181

Анонимен

преди 1 година

Даваха и дават оръжиее на Украйна за над 70 милиарда,и всичко се превърна в пепел...

180

Израел също отказва

преди 1 година

Да дава оръжие на Украйна!

179

Грузия отказва да

преди 1 година

Дава оръжие на Украйна!

178

До 231

преди 1 година

Даже Грузинците несе съгласиха да разрушат напълно страната си в имито на Нато! И се спряха! Украинците са най *** ***!

177

Анонимен

преди 1 година

Инфлацията в Русия е по ниска отколкото в Европейският Съюз..

176

Ха-ха

преди 1 година

Истинските санкции де-факто са от миналият месец! Инфлацията в Русия е рекордна за последните 7 години и тепърва ще почва да расте! Тежки времена идват за крепостните, и тепърва ще го разбират!

175

Анонимен

преди 1 година

Сога последно САЩ не са подклаждали или участвали във война? 1392 година!

174

Русофилистик

преди 1 година

Щатните тараканчики продължават да леят примитивна помия, без да уточнят, кое от статията не е вярно! Мъчели ги САЩ, индианците, колониите през поминалият век,а че Путин е пуснал башибозукът си да мародерства из Украйна, ...не било вярно?

173

До 2012

преди 1 година

Да, анексира Калифорния и Хаваи насила! И на индианците им плаща бутилка такила за 350 000 км земя! Някой е ***, но не съм аз!

172

Фашизъм

преди 1 година

Ж. Желев сравни още навремето фашизмът с комунизмът....почти пълно съвпадение,основна разлика в частната собственост. Сега фашизъм м и путинизъм....отново почти пълно съвпадение,основна разлика,,Астана собственост и големите фирми съществуват само и единствено ако дават парични средства за репресивния апарат на Путин. Ех,къде е копейкин да ме опровергае....

171

210

преди 1 година

Завладяна от Мексико, не Испания имах предвид!

170

Анонимен

преди 1 година

Ха, те САЩ избиха и окупираха държавата си от коренното население индианците! Част е завзета от Испания! Част е анексирана- Хаваи! Част е купена от Русия-Аляска! Само от Пусия не са могли да завладеят насила, та са купили ха ха ха!

169

Песен за Кака Йоана

преди 1 година

Ах елате мъ вземете, на тези парапети!В Козяк 16 ще вляза аз! В този час!

168

Симо

преди 1 година

Много ми е спешно да чета глупостите написани от този тоалетна сайт. Ако не знаете does.bg е толкова български колкото хан Аспарух е бил финикиец. Финансира се директно от департамента по пропагандата на конгреса на САЩ. Този дето си пише "българин" е толкова такъв колкото Джо Байдън е ***. Най големите лъжци на планетата,които не са изпълнили нито един договор който са подписали и за 278 г. история само 17 години не са водили някъде война обвиняват Русия в лъжи и агресия. *** фарса...

167

Анонимен

преди 1 година

А какво стана с Нобеловата награда за Мир на Нато секретаря?Получи ли?

166

Песен за Кака Йоана

преди 1 година

Плащат ми от чужбинааа! Ах чужбина! Не ми се размина! Ах, размина! Че активистка на САЩ станах аз! Стана тя!

165

Анонимен

преди 1 година

А какво стана с контраофанзивата, напредва ли? НАТО превзеха ли Крим?

164

Песен за Кака Йоана

преди 1 година

С пропаганда въоражена, бойно пременена, че журналистка ставам аз! Да пиша за Русия, ах, Русия! Всякаква помия, Ах, помия! В този час!

163

Анонимен

преди 1 година

Поредната пропагандна антируска чорба. Вчера, внукът на де Гол, Пиер де Гол заяави: ""Западът твърди, че Москва се намира в изолация, но две трети от населението на света подкрепя Русия", "Виждаме как икономическите интереси на много държави по света се изместват на изток и Русия сега е в центъра на този процес", отбеляза той, като препоръча да се проучат данните за богатството на нейните недра на географската карта на страната. Де Гол също заяви, че е"шокиран от опитите за забрана на руската култура на Запад".

162

Песен за Кака Йоана

преди 1 година

Ще говоря с бизнесмена, Зеленски шоумена, че украинска активистка ставам аз! Става тя!Украинските палати, ах палати-вече са ми познати! Документи потайни, долари безкрайни!Със Зеленски шмърках до зори!