56

Анонимен

преди 1 година

Хаос и гняв в цялата страна?! Сигурни ли сте или така ви се иска? Аз имам друга информация.

55

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 57 Това ли ви е днешната опорка :) от 9 месеца превзели 1 град и то голямо хвалене - хахахаха

54

Анонимен

преди 1 година

Козяци, защо не пишете за Соледар ? Защо не смеете да споменете името Бахмут ? Нали земята беше осеяна с руски трупове ? Ама като гледам телеграма, труповете на укронацистки!

53

Анонимен

преди 1 година

Ей, с тази армия щяха да превземат Украйна за 2 дни - хахахаха

52

Анонимен

преди 1 година

Ако това беше се случило по времето на Великата отечествена война и другаря Сталин, войникът вече да е разстрелян.

51

Анонимен

преди 1 година

Русия е пътник.

50

Анонимен

преди 1 година

ВС на РФ,след като приключиха почистването на "повърхността" на Соледар,където според Евгений Пригожин са открити около 500 убити войници от ВСУ,започнаха почистване на подземните хоризонтални солни мини.Например мина 7,която руснаците атакуваха,се охранява от Сборния граничен отряд на СБУ.Водят се ожесточени битки и за жп гара Сол.Руската артилерия и авиация извършват усилена работа по близките тилови райони на противника И следователно, въпреки отчаяната съпротива на противника, има напредък и има основание да се каже, че днес съпротивата в посочените точки ще бъде сломена.

49

Анонимен

преди 1 година

Западът публично призна огромните загуби на ВСУ край Бахмут и Соледар, а военни експерти твърдят, че украинското командване погрешно се придържа към тези градове, изгаряйки резерви. Един от анонимните източници, командирът на неназовано подразделение на ВСУ, каза: Засега размяната на нашите животи с техните е в полза на руснаците. Ако това продължи, може да свършим."

48

Анонимен

преди 1 година

Соледар и Бахмут. В Соледар отряди на ЧВК Вагнер почистват "котела" в западните покрайнини на града. Някои украински части се предават. На запад руските войски щурмуват отбранителните позиции на Въоръжените сили на Украйна близо до жп гара Сол. Настъплението се развива в посока Благодатни, един от последните укрепени райони на Въоръжените сили на Украйна край Соледар. Битката за Бахмут продължава. Отряди на ЧВК "Вагнер" водят тежки улични боеве в източните квартали на града. На юг руските сили щурмуват вражески позиции в централните райони на Клещеевка.

47

Анонимен

преди 1 година

Лешков доказа че не е Zочни, има много свестни руснаци които не са с джуджето чиято фамилия е кръстена на женски полов орган

46

Анонимен

преди 1 година

А ако просто го беше застрелял, никой нямаше да разбере. И на семейството щяха да дадът бяла лада да му ходят на гроба с нея.

45

Предполагм

преди 1 година

Във Америка в този случай им дават медал за храброст? Така ли да разбирам BBC?

44

До 32

преди 1 година

До кой иска ...."която чувства огромната подкрепа от целия свят" Хехехехехехе, голямо е чувството да воюваш со опряна в тила цев от наказателните бандеровски, фашистки банди! Хохохохохохохохо! Русофобията се оказва и източник на безкрайна идеология, толкова безкрайна че граничи с и д иoTияTa.

43

BBC установи, :)

преди 1 година

НЯМА ли BBC да установи какво е положението във Соледар - атам кават какво е казал Пригожин? Що сега също не цитират какво казал някой друг а 'лично' го 'установяват'?

42

Анонимен

преди 1 година

Където хвана Z зoмби там го оставям

41

Анонимен

преди 1 година

До Да във тази битка... Надеждата умира последна! За русофоба надеждата никога не умира, тя е безсмъртна и вечна като фобията му!

40

BBC установи, :)

преди 1 година

Брей! Тия загрижени за руските войници отколкото собствените им майки! Дали така жалят за хилядите урки останали по фронтовата линия ?

39

Ой

преди 1 година

Не изправил се, а набил.Не е голяма разликата.Ама всички юристи и всеки съд по света я вижда ясно.Те така де...

38

По същество

преди 1 година

После ще му направят предложение за Вагнер, като поотслабне и поработи над послушанието. От 1 човек панаир направихте медиите. Другите около него го дърпат да си мълчи и да слуша. Ще трябва да почакате за революцията. Първо в Европа и в САЩ.

37

Анонимен

преди 1 година

Бункерния си ги изпраща, тия да ходят да мрът... като не искат да тръгнат към Масква, да ходят по украинските полета да ги трепят. уникална държава с уникални индивиди.