58

Анонимен

преди 1 година

македония е отделна държава имат конституция как по кой начин да им дадът привилегии никой никъде в европа не дава привилигеии за етнос

57

Анонимен

преди 1 година

привилегии ама защо щото се почувствал българин

56

ТодорАлександров

преди 1 година

Хич, ама хич не ми дреме какво казали от РСМ, Пендаровски, Заев,Ковачевски ,Ахмети и някой си! Не ми пука! Имаш договор и поставени условия - изпълнявай! Иначе - няма ЕС. Да лаят и да скачат колкото си искат, тая работа така не става! Иначе казано - ВЕТО!

55

ВЕТО до дупка!

преди 1 година

Тази държава РСМ нито ни е братска,нито ни е роднинска,нито сме и майка.Аре стига с това сервилничене.Да си спазват договорите,да не крадат история,да не трошат паметници,да не ни показват среден пръст,да не наричат външния ни министър фригиднаКУЧКА и да не горят български знамена.

54

Паисий

преди 1 година

О,неразумниИзроди,защо се срамувате да се наречете българи?!Нима не са били българи бабите и дядовците ви?!

53

български избирател

преди 1 година

ПИСНА МИ !!!! Абе,докога ще ни занимавате с тези психопати от Скопския Дисниленд?Да си се затворят в резервата и да не ни занимават с глупости.ВЕТО и да пасат...Учудващо е, как не са поискали до сега излаз на Църно море?

52

Анонимен

преди 1 година

как ше ме запишат етнос македония бе работа училище места безплатно в магазина

51

езиковед от ЕС

преди 1 година

АМИ ТО НЯМА МАКЕДОНСКИ ЕЗИК...Не съществува такъв...По времето на Сашко Македонскиот ВСИЧКИ са говорили на гръцки. От царя до най-простия оФчар...щото са били гръцка васална територия.Когато България ги завзема след война с гърците- там се е говорило БЪЛГАРСКИ защото са имали български владетел...После са територия на Сърбите ... ДАЛИ ИМАШЕ МАКЕДОНСКИ КАТО ВТОРИ ОФИЦИАЛЕН ЕЗИК В ЮГОСЛАВИЯ ? НЕ ! Та кой от тези три езика македонските оФчари смятат за "македонски"?

50

Анонимен

преди 1 година

никакво спиране изобщо тия тука с три морета и неща беларус и украйна не знаят добре ?

49

Анонимен

преди 1 година

То и Сашо Македонски беше ваш,но гърците ви се озъбиха и се съгласихте да сте само Северна.Тъй като Македония е древна държава с гръцки корени и сега има само територия Македония,редно е да се казвате Северозападна Македония и да не протягате лапи към други територии.

48

проф.БожидарДимитров

преди 1 година

Хората на запад не пасат трева,знаят да четат и да зачитат историческите факти.В"Бяла книга,която излезе и на английски език е документирано,точно как и кога е извършен от Коминтерна инженерингът на диалект,на българския език и как е възникнал македонският език.Тез СкопскиТУЛУПИ сериозно ли искат да ни убедят че Сашо Македонскиот е говорил на български диалект,а не е шпрехал на гръцки?

47

Magna Bulgaria

преди 1 година

За сведение -- драги ни северен Смехурко, ако малко се поинтересувате и потърсите истината, ще откриете, че:-- Старата Велика България я има преди изобщо някой да е чувал за татари и монголи;-- Първият сериозен отпор срещу ордите на Чингиз оказва Волжка България. На практика българските войски спират настъплението на смятаните за непобедими монголи.-- Същото ще повтори и Дунавска България. Европа е спасена от татаро-монголските пълчища. Сега нека да разберем как българите са станали татари?

46

Анонимен

преди 1 година

България е осъдена 17 пъти в Стразбург,заради незачитане на правата на Македонците . Нито една присъда не е изпълнена. България не зачита съда в Стазбург, който е Европейски съд за защита на правата на човека. Ние и Русия сме единствените ,които не зачитат този съд в Европа.

45

Анонимен

преди 1 година

интересно е че йотова има изисквания за македония а за беларус няма май

44

Гоце Делчев

преди 1 година

РСМ и Албания вървят в пакет,но това не е справедливо и не е продуктивно.ЕС да започне да преговаря с Албания и толкова. Защо Албания да плаща сметката на едни хора,които удивиха света с невероятни и извънмерни лъжи и фалшификации? Зер ЕС не си спомня "античното минало" на Скопие? Спомня си го и затова сега наистина взема предвид нашата позиция. Как да им имаш доверие на тези хора,които най-сериозно твърдяха,че Ал. Македонски им е бил баща?Как да не се усъмниш в менталното здраве на нацията?

43

Майтап Уили

преди 1 година

Не са добре край Вардаро.Секогаж кажуват,дека не само месечината е македонска,току и звездите на македонски нашепнуват. Ама от мене само едно сакам да им кажувам-албански треба да се учат.Горното го написах на един език,който според техните академичари бил ''посебен'' /отделен/и немал нищо ''заедничко''с булгарския.Сигурно и вие нищо не сте разбрали /не сте ''сфатили''/ Това е шега, разбира се.

42

Анонимен

преди 1 година

да ни осъдят в страсбург ? за правата на човека ! в българия

41

Езоп

преди 1 година

Зоопарк в Скопие. Детенце пада в езерцето с крокодилите. Всички пищят. Един мъж скача във водата и изважда детето. Аплодисменти. Една журналистка застава до мъжа и тържествено произнася: "Такъв героизъм е присъщ само на северомакедонците!"Спасителят се обажда: "Всъщност, българин съм, но това е присъщо за всеки човек."На следващия ден в местния вестник заглавие с огромни букви "БЪЛГАРСКИ ФАШИСТ ОТКРАДНА ЗАКУСКАТА НА КРОКОДИЛИТЕ ОТ ЗООПАРКА!"...

40

монголоиден татар

преди 1 година

Кражба на история и култура,език на омразата,горене на български нац. знамена, незачитане на подписания договор между РСМ и БЪЛГАРИЯ,квалификацията,че РБ е фашистка страна,а българите необразовани и диви татарски племена-това са само част от причините да не се дава право наРСМ за начало на преговори за членство в ЕС.Де факто,според тях,ние сме врагове и членството им в ЕС е недопустимо.То може да стане факт само,когато всичко гореизложено трайно и необратимо се промени.

39

Анонимен

преди 1 година

тоо е пиян само служби го гонят