13

аман

преди 1 година

А изобщо някой разбра ли какво прави? овце ли гледа, кашкавал ли прави, дрехи ли шие? Нулева реална стойност. Аман от ПИРАМИДИ без фараони.

12

Фенка

преди 1 година

Не може да се отрече ,че хем е умен,хем богат,хем симпатяга.

11

Анонимен

преди 1 година

Стотиците измамени от Nexo вложители обаче ни засягат нас, българите. Защото след измамницата Ружа Игнатова Антоний Тренчев е другият едър измамник, завлякъл парите на клиентите си. Опита се да си напазарува политици, партии и да манипулира машинния вот, да задава дневния ред в България. Nexo позорят България.

10

Анонимен

преди 1 година

Гледах го при Лора. Сега е при Индиеца. Часове ефирно време дават на този измамник. Не могат да кажат едно изречение водещите по тв. Като латерна е. Оправдава се- като монахиня се изкара безупречен.

9

Анонимен

преди 1 година

Яла,яла тука Баце,като нищо не си направил.Чист като момина сълза,ФБР и ЦРУ да не са ангели небесни.Та те са най-прогнилите организации.Под тяхна егида се внася дрогата в Америка .Не гледайте екшъните им,в които са спасителите на земята .

8

Анонимен

преди 1 година

"Действията на българските власти са абсурдни, излишни и голяма част от тях - незаконни. Ние ще отговорим по подобаващия начин на това", заяви Тренчев."------------Я обясни защо ще платиш 45 милиона долара глоба и защо ще трябва да прекратиш дейността си в САЩ.

7

Анонимен

преди 1 година

Този е приключил, определно има сериозни ментални проблеми и определено се държи като 7 годишно малоумно хлапе, ще го освободят от Нексо веднага.

6

Не е ясно!

преди 1 година

Реагира по един начин, който пряко навежда на заключение, че нещо не е както трябва! Говори за споразумения с ФБР и т.н., но в американската преса има съобщение за сключено споразумение с финансовия регулаторен орган!?

5

Я па наглия тип!

преди 1 година

Да съди американците и британците бе, те го съдят, не ние?

4

Майора

преди 1 година

Кога комунисти и технитр наследници се признават за виновни? Никога , тебвинаги са прави , не са правили далавери , не са фалирали държавата , не са изнесли парите на хората и прочие! Като са невинни защо не идват в България , а пособно на другите бегълци се крият в чужбина? Сигурно и властите от САЩ , Великобритания и другите страни са подчинени на Гешев , та затова е почнал разследване атещу тях! Срамота , признат грях половин грях!

3

Анонимен

преди 1 година

Шо са крийш кат не та засяга бе шнорхел ?

2

Анонимен

преди 1 година

Какъв е този нагъл не българин, кой ти даде образование и бе сулю, щял да съди наред божее ръси само обиди по България, алоу и ние сме хора я малко слез долу, че да не паднеш вдън земя.

1

Анонимен

преди 1 година

Тогава си ела в България. Но, те ти стиска.