72

Анонимен

преди 1 година

за какво им е да работят като всеки втори копа крипто

71

дали вали

преди 1 година

До Анонимен 77При комунистите неучещи и неработещи нямаше. От 30 г. е демокрация със съответните резултати. Това бе ясно от самото начало. Мнозина предупреждаваха, всички виждаха, но по-важно бе да се плюе комунизма и да се хвали лакомията.

70

НЯКОЙ

преди 1 година

То цяла една група наречена " братчедите " в продължение на 30 години не учи и не работи.

69

Анонимен

преди 1 година

За какво да бързат младежите ? Та комунистите още от 1944 г. обещаваха , че ще докарат светото бъдеще ! Е , докараха го - скоро май и за бензин , и за хляб ще има купони ! Ако позволим да ни обяздят пак мошеници-комунисти и техните деца и внуци, газената лампа не ни мърда ! Добре, че зимата е мека , че щяхме и режим на тока да имаме като "Светло бъдеще" , гарантирано от "Продължаващата простащина".

68

Анонимен

преди 1 година

Престъпно-политическо-милиционерският "елит" учи работи ли? Да не забравяме и корумпираните чиновници.

67

Някой

преди 1 година

За тази статия и добро утро не заслужава да и кажеш хахаха. Твърде стара новина.

66

Глобалпростацията

преди 1 година

Сергей Станишев е отварачката Гражданин на света слугуващ на западния елит воювайки срещу тяхното собствено западно население....Освен че цитира публично В.И.Ленин десният политик уж спечелил изборите Борис Джонсън попита и народа си :"ЗАЩО НЕ НИ ХАРЕСВАТЕ?......Българите не само в Англия имат впъти по крайно комунистически интереси и от Маркс,Ленин,Сталин,Троцки и точно това ще докара новият западен Адолф Хитлер.......Древна английска поговорка гласи:"Като си в Рим дръж се като римляните"

65

Joko

преди 1 година

До Иван..... Грешен избор ! Скъп ресторант, разбирай ресторант на мутрри и маффия.

64

Анонимен

преди 1 година

Поканете г.н Ердоган да смени байряка и всичките ви проблеми ще се оправвят

63

Иван

преди 1 година

За да довърша: не мисля, че средата и бизнесът в България стимулирта младите хора да се развиват и да работят. Не може да очакваш хем квалификация и висока мотивация, хем да не плащаш нищо. Дори ниско квалифицирания труд трябва да се заплаща, така, че да осигурява на хората минимален стандарт на живот. Иначе всички стават работещи бедни.

62

Анонимен

преди 1 година

Ами в държавни, бюджетни и подобни назначават за шефове хора в пенсионна възраст, а искат младите хора да ходят да бачкат за без пари на наглите "бизнесмени", няма да стане. Всички ръководни длъжности са за свои хора и в момента яко тъпчат народ с по-високи заплати. Човек много лесно може да разбере кой е стар служител и кой нов, тези с високите са новите, а тези с ниските старите. Образованието никой не го забелязва важно е да се води че е някакво висше макар и бакалавър съвсем различно.

61

Иван

преди 1 година

Дъщеря ми завърши бакалавър в Холандия миналата година. Дойде в София лятото да работи 3 месеца преди магистъра - сервитьорка, скъп ресторант. Очакваше се да говори отлично английски и френски, да работи по 12 часа до 1 часа нощем. Освен да сервира правеше коктейли, кафе, разядки, реже десерти и тн. Накаря от обещатаната голяма заплата след странни изчисления оставаха около 600 лв. Бакшишите покриваха разходите за такси да се прибира нощем. Ами не - няма да работи повече, поне не в България.

60

AZ

преди 1 година

Ще висят на врата на поп-фолк родителите си ...

59

!

преди 1 година

Глупости и Путинска пропаганда за промити мозъци. Работен 4 месеца в UK прибирам се и си живея по добре от някакъв въшкав уоркур цяла година. Защо да работя и да получавам по 500 евра и да работя събота у неделя моля ви се ние сме граждани на света и можем да работим където си искаме.

58

Анонимен

преди 1 година

американците са виновни, затова сега им работя за $40 на час, ха ха

57

Анонимен

преди 1 година

Бели кахъри. Не виждате ли в какво време сме. Можеш да покажеш, колко си *** и да искараш пари от това. Селфита, чупки, клипчета, така минават дните им.

56

Анонимен

преди 1 година

Сирене ,млеко ,масло ..не излиза от Тик -Ток !!И ,не се оплаквайте ,че в скъпо !Евтино е !

55

Анонимен

преди 1 година

"Къде да работят младежите, като навсякъде в държавния апарат е задръстено от чиновници и служители, които получават и пенсия, и заплата. Докога ще продължава този цирк?" -------- Държавна политика за изкуствена заетост, защото великия запад ни забрани да имаме реална икономика. При минус 3 милиона жители и брутално раздутия държавен апарат смятайте колко сме назад.

54

Анонимен

преди 1 година

До БМВ склад - Сигурно още стои на някоя опашка за помощи. Ясно е, че е фантазьор.

53

Ива

преди 1 година

Ще става по зле...