201

До 234

преди 1 година

Какво да преговаряш с Донбас? Там има две набързо скалъпени републики - ЛНР и ДНР , които искат да преминат към РФ , обаче защо тогава в абревиатурата им фигурира това "Н" (независими) - това никой не знае. Как ще си независим , когато искаш да станеш част от друга държава? Изглежда там има хора , които не искат нито с Украйна , нито с Русия , но тях никой не ги слуша. От там идват проблемите.

200

Анонимен

преди 1 година

Поредния рев на успешно опънатите от Владимир Владимирович. Нещастници, които се "загрижили" за сътбата на държава, която владее 62% от всички известни природни богатства на планетата. Да, хората там са бедни защото гореспоменатия и олигарсите му грабят същата тая държава, но малко странно ми се вижда точно пък тук лаещите по команда наляво- надясно да се тревожат за тях.

199

Я

преди 1 година

Поредният словесен бълвоч.

198

от 9 кладенеца

преди 1 година

Западната пропаганда от ДЕВЕТ КЛАДЕНЕЦА ВОДА ДОНЕСЕ! :)

197

До 270

преди 1 година

Каквото дървото, такива и крушите !

196

Анонимен

преди 1 година

Значи всичко е точно и след седмица НАТО е в Москва,Зеленски е човек на годината,а във всеки европейски град трябва да има паметник на Бандера.

195

Анонимен

преди 1 година

"Русофилите" не ги разбирам. Ту пишат, че Русия не бомбардира мирни обекти, ту пишат че на мирните украинци така им се падало. Ту отричат Русия да е виновна за зверствата с мирното население в Украйна, ту пишат, че се радват че имало убити и изтезавани мирни украинци. Ту пишат, че били много хуманни, ту призовават да се трепят мирни украинци наред.

194

Анонимен

преди 1 година

Най-накрая една обективна статия отразяваща реалността. Разбира се за хора, които знаят поне руски фактите в статията не са неизвестни, но за хора като "русофилите" в България които не знаят и руски, тази статия е шокираща.

193

Божил Божилов

преди 1 година

Само един въпрос.Защо западните страни не спряха ,а напротив стимулираха разпада на СССР след като още в началния стадий се видя,че ще има множество междуетнически войни на тази територия?Отговор защото на запада му трябват суровинни придатъци и роби а не силни държави и свободни хора,които да бъдат равнопоставени на техните граждани.

192

Анонимен

преди 1 година

То комунизмът е като секта. Те комунистите са сатанисти и предпочитат да умрат за "партията" (сектата) вместо да видят истината.

191

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Даже и това не е, няколко компании печелят от смъртта в Украйна, на гърба на европейски, американски, руски данъкоплатци!

190

Анонимен

преди 1 година

Хубава статия, която показва загриженост за Русия, за разлика от псетата, които лаят тук всеки ден възхвалявайки диктатора. Да виждаш истината е първото нещо от което се тръгва напред. Всички бивши соц държави се отрекоха от комунизма и тръгнаха напред. България продължава да тъне в мизерия. И това не е случайно, България е единствената държава в която все още има много комунисти по убеждение. Докато това е така България не може да се надява на просперитет.

189

д

преди 1 година

В България има много копейки дето нито разбират нито наистина обичат България

188

Анонимен

преди 1 година

До До 252Ама там е работата, че Украйна е руска територия, че и украинците са руснаци по произход, а в момента не ги управляват украинци, а чужденци и Зеленски, които се гаврят с тях и ги използват за пушечно месо и за много други неща!

187

Анонимен

преди 1 година

До грешката на запада Ти гледай какво става сега, все по-често срещам статии, че запада се страхуват да махнат Путин, за да не дойде на власт някой действително строг и луд и да стане лошо за тях. Путин е мека Мара.

186

Мдааааа

преди 1 година

Искрено съжалявам авторката на този злобен и лъжлив пасквил... Това не може да бъде журналист, а поръчкова медийна проститу.ка!

185

До 252

преди 1 година

Това ли са и усилията на Русия - с танкове на чужда територия . Путин винаги е прибягвал до войната като единствено средство за да обедини народа около себе си ( понеже във всяка друга политика се проваля) дойде на власт с войната в Чечня,окупира територии в Грузия , срина половин Сирия , ако успее в Украйна ще следва Молдова т.ч. крайно време да бъде спрян

184

Анонимен

преди 1 година

Когато една огромна ТЕРИТОРИЯ се "управлява" от едно, просто, дърто и плешиво джyдже с диагноза - бункерна паpаноя... провалът е неизбежен...

183

...

преди 1 година

С всеки изминал ден се убеждавам, че русофилията е болест!

182

Анонимен

преди 1 година

Хайде стига лицемерие и лъжи, ограбихте руски територии и самата Русия и гражданите им, убивахте им хората и сте нагли сега да лъжете, че Русия ви била виновна за всичко, при положение, че Русия правеше всички усилия да се адаптира в ЕС и НАТО, докато не прекалихте с русофобията и гаврата спрямо Русия в Украйна! И без това никой не ви вярва, престанете да поствате лъжи в статиите!