77

Анонимен

преди 1 година

Екстра надолу всичко е махнато уволнено неназначено Държавата ше остане само по конституцията Нека да се занимават хората Честит рожден ден тва онова маси *** нека

76

Анонимен

преди 1 година

Е, га ти съвпадението, скандалът с Nexo е точно преди даването на третия мандат??!! Нещо не върви пак.

75

Анонимен

преди 1 година

Раде години наред руши държавността. После посочи кои са достойни и след известно време се отметна от тях и ги нарече шарлатани. Той е пълен некадърен неучачник а ние му плащаме глупостите.

74

Анонимен

преди 1 година

ббр кога на есента

73

РЕШЕТ.НИКОВ...

преди 1 година

АЗ СЪМ ИМ ВОДЕЩ... И НА ДВАМАТА

72

До-Doko doko

преди 1 година

Не съм съгласен с теб-зависим човек(радев)няма интереси,той просто изпълнява заповеди и защитава чужди интереси!

71

Бай Дрън

преди 1 година

Хората, които имат капацитета да управляват умно държавата, не искат и да чуят за политика, още по-малко да се замесват с някоя вървежна партия. Това е. И 1000 пъти избори да направим, тия, дето биха ни управлявали умно, няма да се кандидатират.

70

Анонимен

преди 1 година

Две години Радеви вълнения на "промяната" са достатъчни всички вие да проумеете, че е крайно належащо да започнем събирането на пари за закупуването на нова бяла Секвоя с която Баце да се завърне триумфално по недостроените от него магистрали.

69

Doko doko

преди 1 година

Да се чете-Водих се от лични интереси и да подлея вода на БеСеПе-то.

68

До65

преди 1 година

"Възраждане,ПП,ИТН,БВ,Изправи се България"или казано хората които седят зад Радев за пет години поработиха ударно с люпилнята и създаването на нови лица,резултатът от това люпене е,хаос и безвластие а всъщност дали не беше това ЦЕЛТА?

67

Анонимен

преди 1 година

Фактът е че за две години държавата пропадна в бездната защото беше окрадена от БСП, ПП и ДБ!

66

Анонимен

преди 1 година

Радев с дрона е снимал чекмеджето със златната колекция на Баце - златна колекция от "златни..кю... златни пръстчета" от всяко Правителство където ГЕРБ се нуждаеше от златна подкрепа за да си приема законите.

65

Анонимен

преди 1 година

Чорапеният мошеник съсипа държавата слугувайки на червената олигархия!

64

Анонимен

преди 1 година

Аве кво ви е виновен Радев, че ония не могата да се разберат за кокала и никой неще прави компромиси всчики искат да лапат и всички са си наредили някакви схеми и чаката да докопат власта? До тук ни доведе изключително слабата и безотговорна политическа класа на България, затова хората не искат да гласуват за тези некадърници. Те не могат да управляват. Ако трябва и още 5 години ще правим изори докато се разкарат излезе нов играч, или хора които наистина могат да работят за БГ.

63

Анонимен

преди 1 година

Все пак Радев е отличника на випуска и на Математическата гимназия в Хасково и на виписка летци от Долна Митрополия. Завършил е с пълно отличие. За разлика от един недоучил от Банкя, който дори не може да говори български и срича като чете.

62

Анонимен

преди 1 година

Така и не разбрах дали Радев с дрона наистана е снимал Чекмеджетата с пачките и кюлчетата на Банкянския похотлив шкембелия.

61

Анонимен

преди 1 година

Еваларката на Радев. Излезе най-големият играч - натика всички партии по мишите дупки, от които са изпълзяли. Пак ще гласувам за него или за Партията му, ако направи такава.

60

ОНЗИ

преди 1 година

Абе ОНЗИ какъв съюзник ни е тона ФАШ бе !?!?!?! Изпращат танкове от наша територия на онова *** твоя братовчед ЧЕРВЕНСКИ - Я СИ ВЗЕМАЙ Г.Л.УП..АВИЯ череп и вър ви еди къде си !!! БЪЛГАРСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ - ЕДИН ДОСТОЕН ЧОВЕК !!!

59

Анонимен

преди 1 година

През 33 годишното демократично управление във България като изключим изборите за ВНС през 1990 година имаме избрани 13 парламента,случайно или не само по времето на пет годишното управление на Радев вече 5 от тях отиват в небитието!

58

Кой?

преди 1 година

защо прокурори от САЩ водят дела срещу нексо? каква е връзката между разследваните за тежки престъпления лица и ДБ? ДБ води война срещу нашия съюзник САЩ или какво точно правят???