68

Анонимен

преди 1 година

Не е изключено инжектираните с тези течности за които лъгаха, че били ваксини, да имат гениално поколение като Thomas Quasthoff, чиято майка също е взимала експериментални течности, и детето се родило гениално.

67

Бай Дрън

преди 1 година

Това за всичко над 60 да се ваксинират...пълна глупост. Имаме едно приятелско семейство, още в началото прекараха тежко болестта, ваксинираха се и до ден днешен постоянно боледуват и то сериозно. Дори по Нова Година отново бяха по леглата. Ние, дето не сме се ваксинираме, сме боледували веднъж на година малко по-сериозно. Не знам за какъв *** им бяха тия ваксини, да се тръшкат и до днес по леглата!

66

Един Българин

преди 1 година

73, Ковид смешката свърши. Много се учудвам че още има кой да ви плаща да пишете за свръхсмъртност. Всички го минахме, особено набодените. Последните за 7 дена , а аз и децата за 1 ден и то докато бях на работа. Каква смъртност, какъви "страшни" болести бълнуваш? Взехте едни пари от нас и за това е добре да отидете в затвора за дълго както държахте всички нас без вина в затвор! Но както Борисов не отиде заради чекмеджето така и на вас ще се размине. Прекалено търпеливи сме. Свободата НЯМА ЦЕНА!!

65

Анонимен

преди 1 година

Още съм и никога няма да им ги ползвам, айде живи и здрави да сте.

64

Teo

преди 1 година

Нововъведените на бързо ваксини имат една по-тъмна страна. И тя е свързана с препрограмиране на имунитета. Разбира се, че това с чиповете беше врели-некипели! Още от начало казах - всичко над 60 и болните - да се ваксинират. Но младите защо? Ако желаят - окей, но защо на сила? За тях дали ще го изкарат или ще се ваксинират е все тая. Аз лично имам две дози, и мога да кажа, че след ваксинация има странични ефекти. При мен беше разконцентрираност и внезапно вдигане на кръвно. Бог знае какво следва

63

Анонимен

преди 1 година

Уж хиляди ваксинирани щяха да умрат, но нищо не се случва. Аз останах с впечатление, че антиваксари са нискообразовани, агресивни хора, които не искат да да направят нещо в името на общото благо. Най-богатите държава ваксинирани на 80-90 % , а бедните като нас на 30%. Това показва много неща, но е по-лесно да правим каквото си искаме.

62

Анонимен

преди 1 година

Тук сме и сме живи и здрави! Но къде са онези, които се ваксинираха и дни след това напуснаха света?!

61

Бгг

преди 1 година

То по интересно е къде са ваксарите? Имат ли действащ зелен сертификат? Колко дози експерименталки си сложиха ?

60

до 59

преди 1 година

И питаш. как? Вземи свръхсмъртността за 20та, 21ва, 22ра. Сравни статистиката за някоя страна с 90% ваксинация и сравни с България. Норвегия - 3% над, България - 22%. В човеки съдби, за 21 ва година, за България означава 45 000 В ПОВЕЧЕ починали. България е с най-ниска ваксинация и твърдо с най-много починали пропорционално на населението.

59

Анонимен

преди 1 година

Често да се ваксинирате с кайсиева със салата, тази комбинация трепи вируси, бактерии и дезинфекцира тялото

58

Анонимен

преди 1 година

Изключително глупава статия но знам доста хора ваксинирани които не са сред живите. Излез един много хубав видео материал с изцяло спортисти които получават инфаркт и инсулт по време на мачове, волейболни и баскетболни срещи, бейзбол и др. спортове. Всички с ваксини и без здравословни проблеми. Ей туй е по интересно а още по интересно е с какво набодаха милиони хора.

57

Някой до Мдаааа

преди 1 година

Написах го точно. Нямам време да умра. Моята баба бог да я прости ме научи да бъда като войник, майка ми също. И сега не разчитам и не вярвам на никой. И сам войната е войн.....Не знам ще разбереш ли правилно.

56

Нане

преди 1 година

Добре, че безмозъчните *** се ваксинираха, та почти всеки ден има новина, че някой от тях е гушнал букета... ===))) а така, всеки ден безполезници...

55

Някой до Ха-ха

преди 1 година

А антиваксърите за Русия. Преди имах пристрастия, но сега гледам реално не неща от всички страни и за всички страни със техните плюс, минус, лъжи, истини, добро и зло..... В тази работа невинни няма....

54

Гойдаа

преди 1 година

Тавариши лошо се получи с ЧоВеКа Вагнер. Путин усети че пригожин се точи за поста му и нареди на Шойгу и Герасимов да приключат с него. В момента вагнеровците му са заклещени в соледар и ЗСУ ги трепе като дивеч, а руские редовни ВДВ наблюдават отстрани и чакат докато не остане жив вагнеровец. После ще се оттеглят на по безопанси и укрепени позиции. Не се учудвайте ако утре съобщят че самия пригожин е геройски загинал край соледар а хората му сключват контракт с редовната армия.

53

Анонимен

преди 1 година

Коронавирусът е измамата на века. Милиони хора клъвнаха на гола кукичка и си хакнаха инжекцията. Докато има телета, ще има и касапи.

52

При копейката

преди 1 година

Във Възраждане. Тези, които оцеляха. Слава богу, иначе щяха да са първа полит сила.

51

Някой до ЩЩД

преди 1 година

Реално съм жива след хиляди различни вируси последните четири години зимата без здрав ден и на работа ходя, дете и т.н. без дъх от всичко с три ваксини, всеки вид корона каран някой за кратко време +ваксини + пост ковид синдром за месец и нещо и хич ми не е защото нямам време и право да умра. Аз съм майка.

50

Ха-ха

преди 1 година

Абе като гледам как всички ваксинирани с Pfizer са за Украйна, взеха да ми изплуват едни конспиративни теории.

49

SS

преди 1 година

Нито аз нито жена ми, нито сина ,никой не се ваксинира ! Сина се разболя от ковид и за малко да го изтървем! Много любопитно,че аз бях със него през цялото време и не се заразих ! Жена ми стоеше в къщи ! Аз и сина бяхме под карантина в другия имот ! Сина ми се беше заразил в София ! На моя работничка съпруга макар и ваксиниран се зарази и почина през 2021 год ! Не вярвам в набързо създадени ваксини ! А и в Телеграма има хиляди снимки на хора получили тромбози и умрели от ваксинацията !