373

Кой?

преди 1 година

в българската прокуратура има десетки писмени сигнали от БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ измамени от нехо. Пълна тишина от прокуратурата. кой е дал разрешение на тези мошеници да работят тук? как се казва?

372

Анонимен

преди 1 година

Дните на крипто компаниите, които се държат така, сякаш правилата не важат за тях, свършват. цитат от главния прокурор на Ню Йорк, жена между другото която за разлика от нашите мишки действа.

371

Анонимен

преди 1 година

Мести си централата в Швеция и плаща по 40% дабък печалба тогава ...

370

Анонимен

преди 1 година

*** гризна дървото този път хахахахахахаха. Пак ще плащаме заради този неадекватник.

369

Анонимен

преди 1 година

Част от парите за да стартира това нексо са от дарения от хелп карма на заблудени хора, дето си мислят че помагат. Част от другите са от кредисимо. Вие ги направихте играчи. Разбира се те не са и случайни а деца и внуци на партизани. За тях е нормално презрението към народа като направят пари. Такава ви е сегашната промяна от подобни индивиди.

368

Лили

преди 1 година

Значи Антони Тренчев викаш ,че случващото се в България те засяга в много малка степен а?! В България сте били една шепа хора .Е много ви е ,,малка "шепата бре Антони- 600 човека . Самозабравил се нагъл лъжец ,мошеник .Противни,отвратителни, гнусни

367

Анонимен

преди 1 година

380 България има договор за правна помощ със засегнатите страни, чиито граждани са жертви на измами от Nexo.

366

Анонимен

преди 1 година

Добре, че най-богатият човек в света Илон Мъск не е правил дарения на ДБ или ПП, защото сега щеше да бъде под "ударите" на гешевата прокуратура и най-вероятно Сийка Пикасото щеше да ръси невероятни глупоsти.

365

Анонимен

преди 1 година

Нексо ще плащат 45 милиона не само защото са нарушили закона но и за да не представят данни откъде печелят за да плащат 12-36% на депозанти.Тук е разковничето защото всъщност са пирамида и няма как да покажат такава доходност.

364

Анонимен

преди 1 година

Пълна подкрепа за Гешев и българската прокуратура след този бълвоч на нексаджията по двете телевизии, които спирам да гледам от днес!

363

Анонимен

преди 1 година

В комисията на НС, представители на Българската народна банка и на министерство на финансите посочиха че дейността на "Нексо" не е предмет на регулация в България и в Европейския съюз"" Толкова за незаконната дейност на NEXO и обвиненията на Гешев.

362

До 383

преди 1 година

Първо Цв.цв , Тиквун и Сие да върнат всичко, да покажат как става. Алчни, долни същества.

361

Евала за смелостта

преди 1 година

Дано успее да завърши процеса!!! Респект за поведението и интелекта!!! Браво, момче!!!

360

Анонимен

преди 1 година

До 378)Споразумението в САЩ е със SEC !!!С прокуратурата тепърва се започва !))))))Май ти си от село, село ГРОБ, защото точно с прокуратурата има спорузомение за 1,9млн.глоба.

359

Анонимен

преди 1 година

Айде сега всички които подкрепят Гешев да събират 1 млрд. $ обезщетение, защото с хилавите обвинения на Гешев делото срещу България е гарантирано загубено. Боко няма да си продаде кюлчетата за да плащаме с тях.

358

Анонимен

преди 1 година

(Антони Тренчев: Случващото се в България ме засяга в много малък аспект) Хем не го засяга хем плаче по телевизиите.Всъщност мнооого го засяга защото този няма бизнес никъде другаде освен Нексо. А нексо работи от България. Така че данъчните да си извадят главите от задниците и да действат.Също да проверят статуса на отседналост за данъчни цели на този *** защото съм убеден че е данъчно задължено лице в България.

357

Анонимен

преди 1 година

Уж всичко им е наред, а се споразумели за нещо си и щели да плащат 45 мил. долара глоба за липса на регистрация и им забранили дейността в САЩ и избягали в чужбина още от есента и се крият като лалугери, а уж всичко е наред с фирмата.

356

Анонимен

преди 1 година

Не знам само какво чакат КОНПИ?!Тоя *** е накупил имоти за 150 милион ойро ако не и повече.КОНФИСКАЦИИ бате!

355

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен(380) Не разбираш че кражбата е кражба без значение къде е извършена?!?!Ти *** ли си или ДА?!Отделно, Нексо без значение къде е регистрирана е видно че цялата оперативна дейност е от България. Всъщност това автоматично прави собственика на компанията данъчно задължено лице в България.От тук следва едно неплащане на данъци в ОСОБЕНО ГОЛЕМИ размери и т.н и т.н.Проблема на Нексаджиите ТЕПЪРВА ЗАПОЧВАТ!

354

Айдън Ц.

преди 1 година

Този е ял по-скоро от херовата баница