37

Анонимен

преди 1 година

А можеше да го даде на ДПС и да е малко по-интересно ....

36

Дидо

преди 1 година

Вчера един водещ по ТВ запита журналист пред президентството. В какъв дух преминават разговорите с БСП. В руски,отговори журналиста.

35

До Дядото

преди 1 година

може да благодариш на Ваньо синия венец, на плана ран-ът и на приватизацията... :)

34

Дядото

преди 1 година

Нагъл провинциален фатма к - 30 години минаха и още сме най мизерните в Европа...но за САМОЛЕТИ ДА СЕ КУПЯТ НАМЕРИ СИЛИ И НАЧИНИ ДА СЕ НАЛОЖИШ....!!!

33

До Анонимен

преди 1 година

а на кой е крим?!?! :D украински ли е? вие американофилите верно сте яко изчаткали... :D

32

Анонимен

преди 1 година

Гербавите пак са ус..ли форума.Аууу,как се размириса!

31

ловец

преди 1 година

лъже Решетников

30

До29

преди 1 година

Да бе хич не е виновен,ама иначе съвсем случайно за пет години от както е във власта се провалиха пет парламента!

29

сн

преди 1 година

Тоз е пълна карикатура

28

Анонимен

преди 1 година

Тази Нексо е създадена през 2018 г.т.е. по времето на Б.Борисов.Айде сега Гешев да се разрови(ако му стиска) и да открие корена на злото.

27

Анонимен

преди 1 година

Стига сте го яли човека.Той не е виновен,че народа е наивен и си избира или мутри или неопитни мераклии да го управляват.

26

СД

преди 1 година

Зззз, телефона в Лангли. Вдига дежурния-Кажете?-Може ли някакво скандалче да спретне с ДБ , че да не вземат мандата?-Господине, тук е ФБР, не звънете без причина, че...-ББ се обажда!-Здраве желаем господин генерал, какво да помогнем?-Ми една акцийка в десетина страни в наша полза, ако може.-Разбира се, цял свят за вас работи.Историята през очите на Ицето мравояда

25

Анонимен

преди 1 година

Той Радев беше категоричен че Крим е руски, след това беше категоричен че Русия ще спечели войната за броени дни. Какво му пречи и сега да лъже за Нексо? Нищо не му пречи, нито акъла му нито образованието му.

24

Анонимен

преди 1 година

ББ му е заръчал да му разчисти пътя от кирилпетковци и христоивановци.И той чисти човека какво да прави.

23

Отец Нафърфорий

преди 1 година

Aз не разбирам ДБ каква вина имат, че опредлени хора им даряват. Явно още с дарението е заложена тази бомба. Партията има ангажимент само да го декларира. Освен това в крайна сметка с Нексо нищо няма да се случи както не се случи с Бобокови, Божков и т. н. Само ще плащаме обезщетения 9 цифрени. Аман от ченгеджийски номера. А това, че бащата и Боко са аверчета от мутропрехода нищо. Този Тренчев щеше ли да направи нексо ако баща му не е авер с ББ и част от ДС. Вземат ни за калинки.

22

Обективно

преди 1 година

Антони Тренчев е СИН НА ЧОВЕК ОТ ДС. А ТИЯ СА СВЪРЗАНИ КАКТО С БСП, ТАКА И ГИ ИМА ВЪВ ВСИЧКИ БГ ПАРТИИ!!! РАЗПРЕДЕЛИХА ГИ.

21

О хо хо

преди 1 година

Е как ще се е водил от дкандала с Нексо като го има изтипосан на снимка и дори с ръка през рамото на Майката на Антони - илиана алипиева!!! А ДАЛИ ТИЯ НЕ СА МУ СПОНСОРИ??? ДАНС ДА ПРОВЕРИ!!!НИКОЙ НЕ Е НЕВИНЕН! ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА КОСТОВ!

20

Зозо

преди 1 година

Внимание! Пишете ли нещо за Нekco и връзката им с пирамидата Радев, ПП и ДБ, трият веднага.

19

МУРЗИЛКА

преди 1 година

"Тази политика би трябвало да се следва от всички останали партии"-и каква е тя?Да ни отдалечава от ЕС.Радев бавно и методично ни пришива към Русия.Особено министъра на енергетиката от неговата кохорта (така се изрази Радев).Целта на РР е постигната-негласна договорка с ББ и Гешев и дискредитиране по всякакъв начин на Промяната и ДБ.Поведението на РР е същото като на ББ.Чехите провеждат избори през зимата,но ние не,защото така е решил РР.Ако президентските бяха през зимата,щеше ли да ги отмени?

18

НАРОДЪТ

преди 1 година

А БИ ТРЯБВАЛО. АКО СИ ПРЕДВИДЛИВ. НО НЕ СИ!!! УВИ.