232

Анонимен

преди 1 година

Тази война сега пак е НАТО - Русия, -------- само дето НАТО още не знае, че се бие срещу оркитe :)

231

Анонимен

преди 1 година

тука гледам че някой вече пишат с руски букви....мале мале

230

Анонимен

преди 1 година

Чакам момента когато тебе и всички русофобчета ще ви пратят на фронта !

229

Анонимен

преди 1 година

Ако съм на мястото на уважавания експерт и анализатор ще си потърся правата за грубите обиди и нападки които използват трроловете. Едно е да не си съгласен друго е да използваш груби и недостойни нецензурни думи .

228

Анонимен

преди 1 година

Чакам момента когато русия ще обяви война на България. Та интересно патриотите и копейките на коя страна ще са.

227

Анонимен

преди 1 година

Русия сбърка че се изтегли от киев. Тогава Запада брутално ги излъга че украинското правителство ще преговаря. Може би то така каза на Запада но излъга. Само че една и съща лъжа може да мине един два пъти но до там.

226

Анонимен

преди 1 година

Никой нямало да пусне руснаците зад днепър. Те ще питат евроатлантиците.

225

Анонимен

преди 1 година

Руски тумор в *** телевизия.

224

Анонимен

преди 1 година

Сатаната смята че ако повтори една лъжа сто пъти което правят ботовете че тая лъжа ще стане истина. Е няма да стане. Нас никой не ни плаща за лъжи !

223

Анонимен

преди 1 година

Лъжите и инсинуациите на историческите ботове които насаждат лъжа и омраза от години са факт но на мен ми е интересно как точно изкуствено насадената омраза срещу русия ще помогне на украйна. Само истината голата чистата истина само те могат да помогнат. За сега сме в заблуди.

222

Сата НАТО

преди 1 година

Е, и? Има три нации в Европа, които са побеждавали Просията и едната е Бългаската. Другите са Германци и Турци. Под Български националист не се подразбира русофил, естествено...

221

Анонимен

преди 1 година

Това че мога да мисля че бъркам знаци на телефончето как да е. Но виждам същия номер на таблета и компютъра. Съвсем ясно се вижда лъжата и фалша. Има електронна система която ги фалшифицира в политкоректни !

220

Анонимен

преди 1 година

В сайтовете и форумите са пуснати исторически ботове които изкривяват историческата истина и представят за истина факти извадени от друг контест. Високоинтелигентните хора се ориетират но целта е промиване на мозъци които после да бъдат лесно поробени цифровото робство ги чака.

219

Анонимен

преди 1 година

През Първата световна война РУСИЯ напада България в гръб в Добруджа! Ноооо тези подробности не се изучават в българските учебници!Няма паметници! Даже никога не сме изучавали как руския посланик иска да подкупи български депутати РУСОФИЛИ, но те все пак са патриоти и имперския план на РУСИЯ ДА ЗАВЛАДЕЕ ИСТАНБУЛ с помощта на България се проваля,защото на всички става ясно,че ще загубим България! Ноо КОМУНИСТИТЕ на ГЕОРГИ ДИМИТРОВ продават БЪЛГАРИЯ И МАКЕДОНИЯ!

218

Анонимен

преди 1 година

А за колко ли ще се преподготвят танкисти с вече година стаж и боен опит ...Седмица макс 2 ...Да го и Е... зкпч експерта славчо велков В танк не е влизал

217

Генерал смърт

преди 1 година

Превод от Бойния Устав на Танковите Войски на бундесвера от 1985 . Механик водач подготовка .. 35 дни Наборник ...Мерач стрелец 28 дни Наборник Пълнач подготовка 9 дни Наборник ...Командир 45 дни професионален сержант ....

216

брест литовск

преди 1 година

Е и русия и преди е капитулирала пред България като толкова се натиска гнома всяка империя заяла се с нас се е разпаднала ...Факт

215

Анонимен

преди 1 година

уж НАТО ама без пряко участие на живи сили, това е като да помагаш на деца от рак по фейсбук с молитва която е равна на лайк. Айде да спрем да плюем НАТО и ЕС, като и двете организации ни помагат много.

214

Муньо

преди 1 година

До +++++200Ако си спомняте ръководителя построй газопровода през България с български пари (струваше около 3 милиарда лева) и каза, че вече е България не може да бъде прескочена. Всъщност България беше първата страна със спрян газ. По официални данни приходите от този газопровод за 30 милиона USD на година. Та пак слушайте Вожда какво ви говори, а не какво прави.

213

Анонимен

преди 1 година

С главните букви защо правиш инсинуации и изопачаваш факти с цел насаждане на омраза. Това че драскаш с главни букви не значи че ит теб написаното е верно не е верно. Но няма да те разобличавам в детайли защото не заслужаваш.