12

Ром"с

преди 1 година

За Русия ще станем вражеска страна само при условие,че нашите евроатлантици от НС разрешат самолети на НАТО да излитат от България за да атакуват Русия.Путин знае ,че българският народ (по-голямата част..)е за Русия и той няма да допусне да се атакува България,той е здравоислещ и разумен човек(за това й го харесвам),а не като Кирил Петков или пък каьл всички продажни псевдо-експерти..и не е под чехъл на Вашингтон.Така че,не трябва да се допуска оттук да излитат натовски бомардировачи...

11

Анонимен

преди 1 година

Ако убием малко национални предатели в парламента ще си изчистим ли вината?

10

Бодров

преди 1 година

Адмирал Горшков извърши успешно поражение на учебна цел с гипер звукова ракета цитрон само на 900 км от бреговете на върховния враг Америка. Компютъната симулация на изтрелването на ракетата, проследяването и унищоването на целта протече напълно безпроблемно. Ура!

9

лесното свърши

преди 1 година

Айде сега, вече официално, пропагандаторите на козяк 16 да заминават за източния фронт , та да бранят демокрацията .

8

Анонимен

преди 1 година

Ами аз това искам, да сме вражеска страна на скапаната Русия!

7

Русия е мутра

преди 1 година

Русия първо спря газта за България, от всички в ЕС. Първо спряха на България и на Полша. Да не говорим че преди това продаваха с години най-скъпата газ на "братска" България и тука подкупваха политици че да бавят газовата връзка с Гърция. От шайката про-руски мутри от 90-те години, за съжаление все още има останали. Намаляват с всяка година, но са като ***. Целенасочено правят саботажи и работят против българския народ. И сега Русия иска да ни остави на тъмно. АЕЦ и Чиара кой саботира?

6

русия е смешна

преди 1 година

Русия не може да завземе Бахмут една година вече. Руската армия вече е на дъното - загуби едно на три в полза на Украйна. При война срещу НАТО русия няма да изкара и два дена.

5

Анонимен

преди 1 година

На снимката :човече което е на хранилката цял живот преди БКП сега евроатлантик .Противен тип нагъл

4

Анонимен

преди 1 година

Леопардите са политическа акция, но с неясна цел. От военна гледна точка, какво ще прави Украйна докато дойдат танковете? Ще изгарят каквото имат сега. Какво ще правят, когато получат нови? Ще ги изгарят докато получат следващите. Но няма да напреднат, по-скоро обратното.

3

Анонимен

преди 1 година

Старец не ме занимавай с войни врагове ,не е полезно .Старец ходи бери минзухари в гората по полезно ще е за тебе .

2

Анонимен

преди 1 година

Нищо не разбира Славчо Селския.

1

Бургас

преди 1 година

Говорит Масква! Я Славчооооо!