16

Сър Пичук

преди 1 година

С разстрел се наказва защитата на държавата ти, а не болниците амбиции на едно джудже да завладее друга държава заради финансовите си интереси. Когато Медведев прати детето си на фронта тогава ще имат право и те да искат. Видяхме руската толерастия каква е. Руски олигарси и управители на градове са в Дубай

15

Анонимен

преди 1 година

Видеото е заснето в Парка на Победата край Москва. Вижда се новият храм на МО.

14

нело,нело

преди 1 година

ако това се случи ДРУГАДЕ,в в демократичния ви свят,ще го застрелят на място

13

до злорадстващия -1

преди 1 година

Г-н Никой -1, много е жалко и отвратително да злорадстваш. От постъпката на редника трябва да вземе пример целия руски народ и да се опълчат срещу войната. Удивен съм от слаbouмни мижитурки като теб --привърженици на войната. Утре някой руски полковник може да пръсне твоята халка и на цялото ти семейство. Не на войната, без значение кой крив и прав. Живеем в 21 век и проблемите могат да се решават и без убийсто на хора

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 9 Какво те кара да мислиш че като е с някакви нашивки измислени на рамената ще те праща на безмислена смърт или това ти останало от червеното робско мислене от миналото.

11

До недораслите тук

преди 1 година

Във военно временните закони на всички страни подобна постъпка се наказва със разстрел. Било е обичайна практика във Втората световна и за САЩ и Англия и Франция и Германия и в СССР. Това че толерастията сега превзе света е спасило това момче което не знае кого да слуша.

10

Анонимен

преди 1 година

По добре в затвора, отколкото на фронта.

9

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен-4------- Кога стана калайджия? Кога ти почерня ***? Не описвайте тук фантазиите и сънищата си господа.

8

Анонимен

преди 1 година

А защо НАТО не пусна бомби над Москва? За какво ни е това НАТО ако не може да се справи с една Русия?

7

Сър Пичук

преди 1 година

5 години е доста по-добре от това да те приберат в чувал. Явно има и умни мужици, а до 5 години Путл3р ще е при рогатия

6

Анонимен

преди 1 година

Строителите на глобализма злобно пишат за упадъка на руското общество. Как да си обясним тази невероятна злоба на колективния запад към Русия и руснаците? ____ "Россия уже в кармане была. Выскользнула", пише един руски поет и е прав.

5

АнонимеН

преди 1 година

КАЗВАШ ИМ ИСТИНАТА И КАК ДА ГО ПОДОБРЯТ НЕЩАТА, А ТЕ ТЕ ВКАРВАТ В ЗАТВОРА! ТИПИЧЕН ПУТИНИЗЪМ ТОЕСТ КОМУНИЗЪМ! АБСОЛЮТНА ДИКТАТУРА Е В КОМУНДЕЛИСТАН И ТОВА Е ВСЕИЗВЕСТНО НА ВСИЧКИ!

4

Анонимен

преди 1 година

Защо просто не го е застрелял. Какво като е командващ.

3

Анонимен

преди 1 година

Руските командири са ни познати. България по Царско време има сериозна, непобедима армия. Идва руският голтак поробител у нас (гражданите знаем истината, текезесарите на 99% си нямат идея как ни живяха вaтeнките по домовете и ни изяждаха храната години наред) и БКП избива генералите, назначавайки на тяхно място овчари, cвинари, секретарки и доносници. После по парадите е ясно- демонстрира се мощ, ама мощ няма. Същото като в Русия.

2

Строго мъмрене

преди 1 година

Какво ви пука, тука няма нито казарма, нито армия, само полиция. Когато някой полицай сгафи сериозно, го осъждат на две години без повишение или не дай си боже, на уволнение от системата без 20 заплати. А когато войната дойде и до тук, тогава ще му мислите.

1

Анонимен

преди 1 година

Редник скача на полковник... хахах. Ето до къде водят холивудските филми: 5 години на топло. Особено много ме накефи как издухал дим от електронната си цигара в лицето на полицая. Толкова мъжка постъпка, хахах. Отново от холивудските филми. Сега в същия стил ще му пръснат халкичката, особено ако го видят как чупи китка и дръпва от електронната си цигара...