141

Анонимен

преди 1 година

Не че обичам Русия, не че мразя САЩ, но мразя да съм колониален роб на САЩ!!

140

Анонимен

преди 1 година

Искам да живея в демокрация, смятам че е най добре за нас в България! Но съм против това този политически модел да бъде насила налаган от САЩ в света! Вижте в Афганистан не искаха демокрация и след 20 години пак не искаха, защото беше насила!! Това е агресия на САЩ! Всяка държава, която не иска да приеме доброволно американския модел, бива нападната директно или прокси от САЩ!Не Русия строи бази и внася оръжие на границата със САЩ! А обратното..

139

Анонимен

преди 1 година

до 155 - Какви чужди територии завоюва Русия, оланкоолу. По официалната украинска статистика, в Украйна живеят 18 % руснаци или това прави 8 млн души. А рускоезичните са 40 % от населението или над 16 милиона. Цялото Черноморие е отвоювано от Екатерина Велика. Донбас, Крим, Черноморието, Западна Украйна са подаръци на Русия на Украйна. След като киевската хунта отказа да даде автономия на Донвас по Минските спораумения и започна война в Донбас, въпросът не можеше да бъде решен другояче, освен с военни средства.

138

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 169 Защото прости хора не могат да решават най-важният въпрос за една държава, нейната сигурност. Комунистите направиха ли референдум дали България да бъде под руско робство 45 дълги години?

137

Някой

преди 1 година

Руският ТроЛлик се познава лесно! Напиши, че Россия опять обосрались , и веднага почват..."ама те американците..."!

136

Анонимен

преди 1 година

Намажи Американцо с фашкия ха ха ха

135

ни са знай

преди 1 година

Русофобията ражда русофилияМоже нищо в Русия да не е нормално, но все пак това не е достатъчно да бъде обикнат Запада!Освен ако не ти плащат за такава любов.Нещо подобно на проституция!

134

АнонимеН

преди 1 година

РЕЖИМА В КОМУНДЕЛИСТАН НЯМА ДА СЕ ДАДЕ НИКАК ЛЕСНО!!! НО И ПРИМКАТА ОКОЛО ВРАТА НА РЕЖИМА В КОМУНДЕЛИСТАН ЩЕ СТАВА ВСЕ ПО-СТЕГНАТА! С ВСЕКИ МЕСЕЦ СЧИТАНО ОТ 1 ЯНУАРИ 2023-ТА ГОДИНА!

133

Анонимен

преди 1 година

Агресивната Външна политика на САЩ да налага демокрация навсякъде дори с войската си ( справка Афганистан, Либия, Виетнам, Ирак) е гнусна и се равнява на свитовна диктатура! Ако една държава иска демокрация хубаво, ако нене можеш да я санкционираш, нападаш, извудваш, подкупваш и правиш преврати! Това не е демократично! Всяка държава трябва да може да избира в какъв политически модел да живее! За Нато никога не се правят референдуми, а трябва!

132

Анонимен

преди 1 година

В договора на българсия народ с Нато, пишеше ли че могат да ни използвт като икономическо пушечно месо в икономически войни? Нас гражданите, ни използват като икономически войници! Аз мислех, че щели да ни защитават, а те ни използват за санкционни войни!

131

Анонимен

преди 1 година

До До 155 99% от днешните територии на Русия са колонии на Русия от няколко века както и Северна Ирландия, така че примера с Ирландия е безкрайно неуместен за оправдаване агресията на Русия.

130

Анонимен

преди 1 година

Защо никога няма референдум за присъединявани към Нато?? Някой пита ли народите ири ги колониализират чрез преврати, медии и подкупи??

129

До 164

преди 1 година

Ти си гнъсен т-ирол никаква жена женена за ирландец не си! Вземи си руско знаменце наври си го там де слънце не огрява и после си го сложи на главата отгоре и го носи като кепе- ей това си ти!!!

128

До 162

преди 1 година

Сащ анексират Хаваи, също имат 800 военни бази по света в 80 държави! Мислиш ли че всички са си дали Земята доброволно??

127

Анонимен

преди 1 година

El Pais: ВСУ сбежали из Соледара и бегут из Бахмута из-за нехватки боеприпасов.

126

Анонимен

преди 1 година

До 160 Путин и той като брат си Хитлер, тръгна да граби ресурсите на Украйна.

125

До 155

преди 1 година

Какво ми говориш за Британия? Аз съм женена да ирландец, окупират острова от стотици години, Република Ирландия не може да се освободи едно малко островче!! Англия само разделя и владее! Знаеш ли колко колонии има все още!!

124

Гошо от почивка

преди 1 година

Платиха ми двадесет рубли за дистрак на Путин очаквайте скоро!

123

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 156 Колко и какви територии САЩ са анексирали последните 100 години?

122

Берлин

преди 1 година

И Хитлер тръгна към Русия, искаше руските ресурси и нефт! Поне на него му стискаше да прани немски войски там, а САЩ хвърлят пратени наемници украинци в месомелачката!