48

до 54

преди 1 година

Е, и такива трябва да има. Не може на 100%. Ама си срам за копейките, човек!

47

Петя

преди 1 година

Ще има смъртоносни зарази. - Лука 21:11 Бог ни го е написал, само да има, кой да чете! И не само това и нещо друго си...

46

Анонимен

преди 1 година

А бе, кво става с пръскането? Кемтрейлс?

45

ЩЩД

преди 1 година

Аз си изкарах фалшив сертификат и сега съм си добре. Доста, които реално се ваксинираха, умряха.

44

Някой до тук сме си

преди 1 година

Някога когато ни биха ваксините под строй само етикета гледахте и кой жив, умрял и увреден. Че и какви спринцовки хаха и какъв контрол леле. Сега всеки повече от лекар и професор....

43

Анонимен

преди 1 година

Сега антиваксърите се прекфалифицираха на русофили. Които преживяха де.

42

Ваксър, но не ковид

преди 1 година

О, има време за страничните ефекти. Търпеливи сме, ще ви почакаме, ще ви гледаме сеира и после ще пийнем по едно за вас - за бог да прости.

41

Нане

преди 1 година

Кеф ми е, че прецакахме милиардите на сурсулата подготвени за оФсите... ==))

40

Тук сме си

преди 1 година

В къщи сме - здрави прави и ненабодени с 10 експериментални препарата (васкините и имунизацията са съвсем друго нещо).Приючихме битката с победа. Това е. По-голямо доказателство от случващото в Китай, и случилото се с Бай ви Дън, здраве му кажи!

39

Някой

преди 1 година

Ваксинираните чакат неваксинираните да умрат, а неваксинираните чакат ваксинираните да умрат. Напрегнато ще е до края и като дойде края започна войната. Иначе още в началото чух, че който пръв изкачи с ваксината той е пуснал вируса. На логиката който има отровата има и противоотровата.

38

явеяв

преди 1 година

Кой набол се - набол се. Аз като върл антиваксър го изкарах ковида миналата година с една седмица ваканция в къщи и 5 часа температура 38. Малко умора за един ден и толкоз. Но аз съм си аз и смятам, че ваксината е наистина наложителна за хора с по-слаба имунна система, спортисти, възрастни, диабетици и всички с профили близки на хората заминали си преждевременно. Съболезнования за всички хора загубили близък.

37

Анонимен

преди 1 година

До Някой Е, не трябваше така с бутонките. Чакай малко. Идват.

36

Анонимен

преди 1 година

Руската пропаганда против за западните ваксини хвана най-яки корени в България. Излъганите камилчета! Срам ги е.

35

Анонимен

преди 1 година

ПЪЛЕН ПРОВАЛ и ТОТАЛНА КАТАСТРОФА на всички конспиративни идиoтщини, само да ви припомня че според конспираторите трябваше да има редуциране на населението до 500 млн., а само преди около месец, световното население стана над 8 млрд души!!! Въпреки това не падат по гръб, и никой от тях не се извини за безумията, които дрънкаха почти две години!

34

Анонимен

преди 1 година

Измряха

33

Анонимен

преди 1 година

Зависи от антиваксърите. Аз имам няколко близки, някои от тях приятели. Близко семейство са протестанти в една деноминация и те изобщо не могат да осъзнаят нищо, извън църквата, но иначе са много добри хора. Познавам и такъв, който си има 2 ваксинации, но понеже е симпатизант на Възраждане, във ФБ а си не спира да публикува всичко против ( не само против ваксините. За съжаление имам и двама колеги, които са си такива, все се набутват в лузърство.

32

Анонимен

преди 1 година

До 38 - Това бяха глупости, но бате Бил хич не му е чиста работата.

31

Някой

преди 1 година

Чакам някой да обясни за Сорос, Ротфил(поправете как се пише хаха) и Бил Гейтс и чипирането, че отдавна не съм чела бисери.

30

Тука са

преди 1 година

Тука са,.пускат за възраждане и пишат срещу Украйна по форумите.

29

Някой

преди 1 година

Прибраха се на село и похарчиха всичко и сега не знаят как и накъде.