105

Анонимен

преди 1 година

Оръжията ни вече са утилизирани от съветската армия. В момента сме със свалени ***..

104

Анонимен

преди 1 година

Този човек реши да изкара пари. Той беше нясно,че това можеше да се случи.Убеден съм ,че не знае кои са царете на снимките в културния център.Убеден сум ,че същите хора ,които са създали този център са платили на хората ,които са набили шефа на кутурния център.Само те имат имтерес от този сценарий.За ваша информация до дни трябва да бъде закрит тозо център,ако не си смени името на братя Миладинови или на някой друг човек от културата.

103

Анонимен

преди 1 година

Македония, новата Украйна.

102

Анонимен

преди 1 година

Тъй като си изпратихме оръжията и боеприпасите като мишени на Русия, смятам че нашите платени патриоти трябва да се изправят пред ЕС и САЩ и да поискат най- модерните оръжия за защита от македонска инвазия! Няколко брюм ръководители на различни форуми заявяват, че трябва да си върнат по всякакъв начин земите от Пиринска македония! Не трябва да се оставим да ни изненадат инда ни превземат за една нощ. Ако трябва и мобилизация да се проведе.

101

Познато а?

преди 1 година

Укропитеците с какво са по-различни от ***? Едните осъждаме а другите подкрепяме?

100

Очаквано

преди 1 година

Вето и това е. Тези са неспасяеми.

99

Анонимен

преди 1 година

По Босфор ТВ, ако ритнеш пес е голям проблем, обаче, ако в бюрм сеят омраза в учебниците срещу нас българите е ок.

98

Анонимен

преди 1 година

Когато някой ви провоките не отговаряйте защото той това иска. Неотговаряйки той е се вбеси понеже не му с е е получило.

97

Анонимен

преди 1 година

А някой продажник, ако ми каже, че не сме отстъпвали ще му се изплююя в продажното лице.

96

Анонимен

преди 1 година

Извинете, ама това културен клуб ли е тогава.Доста некултурно ми се вижда всичко.

95

Центъра Живков:Цска

преди 1 година

Турция изцяло подкрепя безкръвния ужВъзродителен процес на Живков започнал 1985 чак до 5 май 1989 и дори Турция през този период е съгласна да подпише нужните документи за узаконяване на ужВъзродителен процес на Живков....................Научавайки че е обречен на датата 5 май 1989 ден рожден на ЦСКА и Карл Маркс Живков се разбунтува организирайки вече истински Възродителен процес за да сме хеви метъл центъра на двойния Олимпия скиьор Сашо Диков и т.н.

94

Анонимен

преди 1 година

Който е българин да си идва в България а всички уш сърби македонци в наша страна да им вземат паспортите и да си ходят о центаро на техния измислен свят и прекратяваме всякакви взаимоотношения

93

Анонимен

преди 1 година

Изпратете Шкембе войводата на първа линия на фронта със неговата парашутна дивизия Обергащи, да превземе летището на Скопие!

92

Анонимен

преди 1 година

Няма да се изненадам при един конфликт северна македония да ни набие канчетата. Не сме толкова различни като мащаб и Америка няма интерес да се намеси в наша полза.

91

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 102 Нали това искат бе беззмозъчен да отидем и да ги пребием и да се правят на жертви. Нищо чудно да си провокатор за точно това нещо.

90

Анонимен

преди 1 година

Наше патриоти са патриоти само по нета и телевизията *** когато нещата загробват не можеш ги намериш . Това не е от сега сърбите едно време много повече са отивали и измъчвали но вие сте загрижени повече за руснаците дето подариха на сърбите наше територии

89

Филип от Филипополис

преди 1 година

България има излаз на море и достъп до световния океан, 450 км излаз на Дунав, планини от алпийски тип, плодородни равнини които могат да изхранят половин Европа, водни ресурси за които засушливи държави като Турция и Гърция могат само да мечтаят. Притрябвали са ни македонските голи чукари. Всъщност скопяните постоянно бълнуват за Пиринският край със световния ски курорт Банско, с мелнишките вина... Не спират да работят против България на всички възможни нива откакто са се отделили от Югославия.

88

Анонимен

преди 1 година

Човека продаваше аксесуари на пазара. Има средно образование ,което незнам как го взел . И изведнъш се вдъхновил и решил да открие културен център на нашите царе.А тези,които са го били сигурно и те са взели пари.Този център така или иначе щеше да бъде закрит след две седмици.Целта е да свърши работа.Той беше открит за да се случи това,което се случи.Няма да се изненадам,ако побойниците са платени от хората,които са създали този център.

87

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 92 Пише се Мънкедонци.

86

Анонимен

преди 1 година

Не забравяйте, че заради тези скаппани чукари сме загубили най-ценния си човешки капитал там заради войни вместо, койо иска да е дошъл тук. Прокклетата нидерландия колкото Бургаска област е 20 милиона, земя имаме.