36

Да във тази битка...

преди 1 година

Може и да е живот срещу живот но във нея изгаря елита на руснаците по-точно вагнер -- във момента вагнер се обезкървявва и за него резерви няма ,един път свършат ли физически и психически за руснаците ще настъпят много въртоломееви нощи и дни ! А отбрасната на Бахмут не е само украйнски инат -- генералния им щаб се консултира във реално време от всякаква информация вижда се всяка крачка на всеки отделен вагнеровец без прекъсване ,това е много висока и недостижима летва дори в бъдеще за Рус

35

Анонимен

преди 1 година

А на колко осъждат свещениците в Украйна, само защото изповядват православната вяра? Минимум на 10, ако им провърви да не ги отстрелят директно. А в армията не може да има такова нещо като да се съпротивляваш на командира си. Така, че много правилно са го осъдили.

34

Анонимен

преди 1 година

Във ВСУ този войник щяха да го разстрелят без съд и присъда, защото Украйна са демократична държава?! Над 30000(тридесет хиляди) украински войници са убити от наказателните бандеровски отряди за провинения, неизпълнения, отказ да воюват, за назидание и пример за останалите!!!

33

Анонимен

преди 1 година

Hацистка Германия изненадващо нахлува на територията на СССР с най-голямата и мащабна инвазия в човешката история, като по този начин се открива най-големия фронт на Втората световна война Източният. Вермахта постига огромен успех в началото на инвазията, като обкръжава и пленява близо 4 милиона съветски войници. Само за една година около 2,8 милиона от тях са екзекутирани или убити чрез гладуване, което е най-интензивният геноцид в историята на човечеството.След това с нацистка Германия знаем какво се случи!!!

32

Анонимен

преди 1 година

"Едно време Сталин е пратил синът си на фронта" ____________________________ Истината в това изречение е 50%. Йосиф Сталин има двама сина. И двамата воюват срещу нацистите на фронтовата линия. Единият е пленен и Сталин отказва да го размени срещу фелдмаршал Паулс, а по-малкият е летец-изтребител и геройски защитава руското небе. Василий Сталин не е в числото на руските асове, но не е страхливец, има достатъчно спечелени въздушни схватки и с гордост носи званието Победител.

31

Анонимен

преди 1 година

"хитро" се бил опазил. а другите - пушечното месо как са се опазили бе. Човекът си е прав, те си пращат из Украйна само пушечно месо. Ония нека да гледат.

30

кой иска ....

преди 1 година

Да го пъхнат във един окоп при минус 20 градуса и докато чака някой снаряд да го разчлени да си мисли за жена,деца ,приятели ? Да, вагнеровците са друго това си е профеасионална армия всеки е отишъл да се бие за много пари и със своя мотивация ! Но колко са вагнеровците --малко са за да победят изключително мотивираната украйнска армия която чувства огромната подкрепа от целия свят , на тях им е много по-леко да воюват заюото правото е на тяхна страна .

29

Анонимен

преди 1 година

Такива страхливци като руснаците няма, начи едно джудженце си ги вьрти пишман викингите на кутрето си ей тьй за кешльк понеже така му се иска.

28

Кошмар

преди 1 година

Ако напишеш "Не на войната" получаваш (- минуси) много минуси. Замислете се колко сме жалки и отвратителни хората. Ако обаче пишеш "Слава на русия, нека изтрие Украйна от картата" получаваш одобрение и стотици (+плюсове). Това е Кошмар

27

Анонимен

преди 1 година

Западът публично призна огромните загуби на ВСУ край Бахмут и Соледар, а военни експерти твърдят, че украинското командване погрешно се придържа към тези градове, изгаряйки резерви. Един от анонимните източници, командирът на неназовано подразделение на ВСУ, каза: Засега размяната на нашите животи с техните е в полза на руснаците. Ако това продължи, може да свършим."

26

Истината

преди 1 година

Всички искат офицерска школа да завършат и после на фронта. Ако знаят че с едно оръжие с пет патрона 10 руснака са ходили на война прадядовците им за да имат държава въобще няма и да шукнат.

25

Анонимен

преди 1 година

А останалите гледат като исплашени зайци, тьй че комсомолци си заслужават робството!

24

Анонимен

преди 1 година

Хитро се е опазил жив :))))) Освен ако не го самообесят в затвора по за повед на началството.

23

Анонимен

преди 1 година

"ТОЙ НЕ Е ОТКАЗАЛ ДА СЕ ПОДЧИНИ НА ЗАПОВЕД А ИМ Е ДАЛ АКЪЛ!" _____________ Имам съсед шофьор. След началото на демократичните промени в България той гордо се хвалеше, че давал акъл на директора и, че ако шефът не слушал щял да го смени с помощта на своите авери-шофьори.

22

Ами

преди 1 година

В украинската армия направо ги застрелват. Няма затвор

21

Моше

преди 1 година

Нема страшно. Ще полежи ден два ... и после ще дойдат в затвора от Вагнер да вербуват войници за войната в Украйна и ще се пише доброволец за да му отменят присъдата . Може и при същия командир да бъде разпределен .....

20

Анонимен Алкохолик

преди 1 година

Медвед младши верно замина ли на фронта, или още плаши хората с тате хахаха. Едно време Сталин е пратил синът си на фронта, но Медвед младши е свикнал на американски живот. Путин прави страхотно прочистване на държавата си от млади хора. Скоро рускините пак ще идват с автобуси да се праскат тук както след всв хахах

19

ШАЙКА

преди 1 година

Не само руснаците са роби и ние сме 33гд ни яхат а преди това 45 ....78 ГД икономическо робство тук в БГ затова младите хора изчезват в чужбина.. жалко

18

Анонимен

преди 1 година

Той кво иска хотел ?

17

1

преди 1 година

руснаците са роби, фактът че путин е още на власт го доказва.