185

Тихомир

преди 1 година

Трима срещу един. Ясни са- страхливи плъхове са всичките!

184

не вярвайте на всичк

преди 1 година

Това са бизнес интереси на големи хора, търсещи финансова изгода. Не вярвайте на всичко, които четете.

183

Анонимен

преди 1 година

Нали Франция щеше да бъде гарант за добросъседство? Психопата Киро, защо не се обади сега на Макрон, нали той обещава и подписва зад гърба на нацията. Защо Кирил Петков още не в затвора или в специализиран психодиспансер. Изключително опасно е такива хора да са на властови позиции.

182

Анонимен

преди 1 година

Нали НАТО ни пази,защо ни бият.

181

само така

преди 1 година

САмо така,бой и пак бой.Какво прават там българите.Да си седят в БГ.и тук продават арна македонска неденица.

180

С

преди 1 година

македонисти се постъпва, като се постъпва с отровна змия...

179

Иван Иванов

преди 1 година

Тези и клуб "Пулпудева" биха затрили, без да разбират какво значи.

178

татарин

преди 1 година

*** те бугарите са татарци, не са славяни !

177

3ма срещу 1

преди 1 година

тва са казва смели войводи, 100% са със сръбски корени

176

ИСТОРИК

преди 1 година

МАКЕТА - ДРЕБНИ И ВРЕДНИ! КРАДЦИ НА ИСТОРИЯ! КРАДЦИ НА ВСИЧКО!

175

Анонимен

преди 1 година

Тримата побойници да се намерят на всяка цена за да се разбере кой е поръчителя!

174

АНОНИМЕН 007

преди 1 година

УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ, МАКЕТА КОМПЛЕКСИРАНИ, УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ

173

Анонимен

преди 1 година

"До краиот на месецот клубот ке го смени името и повторно ке биде тишина."Името няма да го сменим. Вие сте по смяна на имена, станахте Северна. Ще клекнете както винаги сте го правили, защото сте пички. Името ще остане

172

До МК

преди 1 година

Почваме и ние да тепаме Омовци тука. Племе нецивилизирано това сте вие, диваци

171

Никаква Украйна

преди 1 година

До Анонимен Не е Македония!Стига с тези Путински опорки!.Македония е Българска земя,земя дала на България цяла плеяда достойни мъже и жени във всички сфери на човешката дейност!Земя насилствено присвоена от Сръбските окупатори през 1913,след таен съюз между Сърбия и Гърция с цел да се заграбят Български земи и от едните и от другите!Години наред там се води ГЕНОЦИД на Българското население,но Истината,макар и трудно си пробива път!Да живее България!

170

Анонимен

преди 1 година

Има някаква периодичност при макетата и техните глупости. Като зле написано клише от хороскоп в жълт вестник са. Чувал съм, че на шизофрениците им влияе луната, както и женският цикъл се влияе също от нейните фази... Ами няма ли да е по-добре да си сложат тампоните, превръзките и с албанско-българския разговорник да изчакат нивата на естроген да се стабилизират?? Не ние сме приемали албанския за официален език, нали? Тия са толкова кухи и не осъзнават как с тая омраза на нас ни правят услуга.

169

Анонимен

преди 1 година

Македония е балканската Украйна. А на тези сме им подарявали оръжие. И между другото не бих се учудил ако след 10-20 години чуваме същите тези новини за пребити българи в Украйна. Но хората в България не протестират, те протестират само за спасяване на уличните кучета!

168

А каква е истината

преди 1 година

До Истината е,...Друже!Че е имало "Македонска държава" ли?Че "Македонската азбука" не е написана в 1944 в манастира "Прохор Пчински", и е нещо като Българска азбука писана на Сръбска пишеща машина марка "Партизанец"ли?Че цар Самуил не е Български цар и Василий II се е объркал,а летописците са били заблудени като го нарекли "***"?Че с рушенето на надгробни плочи и заличаването на Български надписи ще станете "Македонци" ли?И така нататък и т.н...

167

Космонавт

преди 1 година

До 177 Къде писах за какъв се имам? Зная какъв не съм - никога няма да съм русофил, това ми стига. Не принадлежа на интернационалното стадо от ненормалници.

166

Космонавт

преди 1 година

До Пак по опорката? А ти търсиш ли нацисти под леглото си? Всички нещастия за България са свързани с Русия и смешната им имперска политика. Е, Русия вече никога няма да бъде империя, украинците стартираха процеса по освобождаване на земите от Кавказ до Унгария. Ако не вярваш, питай Маркс.