132

Антинатовец

преди 1 година

Ясно е едно че Украйна вече е на командно дишане и няма нито армия нито пари да купува оръжие а икономиката е направо по зле от 44 година . Да се молят зя генератори и свещи това и в Африка го няма. Но пък им начукаха от запада милиарди за хилядолетия на пред да изплащат щото всичкото оръжие се дава със заеми дори и Полша нищо не подарява.Изходът е да обесят Зеленото човече пред Радата и се свършва с кучешкото тегло за народ с фашистки убеждения.

131

До 146

преди 1 година

Еми ТАКА Е. ТОВА Е НОВАТА КОЛОНИЗАЦИЯ НА САЩ. Причината ЗА ВОЙНАТА - НЕОБЕЗПЕЧЕНИТЕ ИМ ХАРТИЙКИ, НАРОЧЕНИ ЗА ПАРИ.

130

Анонимен

преди 1 година

Западът за трийсетте години, откакто кове своята кльощава коалиция срещу Русия, не е забелязал, че е навлязъл в блато. И най-важното, той няма нито компас да излезе от блатото, нито идея защо да излезе, нито вяра, че изобщо ще успее да излезе. Докато Русия през тези тридесет години построи път с почти перфектна повърхност.

129

Анонимен

преди 1 година

Авантюристичната политика на Украйна ще спре едва след като Западът изчерпи волята, ресурсите или украинците, използвани като пушечно месо.

128

Анонимен

преди 1 година

Последните три десетилетия, когато Русия можеше просто да престане да съществува, да умре като сила, да загуби своята държавност, история и култура показаха, че Русия е може би единствената в света която има абсолютно безпрецедентна граница на издръжливост.

127

какво МИ-5 си бе !

преди 1 година

Говоря сисъс украйнци желаещи да се бият колкото си искаш ! Избират ги ! И казват че целта е не руснаците да ги убиват а те да ги убиват ! Обучението когато се налага е доста по дълго от руското много ги обучават и във чужбина ! Там има мотивация и дух ,а Русия е голяма ,но всичко там е обратно ! Тоя който лежи на тая кълка че украйна ще го закъса за армия няма да му стане работата. даже украйнците взеха да се бъзикат със руснаците защото ги смятат за *** !

126

Анонимен

преди 1 година

Не мисли ти Украйна, ще се възтанови бързо защото целия запад е зад нея. Ти мисли какво ще прави Мордор, че там нещата отиват в канала.

125

До 137

преди 1 година

Това е много повърхностно тълкуване. Пимисли си пак. Интересите на Сащ съвсем НЕ случайно съвпаднаха с националните интереси на Украйна. Това беше много добре планирано и добре изработено. Украинците бяха сложени на жертвения камък Не от Русия. Демократичната Красива Лъжа винаги е Фасада на грозната и скрита Истина.

124

Анонимен

преди 1 година

Русия може да победи само в коментарите под новините за войната. Ясно е че са я загубили тази война, да видим кога ще се откажат. Като Убесят джуджето или като им свъшат парите.

123

Теоретично

преди 1 година

утре спира войната. Какво ще стане с Украйна? Икономиката им е съсипана, енергийната инфраструктура - също. Имат милиони емигрирали граждани, които както се вижда нямат намерение да се прибират, дори напротив, искат да измъкнат цялата си рода от Украйна така населението ще спадне до към 50% т.е. да обобщим, имат разорена, унищожена и обезлюдена държава. И това ако не е план на САЩ за завладяване на ресурсни придатъци, пък на! Ще остане обслужващ персонал на частните им компании, както е у нас.

122

Анонимен

преди 1 година

Ако Русия започне война в Украйна, тя ще приключи буквално за 2 дни с унищожението на Украйна..Такава беше българо-шумкарската мечта но потъна в калта някъде из землянката!:)))))))))))

121

Анонимен

преди 1 година

Петоколонниците почнаха с опорките, че войната не била започнала и русия не можело да загуби... Не само е започнала войната но русия вече я е загубила - предстои да разберем как ще приключи войната с загубата на русия, дали ще сменят путин или ще му дадат някакъв изход, да убеди руското стадо, че са спечелили. Ако посмее да изтреля една ядрена ракетка, ще дойде НАТО и ще изпари тая ***.

120

Анонимен

преди 1 година

"Западният империализъм ще се срине, когато доларът се срине, САЩ, НАТО и марионетното нацистко правителство на Украйна ще бъдат решително победени на бойното поле, а санкциите на Вашингтон ще ни ударят толкова силно, че цялата ни икономика ще се срине" губернатор на Кентъки Кандидатът за губернатор Джефри Йънг изрази

119

Анонимен

преди 1 година

Да. Русия си отива, за да бъде оглозгана И тя като нас. Смешно ли ти е?Западът и САЩ не са ни виновни за самооглозгването! Това е дело на Янко Шумкарите от БКПто които все още задкулистно държат монопола на властта!

118

Анонимен

преди 1 година

До До 129 То не е смешно. Смешно, е че някакви хора все още не искат да го повярват. Много полюсния свят няма да го бъде. Идват тъмни години на еднополюсен върл капитализъм, в който едни 500-600 олигарси ще контролират целия свят, като използват САЩ и великата им армия за щит и меч срещу всеки който им се опълчи. Сега сме свидетели на това. САЩ отдавна не е демокрация, контролира се от няколко милиардера, скоро целия свят. А Русия ще влезе в историята съвсем скоро.

117

Анонимен

преди 1 година

Да горят в ада всичките руските фашисти!!!

116

Анонимен

преди 1 година

Войната не е изобщо започнала! Това са дуели на артилеристите + танкове и пехота.. Не много различно от 1942 г. Не ви ли тревожи, че никой не говори за мир??... Това означава, че истинската война предстои.. Истинската война, с истинските оръжия, с истинските технологии и истинската катастрофа и смърт! Русия не може да бъде победена във война, поради простия факт, че има 6000 ядрени бойни глави и най-напред нашите технологии в момента за изстрелването им.. Помислете върху това..

115

Анонимен

преди 1 година

Украйна не може да сложи край на никаква война, защото в Украйна няма война. Ако Русия започне война в Украйна, тя ще приключи буквално за 2 дни с унищожението на Украйна.

114

А сега гледай

преди 1 година

Навряха си за,,,н,,,,ите части и сега другите не искали да спрът -- еми на другите им е хубаво и продължават ! Така че руснаците сами са си виновни !

113

Анонимен

преди 1 година

Сащ се издържат преди всичко чрез военната си промишленост. Сеят войни, за да печелят на чужд гръб...Винаги САЩ пред Съветския Съюз, винаги и завинаги!!!!!:))))))))))))