на РФ...а и какво да правят пишлеметата, напълно разбираемо е.

202

Анонимен

преди 1 година

От заглавието призовавам да се подготвят за нова чернобилска авария сори но сами си го просят. Съседните страни да си направят и те сметката.

201

Анонимен

преди 1 година

Относно прибалтийските страни те по население общо са равни на България а по територия общо са дори по големи. Ето тук е разковничето те са просто територия както и ние сме дори и нашата северна съседка е така територия.

200

Анонимен

преди 1 година

Уточнение. Казах истината за бомбардировките на САЩ и Великобритания над София и българските градове предимно цивилни хора са жертвите и че няма обяснение защо са го направили те с едната ръка дават с друга вземат