97

До прожектор

преди 1 година

Хайде сега цитирай в кой текст на конституцията пише твоята измишльотина.

96

Конституция

преди 1 година

Всяко едно правителство - служебно, редовно или в оставка има една и съща задача - да осигури функционирането на държавата и ако предстоят избори, да осигурят провеждането на изборите като част от функционирането на държавата. Никъде в Конституцията не пише, че служебното правителство има за основна задача да проведе изборите.

95

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

ГЕРБ ПОЛИТИКИ ЗА БЪЛГАРИЯ БОРИСОВ ЛИДЕР ГЕРБ ПОЛИТИКИ ЗА БЪЛГАРИЯ

94

Прожектор

преди 1 година

По Конституция главната задача на едно служебно правителство е да подготви провеждане на парламентарни избори с цел страната да има редовно правителство. Наглостта на самозабравилия се Радев вече няма граници. Не само защото забавя както му изнася на него връчването на мандатите и защото упорито връчва третия мандат на партия, която очевидно не е в състояние да състави редовно правителство. Но, забележете, какви са критериите на Президентството за избор на мандатоносител - да излъчи правителство, което "да следвало политиката на служебното му правителство" т.е. едноличната политика на президен

93

Анонимен

преди 1 година

България се осъзна и само малко над 9% от имащите право на глас гласуваха за ГЕРБ-СДС и Бойко Борисов.

92

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

ГЕРБ БОРИСОВ ГЕРБ БОРИСОВ ГЕРБ БОРИСОВ БЪЛГАРИЯ ГЛАСУВА ЗА ТЕБ

91

Анонимен

преди 1 година

Ще гласувам за партия работеща за реално извършване на "Мутри вън!". Ако искате да имаме работещ парламент и държава, отивайте и гласувайте за когото си искате, но гласувайте.

90

Анонимен

преди 1 година

радев я кажи за продадените самолети ,какви фирми ? кой им ги продаде ? къде са парите ?

89

ЕДИН БЪЛГАРИН

преди 1 година

Аз се водя единствено от желанието да се организираме и съберем достатъчно подписи за предсрочното ви освобождаване от длъжност и подвеждане към наказателна отговорност за неспазване Конституцията на Р. България и фразата "Мутри вън " водеща до организиране на държавен преврат! Юристите ще ви кажат членовете от Н. Кодекс .Призовава всички свестни БЪЛГАРИ да се организираме и подпишем ! Фашивата МУТРОПРЕЗИДЕТ вън от властта !

88

Тома Биков

преди 1 година

Естествено, водил си се единствено от интересите на Путин.

87

Пян_Гъ

преди 1 година

"Не съм се водил от сканадала Nexo за третия мандат" - А трябва! Грешка! Как така не се водиш от правосъдието в САЩ и Британските тайни служби??? От кого се водиш??? За (несъществуващите) кюлчета, барселонската къща и гръцкия хотел се водеше с юмрука, а сега не! Що??? При десетки пъти по-голяма сума!?! Ааа, сетих се. Защото са твои юмручни отрочета все пак!

86

СКОРОЩЕИМА

преди 1 година

ЧЕМОДАН, САМАЛЕТ, МАСКВА...

85

Анонимен

преди 1 година

Заради апетитите на ГЕРБ и СДС пак да крадат милиарди, България имаше парламент много за кратко за последните почти две години, а това означава блокиране на държавата. Това не може да продължава безкрайно.

84

Обикновен българин

преди 1 година

Нека песните на г-жа БОТЕВА да огласят Бъэлгарията. За да няма повече граждански протести и генерали като сегашните. То армия няма, войници няма, но пък генерали БОЛ. СТОЙНЕ И ВАСИЛКЕ. Ако г-жа Богева не иска да пее, то тогава аз ще ги запея. Но пък тежко им и горко на тези, които ще ми ги слушат.

83

Анонимен

преди 1 година

РАДЕВ, КАТО СЕ РАЗПУСНЕ ПАРЛАМАТА, ПРОТЕСТЪТ ЩЕ Е САМО ПРЕД ПРЕЗИДЕНТСТВОТО, ТОГАВА ЩЕ СЕ КРИЕШ И ТИ ПО ВХОДОВЕТЕ...

82

сина

преди 1 година

яловите партийни функционери, като деса, кирчо, асенчо, турчина, ицо-бившия служител на боци и боци не могат да съставят кабинет, пък сега президента им виновен, че държи властта. Ще я държи много ясно, щом му я дават - евала Радев, ти си пич, и хич да не ти пука от кирчовци, кокорчовци, дебъли и други тем подобни!

81

Анонимен

преди 1 година

БСП беше най-разумния избор и президента като разумен човек го направи. Няма изненади.

80

Аноним

преди 1 година

Радев си спечели втори мандат и до 2025 год ще си управлява искахте промяна имате я

79

Анонимен

преди 1 година

Чекай некой работа да ти свърши

78

Анонимен

преди 1 година

ТОЯ ЩЕ НИ ЗАКОПАЕ ПОВЕЧЕ ОТ ВИДЕНОВ!