393

Жалкария

преди 1 година

До коментара под мен, чудя се дали и той като боЕко е чел само Винету и това му е цялата основа за аргументи. Работете си мизерните работи, блъскайте без да ползвате капка съзнание и ствайте част от статистиката на алкохолици и хора с наднормено тегло. боЕко го е толкова грижа за вас, че ви даде титлата толупи. И вие като *** се зарадвахте на вниманието

392

Анонимен

преди 1 година

Сексо дават кредити(престъпление) срещу нула% лихва и приемат депозити ори 12-36%?!Егати далаверата.Пирамиди-фараони.

391

Анонимен

преди 1 година

До 414Селски, завършил ли си 8ми клас?!Неграмотен си!!При това си и провинциалист.

390

414

преди 1 година

Когато даваш кредити срещу крипто, искаш лихва при погасяване. Обяснено като за теб, това е + на левчетата отгоре над кредита, който се връща. Имаш такси при теглене на крипто, както и при покупка. Това са още левчета. Когато имаш + левчета, започваш да имаш ликвидни пари. Пари, които са твои, по силата на договор. Коги мноуу уевчета се натрупат, даваш депозит. Даваш % от уевчетата, за да имаш повече капитал. Мноу таксички = мноу уевчета за теб. Мноу уевчета = мноуу богат.Капиш, ПоТи?

389

Анонимен

преди 1 година

До До 411 (412) Банкрута е процес, момче. Не става за един ден. Изчакай седмица-две и си дръж жетончетата. Ще го хапнеш.......

388

До 411

преди 1 година

И при всичкото изтегляне, защо борсата или дружеството не фалира, както 5 такива само за 2022? Защо въпреки акцията, за която се чу в цял свят и Гешев пъчи гърди провиснали, котировката на техния токен се качи? Това спад на доверие ли е? Знаеш ли въобще как работи крипто светът? И ти като "честен" не-комунист, какво напарви, колко зор си даде, за да създадеш нещо? Или извинението е както винаги държавата, че те е спряла? Някой ти е виновен, но никога ти не си сам виновен. Типичен българин.

387

Анонимен

преди 1 година

До ГенералисимусСамо да не забравяме, че създателите на тази фирма произлизат от комунистически и близки до всяка власт кръгове. Та на кои им е минало времето като са пак същите? Деца, внуци и пр. Само по-лустросани от дядовците си партизани или ятаци. Изнервени са най-вече защото клиентите им в САЩ ще си изтеглят авоарите от платформата им по нареждане на тамошните власти.

386

Генералисимус

преди 1 година

Желая всички псевдо-фенове на прокуратурата и руските кръгове да си пият ракийката, да си расте цирозичката, да си нагъват сланинката и да си носят после холестерола. Вашето време мина, трябва да ви вдигнат надника на 50 рубли на коментар, че инфлация, туй онуй. Гешев е привикан вече в САЩ по сигнал, чев акцията срещу нексо са нарушени правата на американски гражданин. Тъй че и на САЩ ще плащате идиотиите и мокрите поръчки на тоя кастриран пудел Пеевски.

385

Анонимен

преди 1 година

Научиха се лъжат и манипулират обществото,защото сме от "нещастната" държава,прости и манипулируеми смятат че така,ще е вечно.Човек който не плаща данъци в БГ,но държи офис работи от тук в много държави без лиценц за криптопредлагане ,си позволява чрез твмедии да заплашва прокуратура и да обижда държавата.Тези криптофараони много изнагляха.А глобите и неустойките в САЩ са защото сте праведни,а забраната за 5 г.пак е за заслуги и връщане на активите на клиенти ,некви" индивиди" и не сте ги лъгали

384

Анонимен

преди 1 година

ДО КОГА ЩЕ СМЕ СЛЕПИ!ВИЖ КОЙ РАБОТИ!ВИЖ КОЙ МАХА ВСЕКИ ЗАПЖДОЗРЯН ЗО НАКАКВА ШАШМА ПРОГЛЕДНЕТЕ БЕ ХЖРА!ЗАЩО СЕ ДОВЕРЯВАТЕ НА МОШЕНИЦИ! 39046

383

До 399

преди 1 година

И на мен банката,с която имам договор ,ми вдигна едностранно лихвите .Пък Гешев не арестува шефа им.

