108

Анонимен

преди 1 година

Продължават да прости и невежи.

107

Антиваксърите са

преди 1 година

Навряни в ъгъла. вързали се на лъжите на руските фалшификатори, погубили родителите си, бабите и дядовците си, увредили собственото си здраве, и продължаващи да пишат с отчаян последен напън във форум днес.бг, обиди срещу знаещите и можещите.

106

Анонимен

преди 1 година

Каква е разликата между "теория на комспирация" и "истина"? Между половин и една година!

105

До генерал годжи

преди 1 година

Що бе, дрОгарю диванен воин, досега какво те спираше? Или си мислиш, че пред монитора хем си анонимен, хем си като супермен?

104

генерал годжи

преди 1 година

Тука сме и чакаме да почне следващата "пандемия" за да провесим през червата всички опитващи се да ни въведат фашизъм, маскиран като грижа за здравето.

103

Българите

преди 1 година

Сме и винаги ще бъдем трън в зaдника на западната псевдодемокрация.

102

Анонимен

преди 1 година

Урсулката не можа да ваксинира и продава скапаните си ваксини, сега тръгнала да търси антиваксърите..

101

ДонКИХОТ

преди 1 година

До АнонименЛеко поизмряха повечето та затова немогат да се включат в коментаритехахахах а още колко има да мратжалко ,че имам и добри приятели сред тях . Някои ги хвана рак !

100

Красимир

преди 1 година

Тук сме. Ваксърите полека-полека в отвъдното.....

99

Анонимен

преди 1 година

А защо не протестирахте, бе! Защо нас ни арестуваха и ни се подиграваха! Защослушкахте! Другия път заради вашата лабост на ВСИЧКИ НИ, ще ни надянат веригите!!!

98

Той, тя…

преди 1 година

Кой е той, коя е тя? Смисълът леко се е позагубил. Чичо Гугъл преводач мисли колкото може, този който копира сигурно не си прави труда даже да погледне какво публикува, за мисъл, дума да не става.

97

Анонимен

преди 1 година

Наглеждат приятелите си ваксъри, които са с аритмия и проблеми с щитовидната жлеза. Естествно, не се дължи на неизпитаните ваксини, които си биха.Повечето от от анитваксърите така и не разбраха защо са при тия с твърденията, че земята е плоска. По-лесно е да се обвинява, отколкото да се разбере.

96

Анонимен

преди 1 година

Къде са ваксърите е въпроса?

95

Сата НАТО

преди 1 година

Не съм се ваксинирал, минах по реда си, болестта е гадна, но сега имам естествен имунитет. Не се пазя изобщо, той си се ъпдейтва и така. Не съм се предпазва нито преди, нито след боледуването.

94

Майстора

преди 1 година

"по време на COVID, станахме свидетели на нарастваща хибридизация на екстремистки движения, движенията на омразата и теориите на конспирацията" Станахме свидетели на нечуван терор от държавни институции към гражданите, на нарушаване на неизброими права и свободи; Станахме свидетели на екстремистки поведения на полицията в много държави; свидетели на насаждана от медиите омраза къв нежелаещите да се инжактират; И видяхме десетки конспирации да се осъществяват на практика пред очите ни.

93

Аз

преди 1 година

Вместо да следваме науката и да кътрим пейки по парковете, ние пълним болниците. Ахам...

92

Анонимен

преди 1 година

Всеки трябва да има правото да решава сам за себе си и за собственото си тяло това е на важния принцип. Не може и не трябва да бъде принуждаван да прави нещо което не желае. Дали е прав или греши няма значение. Всеки трябва да има свобода на избора. Това е демокрацията.

91

маймунски аденовирус

преди 1 година

Няма да чета новия пасквил от министерството на истината, но в момента анти-експерименталните-псевдоваксини са здрави и доволни, че не се поддадоха на тормоза, изнудването, лъжите и пропагандата да се инжектират с вредни и безполезни препарати. И все пак, да си припомним - това не са "ваксини", не създават имунитет, не предпазват от разболяване, не е доказано да предпазват от тежко боледуване, но доказано водят до съсиреци, инсулти, възпаление на сърцето.

90

До 102

преди 1 година

Не се инжектирах срещу Ковид. Преди 2 седмици се върнах от Малдиви. Чувствам се доволно и щастливо...

89

Лекар ихтиманец

преди 1 година

Изчакайте, автоимунни заболявания не се отключват толкова бързо. Иде по-сташен вирус, така че хващайте автобуса за село!