128

Анонимен

преди 1 година

Тук сме. Живи и здрави и някой май ни завижда, че не се превърнахме в опитни мишки.

127

Statement, WHO

преди 1 година

Death comes for every man. He comes sooner and more suddenly if you are vaccinated with COVID vaccine.

126

Анонимен

преди 1 година

Не знам къде са антивацърите, ама знам къде е Лиса Мари Пресли.

125

Анонимен

преди 1 година

Добре, че и в България много хора се ваксинираха, та надвишената смъртност силно намаля. От 15 хиляди починали в повече само за два месеца в края на 2020 преди ваксините, на около 8 хиляди в повече през цялата 2022 година

124

Анонимен

преди 1 година

Където е краят на COVID-19, там са и антиваксърите. --- Щом твърдите, че краят на COVID-19 е факт, защо тогава някои от мерките и регулациите, свързани с него, така си останаха в нашия живот и никой нама намерение да ги премахва? Няма край - има менопауза.

123

Не!

преди 1 година

Много сме си добе :) А кови-ваксърите да проверят статистиката за извънредна-смъртност в евростат :)

122

Анонимен

преди 1 година

Антиваксърите са в интензивните и моргите, къде другаде!

121

Анонимен

преди 1 година

Тук сме и не боледуваме! Какво очаквате, да се разкайваме ли, че не сме се наболи с отровите закупени от фон дер?

120

Цура от Ботевград

преди 1 година

"споделя той пред The Guardian" БУАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

119

Додо

преди 1 година

Toва тук май ще е последното място, в което умрялата пропаганда ще си намери убежище! Няма никакви "антиваксъри", защото няма никакви ваксини срещу Ковид! Ваксината носи доживотна защита срещу определен вирус, тоест, не можеш да се разболееш и не можеш да го пренасяш. Експерименталките, които cа от mRNA групата са много по-зле от абсоютно безполезни, защото освен, че не носят никаква полза, причиняват чудовищни вреди, особено при хора под 55 години! Съсиреци, безплодие и злокачествени тумори.

118

Анонимен

преди 1 година

до 131: Руски ваксини имаше, при това също толкова измислени, но има няколко важни разлики: бяха по традиционна технология, а не нещо, което отговаря на всички признаци за генна терапия. Освен това и до ден-днешен не съм чувал за някакви сериозни странични ефекти на руските ваксини, докато за страничните ефекти при тези на Pfizer, Moderna, J&J и пр. могат да изпея песен и да напиша дипломна работа. Просто някаква причина руснаците решиха, че трябва да изкарат и те "ваксина".

117

До Диян

преди 1 година

Абсолютно си прав!

116

До Диян

преди 1 година

Да НЕ смесваш нещата, прощавай !

115

До Диян

преди 1 година

Диянчо, аз не съм се ваксинирал, но това за лудия диктатор не е нито лъжа, нито измислица ! Двете неща са съвсем различни, а между другото там също имаше ваксини, и даже ги предлагаха на други държави ! Така че, хайде да смесваш нещата !

114

Диян

преди 1 година

По-важният въпрос е: къде са набодените? А отговорът е подобен - слушат какво се говори по телевизията и изпълняват, без да задават въпроси и без да проверяват фактите, отказвайки се напълно да мислят. И сега вярват на следващия наратив: за луд диктатор, който нападнал една бяла и пухкава държава, защото му омръзнало да седи в изолация по време на ковид-цирка, избиващ наред невинно население, пращащ стотици хиляди свои войници на смърт, нямащ от 9 месеца ракети и който скоро ще умре от рак.

113

Има защо

преди 1 година

Че ваксините не са арни - вече има доста внезапно заминали си спортисти над нормалното. Тоест нещо не е наред със кръвоносната система при някои от ваксинираните.

112

Анонимен

преди 1 година

Мнозинството спокойно чака да види резултата на малцинството в близкото бъдеще! Мнозинството е демократично, не дразни изтощеното малцинство!

111

Ами

преди 1 година

В къщи сме си, пием си ракийката със салата, и винцето с мезе, и изобщо не мислим за скапаните ви ваксини !

110

Случаен минувач

преди 1 година

Факт е, че след като започна войната, ковидът изчезна. И то много бързо.

109

Анонимен

преди 1 година

"След края на COVID: Къде са антиваксърите сега?"---------------Тук сме и ви се смеем как ви вкараха като овце в кошарата, остригаха ви, издоиха ви и ви маркираха като своя собственост с бъркоча когато и колкото пъти ви кажат. Овчата глава лесно се командва.