382

Анонимен

преди 1 година

Има някои удариха кьоравото в началото на крипто валутите, когато бяха евтини, но това време изтече. От златото, платината и всичко, което може да се пипне по-добра инвестиция няма.

381

….

преди 1 година

Ще разсъждавам когато и за каквото искам. Дочуват се разни неща из Сф на кого перат парите, докато грабят едновременно закъсали хорица. Така че да, двойно гадни са, че и тройни - после .*** им парадират по социалните мрежи със заграбеното. Така че да ги раздрусат - който го направи, гласуваме за него :) Хайде да видиме :)

380

400

преди 1 година

Ох, недей да мислиш много. Дават се с 0% лихва, ако платиш навреме, защото данните сочат, че повече от 80% от потребителите НЯМА да платят навреме. Така имаш силно рекламно послание и привличаш клиенти, като в същто време генерираш печалби. Айде, да не се мислите за екперти по всичко, като повечето имате по две мозъчни клетки - една за ядене и една за с...не.

379

Алдо Моро-РИМ

преди 1 година

Това *** Тренчев..е супер МАФИОТ!! Такива не сме виждали нито в Коза Ностра,нито в японската Якудза..Тоя тип е изгонен от САЩ И Е ЗАБРАНЕНА НЕКСО- НА ТЕРИТОРИЯТА НА ВСИЧКИ ЩАТИ !!ЗА КАКВО ПОВЕЧЕ ДА ГОВОРИМ!!Изключително самонадеян...копие на Черепа,но ..МНООГО по-зловещо !!ГЕШЕВ МАЧКАЙ НАРЕД !! И ДА ЗАСИЛИШ МЕРКИТЕ ЗА БЕЗОПАСНОСТ !! ТЕЗИ мафиоти и КРИМИНАЛНИ ТИПОВЕ ЩЕ СЕ ОПИТАТ ДА ТЕ ЛИКВИДИРАТ !!ОТ ЛИЧЕН ОПИТ ТИ ГО КАЗВАМ ...

378

Съвет

преди 1 година

Няма да е лошо да раздрусат и Кредисимо - нагла перачница, която чак се рекламира и по телевизията. Да покажат от къде ги взимат тия пари, които после раздават с 0% лихва уж, гратисен период и т.н. КОНПИ стига спахте, крайно време е да ги осветите тея мошеници и конфидкации повечко, моля. Ненаяли се, наглеци от същата банда. Няма да е лошо да погледнете инстаграмите на жените им - разни простакеси, миски, бивши .урви, как се местят от остров на остров, от яхта в скъп ски курорт и т.н.

377

Знайко

преди 1 година

До Анонимен Обяснявам като за прозти хора....Нексо лъжат инвеститорите си, като променят условията по договорите едностранно. С част от тези пари, предадени през частни лица на ПП и ДСБ се купуват изборите. Тоест америте са се разтревожили ,че с откраднати от тях кинти се финансират начинания, неодобрени от тях! Тоест, ако ги няма нексо да дават кинти на Ристю-дето-носа-му-влиза-устата изборите ще са малко по-честни и няма да има *** , които да изнудват ДОБРИТЕ ПАРТИИ НА СТАТУКВОТО!

376

АНОНИМЕН

преди 1 година

Защо не е България? Какво прави в чужбина? Така се дават лесно интервюта и се говори каквото си иска човек! Има една приказка : добре, че си вярваме!

375

Незомбиран

преди 1 година

Отдавна наследниците на комунистическата номенклатура не ги касае България, те са преуспели граждани на света.Та, и този е от тях, нали Луканов му е кръстник, а татко му от ДС. Точно ДС инсталира марионетката Костов да разбие демократичния порив у българите и да изчегърта СДС.За тези "преуспели" човечета България барабар с човеците в нея сме клети. Тези отвън зареждат тези отвътре, като ПП и ДБ да държат нивото на нацията на ръба на мизерията и отчаянието.За жалост им се получава, тестото е лошо

374

Morski

преди 1 година

Не те засяга, но иначе щял си да съдиш заради "уронване"!?!? Абе ДеСейче (ДеБъците са същите), ще ви резнвм многото глави на комуно кагебейска мафия! Времето ви свършва и ще ви боли много! 9 септември 44 с преврат отбемате собственост, а 10 ноември 89 си я узаконихте..."Революцията изяжда децата си!" времето ви свършва!