38

Magna Bulgaria

преди 1 година

Да запитам този заблуден северняк по-долу, какво толкова са им сторили татарите? И защо е лошо да си татарин? Македонци, най-накрая вижте да си оправите отношенията с Татарстан, че току-виж от Казан може да се обидят и да си развалите приятелството с Москва. Че и Россията е малко нещо татарска...

37

татар-шегаджия

преди 1 година

ПРЕДЛОЖЕНИЕ: Поканете еврокомисаря по разширяването Верхей да посети РСМ заедно с българската делегация и евродепутати/които имат запрещение да влизат в РСМ/на поклонението и полагането на венци на гроба на Гоце Делчев по случай 151 годишнината от рождението му....гОООлям цирк ще настане в РСМ !!!!

36

Magna Bulgaria

преди 1 година

Значи е унизително да си част от историята на една от трите велики сили на средновековна Европа? Да споделяш историята и културата на Българската империя, на тази ,,държава на духа", без която и днешните скопски еничери нямаше да ги има? Да наричаш своите единородци ,,***-татари" и ,,фашистички окупатори", да повтаряш идиотските югосръбски и руско-коминтерновски псевдонаучни ,,теории" и да се гордееш с елина Александър и с някакъв вентилатор? Тези объркани хора са наистина за лечение...

35

бай Ставри

преди 1 година

Българи и македонци нямат обща история. Просто македонската е много къса - от 44 година когато Тито създава македонския език.

34

Гошо...Тъпото

преди 1 година

До Македонja Много ми харесва...напевната македонска реч,защото е архаична...българска Така са говорили моите...прадеди преди 1250 години. Да се чуди човек,как в този край на България,сте се...консервирали през...столетията.

33

Анонимен

преди 1 година

Фалшификатори македонски!!

32

и те така

преди 1 година

искането е само едно бе , да почвате да декламирате АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ !

31

Анонимен

преди 1 година

Тези в РСМ искат да се забрани на всички да казват истината, с тя е че до 1945г т. н македонци няма, че Георги Делчев е българин, нищо че той сам се обявява за такъв, или пък цар Иван Владислав племеник на цар Самуил, който в Битоля сам е написал "Аз Иван Владислав българин по произход, построих тази крепост в защита на българите". Ако кажеш в РСМ че Делчев и Иван Владислав са българи може да те вкарат в затвора.

30

Анонимен

преди 1 година

На този *** сърбоман от ДПМНЕ, явно нещо не му е ясно, а това е че нас ни е срам и не искаме хората които живеят в момента край Вардар и са предали собствените си предци да се наричат българи, защото не заслужават. Но тези които въпреки тормоза са запазили гордото име българин трябва да имат всички права и ЕС е длъжен да им го гарантира!И българската държава да спре да признава за българи и да дава паспорти на хора от РСМ на които дядовците са били честни българи, а те станали сръбски енич

29

Специалист

преди 1 година

Откачалка

28

Анонимен

преди 1 година

Дзверенето срещу България от страна мъкедонците е щото за тях Ние нямаме никакъв авторитет.Загибили сме всички войни, най-бедни в ЕС, според тях всички съседи ни мразят.Ако бяхме примерно на стандартана Белгия, щяха да ни дадат да ги клецаме, само за да ги признаем за българи.

27

Анонимен

преди 1 година

Явно са решили да се правят на клоуни. Това няма да им помогне.

26

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Ако...варите цял ден в тенджера под...налягане гранитно паве и македонска глава,няма да...омекнат,но за...първото,не съм сигурен.

25

Анонимен

преди 1 година

Само две неща нямат край. Вселената и северномакедонската простотия. Първото обаче не е доказано.

24

българин

преди 1 година

До Анонимен "Жельо е сбъркал на времето"др. Желев, лека му пръст на човека, беше родолюбив българин.На нас ни кроеха същата шапка както на югославия - гражданска война и разцепване.С неговият гениален ход, той предотврати тази катастрофа и за това трябва да сме му благодарни. Сегашните политикани не са от тази класа и могат да ни докарат до друга балканска катастрофа... За мен това е руска намеса за дестабилизация на региона. руснаците винаги са били врагове на българската държавност!

23

Анонимен

преди 1 година

Драги макета. Ние признаваме вашата история и тя започва след 1944 г, а вашия книжовен език е създаден на основата на българската книжовна норма долу-горе по същото време. Айде чакам скопските т'ролове да ме обявят за фашист и татарин.

22

Анонимен

преди 1 година

Историята на мЪкедония е написана от такива като тех умници. Мъкедония няма история Кога са били държава че да имат собствена история? Жельо жабата един психо болен ги призна за държава. На психично болен признанието е невалидно.

21

Анонимен

преди 1 година

Трябва на някой да му набиеш канчето - за да те уважава!

20

оД СевероМарсианец

преди 1 година

Братя североМакедонци,Днес като се събудих открит и махмурлия , установих , че се чувствувам МАРСИАНЕЦ. Сака да ме запишат като такъв , а оД ГРАОто ми отказват. Моля ви да образувате дело у Страстбурго за нарушени права на марсианците у Български. Така и така тр да водите дело за признаване на северомакедонско малцинство у БУЛгаско,щото с договор се отказахте ос македонско.Сългасен съм и нСеверноМарсианец.У мазата имам 100кила люта ракия15гради.Ке черпавам.

19

Анонимен

преди 1 година

Шом те краднат и наричат бг че са маке получават същото и от нас че маке са бг. И така да безкрай.