85

Анонимен

преди 1 година

Ясни са няколко неща - украинците могат да изтребват руско езично население безнаказано, а когато бият наши съграждани се правим, че ги защитаваме. Другото е, че евроgейските ценности не работят в тази част на континента. Работещ е американския метод- ако някой те заплашва или малтретира твои граждани - бой по канчето, ама яко! Сега ще мънкат няколко дена, ще се правят на патриоти и после както винаги се случва - битият бит, а другото не всеки път е толкова весело - цитирам Г. Ганев.

84

Анонимен

преди 1 година

Човечка не е виновен.Той е беден човек,който искара пари от този културен център.Той продаваше на пазара на тезгя,преди да открие този център.Беден човек без образование ,всички в Охрид го познават.Върза се на Джамбаски.Но като имаш нужда от пари ,правиш всичко.

83

Анонимен

преди 1 година

Ако шлахтите искат 1 трилион от Германия за няколко години робство, ние рябва да искаме от Турция 500, ама не сме толкова бавноразвиващи се.

82

Христо Христов

преди 1 година

Ми няма лошо. Да не забравяме, че Борис забранява партиите и поема еднолично властта.

81

Северин Македонски

преди 1 година

Абе няма ли македонисти в България за пребиване? Толкова ли е трудно три здрави момчета да счупят ченето на някоя изкyкала дядка от ОМО-то?

80

Анонимен

преди 1 година

Имаше предистория за случая, която нашите медии я премълчаха.

79

Анонимен

преди 1 година

Кобургите са спорни в България, а какво да кажем за РСМ.

78

Анонимен

преди 1 година

Трима Българи набили един.Набития е човек на Джамбаски и Каракачанов.

77

Hoqsan

преди 1 година

Има нещо в "материала" на балканите... балканския синдром в пълна сила, а те ни клатят от запада, клатят ли ни, клатят... но са много нискочелниците, първични и не достатъчно умни и способни да видят цялостната картинка. Абсолютно никой няма полза от подобни мизерии, само политиците и медиите - да имат както да отразяват и да имитират дейност.

76

Север Македонов

преди 1 година

Ако Албания анексира СМ... кой ще пребият???

75

Центъра Живков:Цска

преди 1 година

Живков 1986 от Парка на Свободата е първият български хеви метъл а първата българска хеви метълка доказано като факт на Златния Орфей е Лили Иванова...........Живков ДВА пъти назначава умствено увредения Олимпиец Сашо Диков за журналист да сме били центъра на целият свят..........Живков 1997 към червените:"Яхвайте като хеви метъли скандалите и да направите Център от България"

74

Анонимен

преди 1 година

По тв в кадрите вътре от клуба се видяха поргрети на тримата Кобурги. Фердинанд,Борис и Симеон. И в БГ това би се сметнало за издевателство с народа. Явно този клуб е провокация,която да подклажда омразата на братято макета срещу нас,направено от Радево-евроатлантическа БГ и с американска подкрепа.

73

Анонимен

преди 1 година

Обаче забелязвате ли, че кашшите с бюрм и укрия са забъркани и двете от СССР финансиран за създаването си от западни капитали доказано, е че Ленин и Троцки са финансирани от запад(Сащ, Швейцария и, Великобритания и Германия).

72

Анонимен

преди 1 година

До 77:Не е от ГЕРБ,а от СеРеУ да може да провокират конфликти."Разделяй и владей",а после "продавай оръжие".

71

Анонимен

преди 1 година

Щси слагаме каквото искаме име, а братя Миладинови са българи бюрм се пръква сле декрт на СССР през1944 година.

70

мхм

преди 1 година

Коплексари от изостанала държавица,бедни и злобни същества незнаещи и лутащи се още в търсене на измислена идентичност.жалки! ЕС трудно що го видите, виж Албания,да отблизо

69

Анонимен

преди 1 година

И краварите клатят всички финансово, Нейто бе.

68

Анонимен

преди 1 година

Няма да получи помощ от България тука управляващите са родоотстъпници само.

67

До 61

преди 1 година

този клуб е частен, и е създаден от ГЕРБ и нашето ВМРО да ги провокира. Съвсем нарочно.

66

Анонимен

преди 1 година

А защо не сложите нормално име за тоя клуб.Да речем братя Миладинови или Вапцаров?Защото търсите провокациите.Олигархията в Бг иска да ни назоби с национализъм и после да скрие от нас, че в Бг вече няма политика.Иска да ни сравни с Русия Украйна, но и двете сме в НАТО.Апропо, ако Турция учреди тук КЛУБ БАЯЗИД КАК ЩЕ СЕ ПОЧУВСТВАТЕ.