212

Анонимен

преди 1 година

Тия верно май както казва Вацев живеят в някаква илюзия и научна фантастика

211

Може

преди 1 година

До Специалната....Ама когато спреш да гълташ руска пропаганда.Току виж тогава си подразбрал нещо за края на войната,пардон на "специалната операция",която си е истинска кървава и безмилостна война!

210

Що ли тъй

преди 1 година

Като чета коментарите по долу па се чудя България от кого ще дири помощ ако бъде нападната като Украйна??? Гледайки как се продаваха имоти на руски банди ти, малко оставаше и щяха сега и нас да ни освобождават от нацистите:)) И като гледам що рев изреваха някои за военната помощ се питам то ЗАТЪ ние на някой някога с нещо помогнали ли сме?

209

Анонимен

преди 1 година

това го е писал украинец... за тях всичко е розово и готино, a дефакто са потънали в ***

208

Еремия

преди 1 година

Да се самоубият е целта източноправославни те. Преди беше да се самоизтрябят арабите. Азиатците . Разделяй и ги сбивай. Всеки срещу всеки.

207

ТТттт

преди 1 година

До Лъжите на ПутинСамо питам, от къде го преписа така некадърно

206

Анонимен

преди 1 година

Което доказва че войната не е между Русия и Украйна а между Запада САЩ и Русия

205

Реалноста е друга

преди 1 година

Планът на запада е унищожи напълно Русия за да моьр да ГРАБИ ресурси.ТОВА НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА ПЕТЪР ПЪРВИ. На запада не му дреме за Окрайна. Коклкото е по разрушрна и потънала в дългове , толкова по лесна и евтина за изкупуване - като амбалажна хартия.

204

ТТттт

преди 1 година

До АнонименНещастнико аз използвам газ за отопление за разлика от теб /предполагам съчки/ и знам какво е преди и след войната.

203

Анонимен

преди 1 година

"Целта на Запада да даде на Украйна средства за край на войната" - да се чете - ще дадем на Украйна въоръжение, с което така да раздразни Русия, че в резултат Украйна да бъде превърната в стъкло.

202

Специалната

преди 1 година

военна операция ще приключи, когато Русия реши. Другото са алабализми.

201

Анонимен

преди 1 година

САЩ ще воюват с Русия на територията на Украйна до последния жив украинец, след което Полша, Румъния и Унгария ще си разделят територията на Украйна. Това е планът на глобалистите. Много съжалявам нашите православни славянски братя - украинците, че не могат да проумеят нещо толкова пpocто и са се оставили да ги командва един клоун-наркоман :(

200

Анонимен

преди 1 година

Като е толкова добре,защо е толкова зле? Русия се бие срещу 50 държави! Или бъркам може?

199

Запада

преди 1 година

Няма план, цел или една единствена мозъчна клетка в колективния си мозък!

198

Анонимен

преди 1 година

СПОКОЙНО ЗЕЛЕ МОЖЕШ ДА ИЗИГРАЕШ СКЕЧ НА ЕДИН КРАЛ В НЮ ЙОРК, НАЛИ !!!

197

До 217

преди 1 година

Атомните бомби на САЩ над цивилни в Хирошима са престъпрение срещу човечеството!! Сигурно и Япония е предпочела ядрени бомби от САЩ защото са много готини и хуманни! По връща ми се от хора гато тебе!

196

Каквато

преди 1 година

и да е целта на Запада в Украйна резултата ще е само един - Китай ще стане още по-скоро най- мощната икономика в света и всички ще изпаднем в още по-дълбока зависимост от Китай.

195

Боби

преди 1 година

До Анонимен "Най-добре се вижда разликата в развитието на двете Кореи. Едните със САЩ, и са една от най-богатите и развити държави, другите са руски подръжници и пасат трева за да не умрат от глад" Реалността Северна Корея не е с Русия нещо бъркаш виж с Китай са тетатет. Северна Корея е почти независима включително за изхранване. Южна Корея е политически зависима от САЩ. Зверска демогравска криза. Ако не изнася високотехнологични джвъчки не може да внася ресурси и най-важното храни!!!

194

До 221

преди 1 година

А най добре се вижда как американската колония България процъФтЕ за 33 години икономически и живее в богатство!!

193

До 221

преди 1 година

Да ама Северна Корея има ядрено оръжие и е независима държава, а Южна Кория са абсолятно зависими он САЩ американски роби!