221

Ехаа

преди 1 година

До Анонимен Звучи като държава-модел за всички неудачници на планетата. - Звучи като статия писана от *** за ***.

220

Цитат от статията

преди 1 година

През 2022 г. президентът Владимир Путин се прояви като лъжец и като луд.

219

Стига с тази Русия

преди 1 година

Стига сте ни занимавали с тази пропаднала и изостанала феодална страна!

218

Анонимен

преди 1 година

Звучи като държава-модел за всички неудачници на планетата.

217

Анонимен

преди 1 година

Накрая ще се окаже, че Путин е велик. Ще успее да направи нещо което мнозина са се опитвали и никой не е успял. Най накрая ще сложи край на тази империя наречена Русия. Дали това ще е за добро или лошо, предстои да видим.

216

карибско питие

преди 1 година

То и Косово вече 15 години не е признато но си съществува.Либия е превзета? Сирия е съсипана? Да не говорим за Ирак, Авганистан и половин Африка. За тези горещи точки кой е виновен?

215

Анонимен

преди 1 година

ЗАМРЪЗНА ЛИ ЕВРОПА,РУСКИ ШУШУМИГИ?

214

ЦИВИ.ЛИВИ.ЗАЦИЯ-ТА

преди 1 година

Като чета кометари за "ЦЕЛИЯ ЦИВИЛИЗОВАН СВЯТ" и се чудя да се смея или да плача? "Цивилизацията" е била и все още е НА ИЗТОК. Когато в Египед или пък в Персия се е развивала недостижима по обхвата си култура, вкл. и всякакви науки (матерматика, астронимия..), Европа е била ПЪРВОБИТНА и ДИВА територия. Културата на Европа е несравнима с тази на Китай и целия изток. Даже и цифрите ни са от изток, и парите, и търговията, и ювелирните изкуства... Реално Европа тръгва "напред" след ренесанса.

213

ЕВРОПА ПОТЪВА

преди 1 година

Да си погледнем е нашия двор, т.е. ЕС: двуцифрена инфлация; евтинити енергоносители и ресурси от Русия ги няма; затваряне и преместване на големи заводи в САЩ и Китай (заради евтини ресурси); разтяща безработица; социалнни вълнения и протести; падаща стойност на Еврото... Европа потъва и решение няма, освен ако Русия не рухне и не бъде разграбена.

212

До Даниел

преди 1 година

Какви протести в Русия? Защо не опиташ да направиш протест в Москва, някой друг ще пише по форумите. Който се чувства руснак да иде да живее в Русия, къде е проблема? Всичко е лъжа в Русия Даниел, само водката е истинска! България и света да плащат в рубли и това ли е лъжа? Да избягат 500 000 от война и репресии и това ли е лъжа? Пишеш глупости като всички руснаци!

211

Киев

преди 1 година

Най-добрите руснаци са мъртвите руснаци.

210

Даниел

преди 1 година

Стига сте си измисляли,няма протести,нито фалит на Русия.А колкото до референдума,той трябва да бъде признат,защото хората са русковорящи,и те имат правото да решат дали ще са украинци или руснаци.Знаете всеки който реши да плюе по Русия,го прави без да знае истината.А може би я знае но му плащат американците,за да плюе.Защото българите сме продажен народ,за 50 лева ще убият и децата си и роднините си.Аз почти на всеки 10 дни съм в Москва,и всичко се пише в тази статия е пълна лъжа.

209

Анонимен

преди 1 година

Северна и Южна Корея са типичен пример до къде се стига с руската "дружба" и американското приятелство.

208

Анонимен

преди 1 година

И ние по същият начин трябва да си върнем Македония. Слава на Русия и Путин.

207

НЕудобни въпроси

преди 1 година

Иначе в любимата ви Юесей всичко е ОК ? Само дето тази сутрин има поредната масова стрелба със поне шест жертви майки с деца ! Американска действителност.

206

Българин

преди 1 година

Каквото и да стане с войната в Украйна, руснаците си го набиха четвъртит. Изолираха се от целия цивилизован свят, с който няма да видят икономически или политически отношения следващите 50 години. Да им е честито.

205

Контра въпрос

преди 1 година

Те понеже в САЩ всичко е ОК. Като изключим стотината убити на ден в училищата от огнестрелно оръжие...транс *** обучението в детските градини ?!? И милионите спящи под мостове и в кашони плюс още толкова на купони за храна от държавата. Що не се пробвате да приближите Бронкс или да се разходите в Детройт ?

204

Анонимен

преди 1 година

Да върви в пропастта! Амин!

203

Абе вие от Днес

преди 1 година

Нямате ли си друга работа ? Все се ровите в Русия. Какво гледате непрекъснато в чуждото канче ? Русия щяла да загуби войната, щяла да умре от глад и студ, хората ядяли трева, в Москва градския транспорт бил с каруци, Путин щял да умре, никой не искал да се бие на фронта, всички бягали с триста от Русия, нямали повече ракети, свършили боеприпасите, руската армия за нищо не ставала, руската техника и оръжия били остарели....И накрая Украйна е без пет (засега) области ! Продължавайте с лъжите !

202

Русуфилчо

преди 1 година

Не харесвам истината. Искам си Русия