172

До 231

преди 1 година

Ами че то и Путин го сложи за президент олигарх - да не мислиш че сам се е направил. Абе като при нас - един олигарх се бие с друг олигарх, а народа страда.

171

Анонимен

преди 1 година

Не им трябват такнове Леопард на укрите а им трябва Рамбо.Само Рамбо може да ужищожи полвината руска армия с една картечница.А ако на фронта цъфне и Терминатора лошо им се пише на руснаците.

170

Ха!!!!!

преди 1 година

До За мейдана- Находчиво но както винаги лъжливо. Самия Зеленски бе създаден за президент от олихарх? Да ти кажа ли името му. И защо въобще САЩ и запада все се месят в другите държави и все пискат че на техните избори някой се меси, ако резултата не е удобен за Интернационалистите им?

169

Анонимен

преди 1 година

Единственият начин Украйна да победи е да извика - Жан Клод ВанДам, Шварценегер,Сталоун,Долф Лунгрен,Брус Уилс и Шотландският боец.Тогава с Русия е свършено!

168

Евала

преди 1 година

Нормално е милиционерът Велков да защитава руската позиция. Нормално е и да не каже, че зад действията на шведския политик, изгорил Корана стоят руски пари. С цел да се вбеси Ердоган и да не разреши влизането на Швеция в НАТО.

167

Анонимен

преди 1 година

Имам чувството че тук коментират само IT мишоци които си мислят че войната е като електронната игра която играят.Нещата са сериозни в този конфликт,Русия няма да отстъпи и може да се стигне до глобална война.И тогава лошо за всички.

166

Митев

преди 1 година

Алоооооо, "експерта", Путин ни обяви за неприятелска държава отдавна!!! Да ти имам експертизата!!

165

Анонимен

преди 1 година

Още в началото ни сложиха в списъка с неприятелски държави, и това е война, Путин сам го каза преди месец, а и на кой му пука за Русия изобщо, тирани и убийци

164

За мейдана

преди 1 година

Руснаците сами са си виновни. Бяха им сложили на украинците едни самозабравили се олигарси да грабят - по алчни и разточителни и от руските, дето доведоха богата страна до просешка тояга и държаха хората в мизерия. И накрая американците се възползваха, а хората страдаха - като при нас.

163

Българин

преди 1 година

Нищо ново под слънцето Така или иначе никога не са ни били "братя"

162

До Добре де

преди 1 година

забравихте ГеноЦид в Донбас 14000 избито рускоезично население, над 200 рускоезични деца, Преврата Майдан-часове след споразумението с Янукович да организира избори.горените живи в Одеса. Украйна е територия подарена от Руската империя на граничен народ-руси, арменци, гърци и др. бягащ от Полско и Австроунарско иго. 8 г. мотахте Русия с Минск, и отвхвърлихте МИРЪТ, докато ви въоръжат. Говори се, че снарядите на новите танкове ще са с ОБЕДНЕН УРАН. Дали снарядите няма да стигнат България.

161

Единственото

преди 1 година

Ми обяснение е че руснаците вършат мръсната работа на Китай. Докато ни занимават в Украйна Китайците тихомълком превръщат юана в световна валута, а Бразилия и Аржентина се обединяват във валутен съюз, Индия се превръща в енергиен гигант, презирайки руски нефт, а Турция в незаобиколим фактор в Европа. Китайски тигър се готви за скок. А американците в паниката си вършат глупости както и руснаците, съблазнени от новия ред.

160

Анонимен

преди 1 година

Добре де украинците които не искат да се бият имат избор. Могат да отидат в друга съседна държава дори пеша могат да отидат например в Беларус или в Унгария или в Молдова. Не може да се подкрепя нацизма. Всички ще загинем заради укронацистите и милитаристите.

159

Ехаа

преди 1 година

До Добре де и аз да те питам, ти би ли признал нещото северна македония. Разликата е ,че на руснаците им свършиха протестните ноти и вместо да плачат на рамото на Борел и останалият брюкселски зеленчук, ги запукаха с големите шамари.

158

Анонимен

преди 1 година

До добре... сложих ти минус по по грешка.

157

Анонимен

преди 1 година

Добре се украинците които не искат да се бият имат избор. Могат да отидат в друга съседна държава дори пеша могат да отидат например в Беларус или в Унгария или в Молдова. Не може да се подкрепя нацизма. Всички ще загинем заради укронацистите и милитаристите.

156

Кос

преди 1 година

По начина по който употреби укрите, дъртия лум-***-н от белият дом, няма да се поколебае да използва, първо източноевропейските си пудели с/у Русия.

155

Анонимен

преди 1 година

Моля нормалните хора въпреки кой какво мисли за войната моля не подкрепяйте тррола чийто брутално име коректора сложи в звездички. Него коректора не го премахва защото пише мръсните си думи с латински букви разбира се коректора го оставя. Той тррола води война на буквите която също убива всичко живо.

154

Добре де

преди 1 година

Питам. Украинцити имат ли друг избор освен да се бият. Със сигурност цивилните нито искат да ги мобилизират нито да ги бомбардират, ама руснаците можеха и да не влизат в Украйна с войски. Не били ги чували, че се нарушават права, ами че то навсякъде е така. Хората си намират начин. Като влезеш с войска какво става? Може ли ООН да признае Украйна за руска? Не. За какво тогава да го правиш?

153

Ние видяхме

преди 1 година

Как безпомощното НАТО, сащ и още 32 държави воюват срещу Русия и въпреки всичко тя си буха Украйна без проблем. Безумието на Укронацистите достига своя връх мобилизират се насила възрастни мъже пред очите на техните жени и внуци. Това става в домовете им на улицата до магазините. На нашите военнолюбци ще кажа скоро очаквайте робите от източния фланг да се включат. Това са България, Румъния, Полша, Чехия и прибалтийските тогава ще истакате да не сме в НАТО.