32

СМЕЕЕХ

преди 1 година

ТРЯБВА ДА СМЕ СКРОМНИ И ДА СЕ ОПРАВЯМЕ С 500 ЛВ. НА МЕСЕЦ! НЕ Я ГЛЕДАЙТЕ НИНОВА, ИМА СИ ИМПЕКС ОЩЕ ОТ КОСТОВО ВРЕМЕ, ОТ 1997 ГОД. НЕ ЗАВИЖДАЙТЕ И НА ДОГАН - ТОЙ ИМАШЕ ПЪЛНА СТАЯ С ПАРИ ОЩЕ ПРЕДИ 25 ГОДИНИ, НЕ ЧЕКМЕДЖЕ. ВИЖ ТИЯ ОТ ПРОМЯНАТА, НАПРАВО НИ СКРИХА ТОПКАТА! ЗА 7 МЕСЕЦА НАПРАВИХА НИНОВА, КОСТОВ И ДОГАН ДА ИЗГЛЕЖДАТ НА КЛОШАРИ, БОРИСОВ - ИДДУСКИ МОНАХ-ИОГА С ЕДНО ЧАРШАВЧЕ НА ГОЛО?

31

Теню

преди 1 година

За кво да работа като само като се изрежа на дъртите и излизат от пачките. Да работат бедните.

30

Анонимен

преди 1 година

Ами виновни са родителите ,само тук може да се види здраво дете на 50 години майка му и баща му да го издържат

29

бюро справки

преди 1 година

това е нов термин, който БАН още няма да одобри, украинизация.Ако има нужда ползвайте сайта на БАН

28

Анонимен

преди 1 година

Те бабите , дядовците , бащи , майки са си такива още от С.о.ц.а вие сега се сетихте за тия , задайте си въпроса къде и при кого израснаха като деца та до младежи????????????? Не ни вменявайте вина - вие определяхте на къде ще върви България десетилетия наред ,забравихте :петилетката за 2-3 години ..нащата вина е ,че мълчахме , че ни липсваше гражданска смелост като Алеко , Ботев , Увалиев..тия свестните ,дето ги брояха за л..у..д..и

27

Въпрос

преди 1 година

То няма младежи, това е проблема. Да, малкото, което има не e най-читаво, но демографията е катастрофална. Няма хора за никаква работа. Вече внасяме от IT до хотелиерство и строителство.

26

България над всичко

преди 1 година

никъде по света държавата не осигурява висок стандарт на живот!!всичко е в твои ръце.. останалото са оправдания на мързеливци.. ама в държавния апарат всичко е заето - ми работи в частния, ама аз няма да работя за 1000.. ми работи за 2000 тогава, у нас няма перспектива - ми работи в чужбина

25

Милионер

преди 1 година

Не го познавам този Череп, но сигурно се казва Васил Божков, който си е милионер. За разлика от Борисов и Нинова, които са просто лидери на някакви си партии в България. Както и Мустафата от ДПС-то.

24

Реалист

преди 1 година

Абе тук там се срещат и умни деца ама са като трюфелите много са на рядко ! Повечето вместо глави имат телефони !

23

Анонимен

преди 1 година

парите са пирамиди, демокрацията е робство

22

Анонимен

преди 1 година

русоробът е винаги маргинал!

21

ПП - ПЪЛНА ПООМИЯ

преди 1 година

ТАКА СЕ НАПРАВИ ПРОМЯНАТА - С ТЪРКАНЕ НА ТАЛОНИ. ЧЕРЕПА ГИ ЗАРИБИ А ПЕНСИОНИРАНИЯ ПИЛОТ ГИ ВЪОДУШЕВИ С ЮМРУКА, ЧАЛГАРИТЕ ИМ ПЯХА ПРОСТОТИИ, БАБИКЯН ГИ ОБЛЪЧВАШЕ ЦЯЛА ГОДИНА ОТ ПЛОЩАДА, ДЕСАНТЧИКА НА МАДЖО ПОСОЧИ ВИНОВНИКА ЗА ВСИЧКО - ГЕШЕВ И ЗА ЦЕЛТА БЯХА НЕОБХОДИМИ ПЕТДЕСЕТИНА ШАРЛАТАНИ И ГРУПАТА НА НИНОВА! И СТАНА ПП - ПЪЛНА ПОМИИЯ!

20

32 г, ерген, безрабо

преди 1 година

аз работя 10 г като висшист

19

Германец

преди 1 година

Вашата държава е феномен -- маргиналите сте болшинство. В нормалните страни също има маргинали, но са изключително малко малцинство, както и предполага етимологията на думата. Как си го обяснявате? :)

18

Анонимен

преди 1 година

попитахме 100 човека. нали миналата година писахте че са 900 000, преди 2 месеца че са 100 000. и регистър на тия щеше да има още пролетта миналата година, де потънаха парите?

17

Българин

преди 1 година

Да ме прощават коментиращите като анонимни, но милионер се става с много работа. Или, напикано по друг начин, с чесдтен и почтен труд. Това е нещото, което българските политици просто не го разбират. Г-н ТОШЕВ е щастлив с виртуозните акордеонисти, които са от оркестъра на БЕРКОВИЦА. Аз не съм от там, но го харесвам този град. Ходил съм да искам БУЛКА там преди години..

16

Анонимен

преди 1 година

А не бойте са . Американската армия готви програма за стриимарите на кал оф дути . 300 000 долара за да набират войници от геймарите :))) Американската корупция изби рибата .Станал голям скандал и близард надигнали глас против американската армия.

15

Нане

преди 1 година

За какво да учат и работят... Да слугуват на прошляци ли... ===)))

14

Анонимен

преди 1 година

Къде да работят младежите, като навсякъде в държавния апарат е задръстено от чиновници и служители, които получават и пенсия, и заплата. Докога ще продължава този цирк?

13

Анонимен

преди 1 година

Пак измислена статистика. Голяма част от тези не са в България. Отидете дори в Столипиново и ще видите, че са пусти улиците.