18

Анонимен

преди 1 година

Жельо е сбъркал на времето, че е признал тази страна. Политиците им се опитват с езика на омразата да се крепят на власт, без да правят сметка колко техни студенти има в България и други граждани. Ако тук сме като тях, елементарни и зли, на тези хора няма да им е добре. Бива злоба и безрасъдство, но макетата се уляха.Създават впечатление на силна умсвена ограниченост.

17

Анонимен

преди 1 година

ДПМНЕ имат типични черти на фашиска партия. Расизъм към българите че са татари, етническо избиване на различните от тях бг и антички произхот на македоните от велики арийски македони.

16

Иван Вазов

преди 1 година

Признайте българските си исторически корени и кажете ,че искате да правите друга държава и да нямате вече нищо общо с България и няма да имате проблем ...бъдете Северно Марсианци ...

15

Анонимен

преди 1 година

България прекалено дипломатично се отнася!

14

Гиб Мелсън

преди 1 година

Малката Украйна. Добре че е малка, че досега да са ни подпукали. Няма угодия. Мразят съседа си от изток и това е. И руснаците буквално се молиха на украинците да спазват Минските споразумения да не се стига до бой, но те не е и не, много искания имали руснаците, безкрайни искания имали.

13

Скопие е Албания

преди 1 година

ВМРО е разбита от сръбското разузнаването още от времето на Кралството на сърби, хървати и словенци и в него са инфилтрирани много агенти обслужващи Сърбия и Русия (СССР). Този факт се осъзнава от етническите албанци и последните масово напускат българската ВМРО (имало е стотици албанци членове на ВМРО).

12

Анонимен

преди 1 година

До Калчо До 1944 г. са србски фашисти а след 1944 г. са македонски фашисти. Тито се скарва със Сталин и няма никакви комунисти. След 1991 г. са северни македонски евроатлантичи и антички фашисти . Къде виждаш кумунисти. Там е маке ФАШИЗЪМ в момента.

11

Анонимен

преди 1 година

Разбира се, че нямат. Те едва сега започват.

10

Анонимен

преди 1 година

Тези са нещо като ДПС май.

9

Капачки за бъдеще

преди 1 година

Не ме интересуват тези ,искам да лъжа народа да дават капачки и да хода да стоварвам торове в Украйна!

8

Анонимен

преди 1 година

Наглостта на БЮРМ-ДПМНЕ граници няма по-голяма от вселената е.

7

Анонимен

преди 1 година

ВМРО е бг историческа организация на българи и няма нишо общо с македонци грци или срби.нямат право да ползват шом са маке. Може само ДПМНЕ.

6

Калчо

преди 1 година

Не, вие юго-комунисто-"националисти" прекалихте и то отдавна. Щом съществуването н мЪкедонизмът ви зависи от омразата към българите.... Ма1ната ви! Изгнийте там докато не станете част от Косово и Албания. Македонска нация признавам, мЪкедонска история допреди 100 години НЕ! Това е гавра и душевно пиянство. Колко българи затрихте по лагери в Югославия когато говорите че сме били фашисти??? Някога ще кажете ли, титовски отломки???

5

Анонимен

преди 1 година

Прав, двете страни нямаме обща история. До 1944 година има само история на България! Историята на Македония започва от Тито през 1946 година и предателството на Гошо Тарабата!

4

Анонимен

преди 1 година

Имаме само едно искане, да признаете, че сте крадци на бг история и другото е си дойде на място.

3

Анонимен

преди 1 година

Като решата историческите езикови проблеми ще влезнат след 60-100 г.

2

Анонимен

преди 1 година

Македония го потписа и така влезнаха в НАТО. Като не искат да потпишат нямя да влезнат. Гърция потписа с тях но и там не се спазва, защото има северен македонски име а езика е албански. Щп няма тогава и бг език.

1

Анонимен

преди 1 година

Разбрахте ли сега защо не трябваше да им подаряваме танкове когато албанците ги бяха подпукали които между другото после продадоха, сега щяхме да се разберем с албанците.