52

Бг Изедник

преди 1 година

Нещо вече няма мераклии за роби...

51

koko

преди 1 година

И аз познавам няколко такива - кой с форекс, с крипто, един направи луди пари с някакви картинки. Нито учат, нито се осигуряват, не знам колко работят, но вадят 5 пъти повече пари от мен.

50

Анонимен

преди 1 година

Търтеи! Какво да очакваш от това поколение.Гъ....за не могат да си избършат сами.

49

Анонимен

преди 1 година

Да му мислят самотните бабички по селата.

48

Анонимен

преди 1 година

Само да има дрога .

47

ЯВНО СЕ ГОТВЯТ

преди 1 година

БЪДЕЩЕТО Е В РОБОТИТЕ - НЕ ИСКАТ ЗАПЛАТА, БОЛНИЧНИ, ОТПУСКИ, ПЕНСИЯ, ПРОТЕСТИ, СТАЧКИ, НИЩО! МЛАДИТЕ СА МНОГО УМНИ, ЗНАЧИ...БЪДЕЩЕТО ВЕЧЕ Е ТУК!

46

Боб

преди 1 година

Младите попълнения, надеждата за прогреса и развитието , които ще заместят старитее уморени не съвременни кримки във фабриките на фабрикантите

45

Има неяснота

преди 1 година

Без разбивка по етноси това проучване нищо не струва и не отразява реалното състояние на младежката възрастова група в страната. Не са отбелязали и какъв смисъл влагат в понятието "младеж". До 30 или до 35 г.? Защото според определението на ЮНЕСКО тази възраст продължавала до 40 г., а преди време се чу, че смятали да вдигнат горната граница. Отбелязали са само възрастта на онези, които са участвали в анкетата.

44

Анонимен

преди 1 година

Не врнат ли държавните заводи преди 1989 . нарпда ще измре от мизерия с тия часници сега. Часника иска да му бачкаш без паро.

43

Прекалена родителска

преди 1 година

грижа? Това важи за някои етнически българчета, но те съвсем не са много. Далеч повече са онези, които завършват прилично образование и работят, но заплатите им са за джоб-харчлък, а за всичко останало има грижата маминка, макар и татенцето да не е съвсем съгласно. Това е характеристиката на повечето нашенски"плейбои" от социалните низини или от средната класа. И докато се усетят, младостта им е отминала, а средната им възраст вече напредва. Но не щат и да чуят да създадат семейство.

42

и те така

преди 1 година

чалга , фейсо , други социални мрежи , факт !

41

Читател

преди 1 година

Поредното доказателство какво поколение расте в България! Образованието и здравето са най-голямото богатство, за които човек трябва да работи. Всичко друго е суета! Никак не е случаен факта, че първо бяха съсипани образователната и здравната система. Необразован и болен народ лесно се манипулира.

40

муспи

преди 1 година

Кагала реши демократично: Българите най демократично да освободят Територията, дадена от Йехова (Яхве, Ваал, Сатан, Ленин, Б.Б. Безсребърника...) на евреите за Ню Изсраил! "Демократично" се разбира нещо като изборите, - всички знаят че гласовете не се броят, но протестират против купуване на ромски гласове.

39

Анонимен

преди 1 година

Има три групи Първата използват времето си за бизнес , имат по високи доходи от работещите ,но не достатъчно добри идеи да основат собствен бизнес и да станат работодатели.Втората е роднините дават по високо заплащане отколкото работодателите.И третата тревожната обикновено се опира до комарджийство , наркотици или алкохол.Първата и втората са ясни избират по високите доходи , третата група си е проблемна.

38

Бай Илийчо

преди 1 година

85-90 процента от тва младите,ако не е нарязън ляба и ляп нимоаат си отрежат ! Саму викат Дай Купи,и Сакам ! За никаф ... не стават ! Па тва женските рядко мое ,а видиш некоя дет няаа татуирофка! Па държание .... ? Ама казват майката кът е уроспия ква да стане дъщерята?

37

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 26. Къде ти се привидяха пак виновни руснаците при младите и децата бе обараз ?

36

Анонимен

преди 1 година

Увеличете пенсионната възраст на 70-години и хептен ще се разработят.

35

Анонимен

преди 1 година

За по малко от 2000 лв не си мьрдам прьста

34

Анонимен

преди 1 година

Много правилно,за разлика от нас по старите младите не са съгласни да слугуват за новата червена буржоазия за подаяния и жълти стотинки!Жалко само за България страна без бъдеще,страна разграбена а сега безогледно експлоатирана от около 200 червени фамилии!

33

Анонимен

преди 1 година

Работят над себе си, вместо да робуват на българските робовладелци за жълти стотинки. Гледат си живота, докато са млади, че после като се пенсионират какво ще са видели от този живот?