96

Башкирецът, осъден

преди 1 година

на 5 години затвор, явно е присъствал на военни погребения !

95

Анонимен

преди 1 година

В България е как е условието? Благодарение на "лошите" сега имат поне центрове където да тренират и спят..

94

Някой

преди 1 година

Тази тирада е достойна за пет дена арест! Но пет години ??? В Империята на Zлото съвсем превъртяха!

93

Анонимен

преди 1 година

Браво, отървал се е. Няма да ходи на умирачка.

92

ПЕТКО

преди 1 година

До ГерманецА може и при вагнеровци да се запише вече има нужната кфалификация :):)

91

Анонимен

преди 1 година

Четох втората световна, военнослужещи застреляни за подобни неща, в Английската армия 65 човека, в американската армия към 160, а в руската армия 25000, та ето колко се цени живота в различните държави. А не е хич добре да те командва някой, дето е станал генерал, защото се е смял на смешките на Путин.

90

Анонимен

преди 1 година

За такова поведение в която и да е армия по света ще си отнесе наказанието, няма значение дали САЩ, дали Русия.

89

Германец

преди 1 година

Ще излезе още тази година, малко след като наритат мордор обратно в границите от 91-ва. Ще е жив и здрав, и ще може с гордост да каже, че се е противопоставил на иззроддщината. Евала на пича :)

88

Анонимен

преди 1 година

"от 9 месеца превзели 1 град и то голямо хвалене" - Не знам дали си наясно с това, какво означавао "укрепление". Азовстал и Мариупол забрави ли ги? Всички градове под руски котнрол броят ли се?

87

Анонимен

преди 1 година

И от,какво се оплаква,че не са му дали още първите дни един сандък с патрони да стреля на воля,а първо са го учили на тактика.

86

ПЕТКО

преди 1 година

До Анонимен88В американската армия никой не те кара на сила да ходиш влизаш по собствено желание !Имаш и парична мотивация имаш и други стимули няма нужда да се караш с командира си просто напускаш!Дори дас е стигне до комфликт не влизаш за 5 години в затвора !!!!!!

85

ПЕТКО

преди 1 година

Колкото и да се е стреляло за 2 години надали си изстрелял повече от колкото някои реднек в америка за един ден ей така за забавление !Има колко искаш видеа в нета.Виж боядисване на бордюри сапунки скатаване малки дезертьорства за ракия,робски труд на някои майор на вилата ДА.Лично аз имам поне 2 седмици работа по офицерски вили с краден бетон от военните за 2 седмица отпуска

84

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 82 - В американската армия, това можеш да го направиш и да ти се размине, само ако команващия ти е бял, а ти си черна жена или гей.

83

Анонимен

преди 1 година

До ПЕТКО 86 - До 83-а се стреляше. Псоле намаля. 93-а не се стреяше толкова, а 2003-а ... ПЕТ ПАТРОНА!

82

ПЕТКО

преди 1 година

За тия които не разбират руски човека казава че са имали 2 стрелби и една на танков полигон дето са стреляли срещу въображаем враг тоест стреляли са хаудушката .Толкова за обучението на мобилизираните и на руската армия като цяло както и армията на НРБ служил съм в нея и е пълен ***.По скоро беше 2 години ангария далеч от истинска военна служба! А тия дето ви говорят че са стреляли по един вагон патрони лъжат масово за 2 години 1-2 пълнитела

81

Анонимен

преди 1 година

В нормална държава това няма как да се случи,защото там офицерите не са гладни и бедни лентяи,като в Русия.Имиджа на руските офицери в момента е същия,като в Българи по времето на Бай ви Тошо.Само се чудят какво да гепят и на никой не му пука за задълженията.Това е една от основните причини Руската Армия да е до Солидар,на 50 км от Донецк за една година война срещу много по-малобройна и невъоръжена армия като Украинската.

80

Анонимен

преди 1 година

Малцина руснаци са като това момче.Той се отличава от крепостното стадо не само че е републикански шампион по самбо и е известен в Москва,но и е лидер.Такива Кремъл не търпи и смачква.Видеото стана популярно в цял Свят,показвайки бруталните недъзи в Руската Армия-лошо екипиране,слабо командване,лошо въоръжение и липса на обучение.

79

Анонимен

преди 1 година

До 81Освен, че има тестикули момчето може и да смята. По-добре 5,5г.затвор отколкото груз 200.))))))Ако си го гледал преди месеци заснетото от друг воиник, този солдат недоволстваше, за липсата на стрелби по мишени, учения и др., а не срещу мобилизацията.Вкара доста силен удър в подполковника,който няма никаква вина за липсата на мишени и патрони. Във всяка армия, този ще бъде затворен.

78

Анонимен

преди 1 година

Споровете между редник и офицер обикновено завършват по този начин. Навсякъде където има военна служба, не само в Русия. Офицерите рядко са много умни, но затова пък уставът им дава власт. Редниците са предназначени да мълчат и да не разсъждават. И така.

77

Хайл химарс

преди 1 година

Освен, че има тестикули момчето може и да смята. По-добре 5,5г.затвор отколкото груз 200.