192

Тоя па

преди 1 година

Кога започна да разбира от геополитика, война, войска, техника. Некъф пълен случайник и бивша тилова мижетурка плещи фундаментални глупости пред по глупави ***.

191

Анонимен

преди 1 година

Като им омръзне и се уморят да се бият ще седнат и ще се разберат без проблем. Един народ са, а и нямат избор - съседни земи са и такива ще останат завинаги. Големи войни няма да има и това е добре. Човечеството е научило уроците си.

190

Евразин Алахакбаров

преди 1 година

в руските учебници, петре, войната е отразена в темата "войните за проливите с османската империя", точно с пет реда. факта, че сме платили със злато за съединението да ни пазят, а от османците са взети армения и гърция, за да си нямат проблеми, доказва, че руснята е професионален освободител. деветдесетте така застраховаха.

189

IQ 3.14

преди 1 година

До ПЕШОсега, отваряме един руски учебник по история и четеме тяхната трактовка за войната, която ние наричаме освободителна. после питаме, защо е убит стамболов и изгонен батенберг, като русия ни била защитила. сърбите и руските офицере нищо нема да ги питаме, те така си гледат.

188

Евразин Алахакбаров

преди 1 година

кви са тия нафталини и що са в национален ефир?педесети набор, щабар чантаджия, народен представител на шумкарите, национална сигурност. т#читалище #zakrivai

187

ПЕШО

преди 1 година

До БългаринКогато Русия обявила война на Турция за да защити българите била права.Сега когато обявява война на Украйна за да защити руснаците в Донбас не е права.Защо така се получава?

186

IQ 3.14

преди 1 година

що преди сме били приятелска. колко големи фирми глътнаха вода заради руските вересии ... ла, ако им стиска, да стрелят. да видиме кво ше остане от москвабад

185

Отговор

преди 1 година

До Космонавта Романенко 246 СВО се превърна в Специална Военна Излагация.

184

Абе Аланкоолу

преди 1 година

Че тя Русия ВЕЧЕ ни е обявила за вражеска държава,барабар с почти цяла Европа!

183

Анонимен

преди 1 година

От наличие на такива специалисти като Сл. Велков комунизма се срина. Тия в главите нямат мозък, само смес от петолъчки и обърканите представи за бъдещето на Ленин, Сталин и Путин.

182

tc tc tc

преди 1 година

Че ние сме и сега такава според тях.

181

Психодиспансера

преди 1 година

Извинете,че изпуснахме пацииеттите !

180

Космонавта Романенко

преди 1 година

Идват танковете на НАТО и руските *** вече заговориха, че било война. Какво стана със специалната военна операция, не върви ли по план?

179

Анонимен

преди 1 година

Вие разбрахте ли защо укрите са натискали за тези танкове Леопард?За тях имало снаряди с ураново ядро.Украинци,честито!Вашите ще ви унищожат земите.Жалкото е,че тази радиация и тук ще дойде.

178

Анонимен

преди 1 година

Не е ли "специална операция" русофилче, каква война те води :)))

177

Доктора

преди 1 година

Укрофилите да заминават за Украйна да могат да си удовлетворят първобитните емоции. Така и България ще се изчисти от самосебе си от ***.

176

Анонимен

преди 1 година

До Ха!!!!!.."Все пак работата на САЩ да се бърка в другите държави ли е?"...Тръмп каза, че не трябва да е и с това настъпи котето. Хак му е!

175

Анонимен

преди 1 година

Добре че нямаме танкове Леопард!

174

Ха!!!!!

преди 1 година

До 236 Е? И? Въпреки че Елцин не бе точно олигарх, а Президент все пак, както Клинтън, Обама и Байдън. Ама те не са назначавани от олигарси, нали? И провери защо Елцин е назначил путин. Все пак работата на САЩ да се бърка в другите държави ли е?

173

Запада призна

преди 1 година

че Украйна загуби войната, чрез тези доставки на танкове и самолети. Ясно е че до половин година поне, украйнци няма да могат да ги управляват. А за някои е нужна и година обучение. А точно сега Русия кърти последните останки от армията на Зеленски. И кой ще ги управлява тези машини? Точно те НАТО и запада се готвят да ги управляват в Украйна за да спасят панически каквото могат. Въвличайки се във войната директно както шута им, подсказваше. И така ще предизвикат 3та СВ.