172

до 199

преди 1 година

Ми айде заминавай в Русия. Какво кесиш в гниещия запад Може и синчето на Нинова да поканиш от Ню Йорк. То веднага ще се съгласи

171

Анонимен

преди 1 година

В Русия правят пълни изследвания за няколко часа. Безплатно. В Русия здравеопазването е безплатно. В западна Европа може и месеци да чакаш, за някои лекари специалисти се чака над половин година.

170

Анонимен

преди 1 година

Разпадът на СССР изглеждаше логичен и изгоден за Русия 90те когато Русия искаше да се интегрира със запада. СССР повече не беше нужен, а освен това републики като прибалтийските и други живееха по-добра от руснаците за сметка на Русия. Руснаците бяха глyпави като българите, и си мислеха, че западът ще ги приеме на равна нога като равни. А българите продължават да си го мислят и да се надяват след 33 години мизерия да ги приемат като равни и в България да заживеят като колониалисти с 300 години колониалн история

169

Анонимен

преди 1 година

Наскоро бившия председател на съвета на министрите Николай Рижков озвучи идеята, че СССР може да се възстанови на принципа на ЕС. На ЕС трябва да се отдаде заслуженото - бедни държави без ресурси до сега успяваха да си осигуряват добър стандар на живот.

168

Анонимен

преди 1 година

Достатъчно беше ЕС да бъде отрязан от ресурсите на Русия, и там започнаха грандиозни икономически проблеми и рекордна инфлация. ЕС е богат и разполага с огромни запаси което позволява на властите за сега частично да сдържат последствията на кризата. Но вече е ясно, че ЕС няма да преживее тази криза и крахът на икономиката на ЕС е само въпрос на време. Остновният бенефициент на този крах е САЩ, където вече се нацелиха европейските производства, капитали и специалисти.

167

Анонимен

преди 1 година

Боже колко пропаганда събрана в една статия!

166

Българин

преди 1 година

Май харт вил форева би виф Юкейн! Юкрейн - *** хиро, *** лъв!

165

Анонимен

преди 1 година

Кампанията срещу Русия ще се превърне в провал за Украйна! Украйна няма да успее в битката с Русия, колкото и оръжия да й праща Западът.

164

Лелее Малее

преди 1 година

В статията е събрана 100% концентрат на мощна англосаксонска пропаганда от: Гардиан, Файненшъл Таймс, Индипендънт, Уолстрийт Джърнал итн.

163

до до 171

преди 1 година

Нито Западът не беше по-силен, нито СССР беше победен в така наречената "Студена война", а беше предаден/продаден от прогнилият си политически и интелектуален елит. Рибата загнива от главата!

162

Санкции

преди 1 година

2022г Газпром - 45% по-малко експорт, 75% повече печалба.

161

Анонимен

преди 1 година

Бъдещето на света се определя в Русия

160

Анонимен

преди 1 година

Индийският външен министър не пожела да осъди Русия заради войната в Украйна. Мога да ви дам много примери за държави, нарушили суверенитета на друга държава. Ако попитам къде е стояла Европа в тези случаи, ще получа като отговор дълго мълчание, заяви индийският дипломат номер едно по време на двудневното си посещение в Австрия.

159

Целта на Запада е:

преди 1 година

СЛАВА КОКАИНА !!!! Друсане-смъркане и въргаляне на буба лази ...

158

Анонимен

преди 1 година

Русия разклати могъществото на долара. Русия напълно се отказа от доларовите инвестиции в своите резерви. Приети са нови правила за спестяване на средства във Фонда за национално благосъстояние. Сега Русия ще държи спестяванията си в юани и злато - и това стана най-важният сигнал за много други държави, а също така се отрази на самия статус на американската валута.

157

Анонимен

преди 1 година

Червените ра_шистки мозъци са наистина с една гънка. САЩ нямат интерес от слаба Европа, защото споделят идентична култура. САЩ не ламтят за руските природни богатства, защото икономиката им създава продукти в ВИСОКА ДОБАВЕНА СТОЙНОСТ - богатството там е интелектът, а не какво ще изкопаш от земята. Отделно и че бая залежи си имат и те. Една силна Русия пък би балансирала Китай. САЩ също имат грехове, но и си ги признават - скоро даваха по NG как ЦРУ е подвело президента за Ирак 2.

156

999

преди 1 година

Войната ще бъде решена от Китай и техните лидери. И те не са проамерикански!!! Засега още пазят неутралитет, но едва - едва. Заемат ли страната на Сащ - китайският народ ще се намали наполовина.

155

Анонимен

преди 1 година

Само дето реалният вулкан ще е в Сащ. И въобще няма да е смешно!Българо-шумкарските мечти са като ленински сифилис на филийка!:))))))))))

154

мдааа...

преди 1 година

Целта на Запада е ясна....брат срещу брата и баща срещу син...до последния урка!

153

Анонимен

преди 1 година

Диктатура, каквато светът още не е виждал: Свободата на Запад приключи! Властите на западните страни се подготвят с всички сили за трудните времена на преструктуриране на световната икономика, когато населението им ще трябва да живее много по-скромно и по-трудно, отколкото е свикнало. За да запазят властта в тези условия, на управляващите кръгове на Запада им остава само едно: да затегнат гайките.