353

Анонимен

преди 1 година

Не разбирам каква е тая истерия,след като никой в България не е засегнат.Някой ще ми обясни ли?Или някой от нещо много се страхува?

352

Анонимен

преди 1 година

Само да не осъдят България,заради активното мероприятие на Гешев,че тогава пак ние ще платим сметката.

351

Анонимен

преди 1 година

Ако са решили да играят вабанк, могат да минат още морални граници и да стане като Тад Груп ама вместо данни от НАП да изтекат данни от компютрите на различни политици. Ако сега бях на мястото на Гешев и другите политици, щях да си водя записките само на тоалетна хартия и да си пращам чатовете по пощенски гълъби а не през компютри. И да знам, Телеграм и Сигнал да криптирани. Но кои клавиши на компютъра натискаш - не е (:

350

133

преди 1 година

В БГ за да имаш кеш, трябва да си или премиер или важна клечка в политиката, а най - добре главният прокурор да е твой човек, иначе рано или късно гориш, като факла, такъв е замисала на всичко, да работиш от 8 до 17 за 800 лв и да ти минава живота...

349

Анонимен

преди 1 година

Всички пропускат няколко момента в цялото интервю. Емоциите бяха малко в повече но все пак говорим за младеж около 30 те. Той Данчо Ментата изпада в такива изблици а какво остава за младежа. Второ - нещо съществено, което пропуснахте - Нексо е много повече ИТ фирма с познания в областта на крипто финансите и движенията от колкото банка. Това води до третият елемент - ако са решили да хапят, много транзакции и движения на български политици, решили да крият парични движения в крипто ще лъснат.

348

Анонимен

преди 1 година

Тия момчета дълго ще дишат прахта на Б.Борисов.Тоя колко е откраднал,те не могат и да си мечтаят.А между другото,какво стана с тия 200 000 биткойна,които Гешев конфискува преди 2 години?Изпариха ли се,или отидоха в чекмеджето под формата на кюлчета и пачки?

347

Анонимен

преди 1 година

Има и измаме и окрадени клиенти на Нексо. Четете чужди медии. Там има толкова случаи че няма да ми стигне цял ден да ги цитирам.В Ню Йорк се води наказателно дело за стотичц измамени. Есатествено за това медиите на Прокопиев дума не отварят. Защо ли?!

346

1

преди 1 година

Масово се спря дейсностаа на хора, които имат сериозни средства...Само Делян Пеевски е чист като сълза, какъв предприемач само...

345

Анонимен

преди 1 година

До 365Това е и административно и КРИМИНАЛНО нарушение ))))))))Ха,ха,и къде в спорузомението с властите на САЩ се казва, че е криминално нарушение.

344

Анонимен

преди 1 година

Ами ще те заинтересува защото си обявен за издирване и приятелчето ти вече е заловен и скоро ще имате процес

343

Анонимен

преди 1 година

Боко пак е активирал лели ГЕРБ.Дали бащата от ДС,съдружник на тиквата от ония години няма да пропее?Май има какво да каже,затова е тая истерия.

342

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен (347) За какви вложители става дума, веее?!?! Това да не ви е банка?!Бизнес модела е НЕЗАКОНЕН !! Не може да извършваш банкова дейност без лиценз.Това е и административно и КРИМИНАЛНО нарушение защото щом не си банка си перач на пари.Просто е но не и за прости 'ора !!

341

Анонимен

преди 1 година

До 345защото едни клиенти не харесват това, че са си загубили парите, което си е напълно естествено.))))))))Интересно, а защо ли не го търсят от ФБР, ЦРУ, МОСАД, Ми-5'6'7'8,БНД,БИА,КГБ, ами точно от гешевата прокуратура.

340

Анонимен

преди 1 година

Излиза,че М.Мохамед е играл за крипто щом е превел суми в трансакции в даден момент по съответната ставка за обмяна на криптото във дадена валута от възприетите основни след което оператора започва да копа крипто в обем за сумарно наличие за период който в който попада и М.Мохамед с преведената вече налична сума към оператора след което на него вече му остава само да чака резулт от копането на оператора по галериите в мините за налични количества по ред за да задели за всички участници в периода

339

До 360

преди 1 година

Абсолютно подкрепям!Тия тримата са в първа лига по кражби и далавери.

338

Анонимен

преди 1 година

Аууу,гербавите *** вече изтерясахте.Защо,бе?Дали момчето няма да каже още нещо?

337

Анонимен

преди 1 година

Антони Тренчев е аматьор пред Владко Горанов, Боко и Цветан Цветанов.

336

Анонимен

преди 1 година

Те и телефонните измамници трябва да съдят Гешев за прецакването на един печеливш бизнес! Хората с такава радост им поверяват спестяванията си, понякога изминават стотици километри, за да се включат в каузата...

335

Анонимен

преди 1 година

Гледайте интервюто по БТВ тоя каква патица изшляпа от лицето на шапката и шефа му тиквичката

334

Анонимен

преди 1 година

До 354Осем щата в САЩ имат претенции към NEXO)))))Само където нямат претенции за връзки с терористи, руската мафия и даначни измами за каквото го обвиняват от бг прокуратура, с лъжата, че уж от САЩ имат информация за това.