192

Бай Ставри

преди 1 година

До Анонимен Абе ти наред ли си с главата? На теб като ти харесва да си роб бъди си, не ни го препоръчвай на нас.

191

Анонимен

преди 1 година

Най-добре се вижда разликата в развитието на двете Кореи. Едните със САЩ, и са една от най-богатите и развити държави, другите са руски подръжници и пасат трева за да не умрат от глад

190

Аз

преди 1 година

нещо не виждам Русия да отслабва... Виждам само, че нацистка украйна е цяла в руини...

189

Анонимен

преди 1 година

do 108 Китай да нападне Русия? Това да не ти е 1968-мa година , кравар? Вие сте тотално изтрещели!

188

Говедо

преди 1 година

Гледам укрите пак са пушили махорка снощи на гара Дружковка,при разтоварването на влакова композиция с две системи Хаймарс и четири чешки Вампайър,нещо е долетяло и сега търсят какво е останало от техниката и от 200+ укри!

187

Анонимен

преди 1 година

По добре американски от колкото руски роби.Япония предпочете да се предаде на американците въпреки че беше бомбардирана с ядрени оръжия, вместо на руснаците, защо ли? Защото знае че от Русия нищо добро не идва освен комунизъм , диктатура и бедност. Като избраха американците станаха една от най богатите държави.

186

До 215

преди 1 година

Икономическато пушечно месо в Европа май ще свърши преди Украйна..освен това САЩ може да се бие само с някой който сесъпротивлява! Европейците са американски роби- те се самоубиват без да оказват съпротива!

185

Сергей

преди 1 година

След като свърши с Украйна Сащ ще се бие вече и с европейци....

184

Юнайтед Пропаганда

преди 1 година

В статията е събрана обединена англосаксонска пропаганда от: Гардиан, Файненшъл Таймс, Индипендънт, Уолстрийт Джърнал итн.

183

До Факт

преди 1 година

Украйна е пушечно месо за САЩ а Европа и ЕС са икономическо пушечно месо!

182

Анонимен

преди 1 година

Руската рубла - 20 стинки. Да ви е честита и да си я кътате, че току виж изчезнала съвсем. Доларът за пръв път от 20 години се вдигна с 20%. Обаче руският тролетарият ви ли вие. Тоя Запад и САЩ гният вече 70 години горките и все не изгниват. А СССР дето 80та год. вече щяха да живеят у комунизма се разпада.

181

до 202

преди 1 година

Уместен въпрос. Действително, какво спечелихме от 30+ години слугинаж? Образованието, здравеопазването, жизнения стандарт, икономиката, производствените мощности - всичко това се срина.

180

До 206

преди 1 година

План А беше Руската икономика да рухне за три месеца от санкциите! Не се получи.. План Б да стане преврат в Русия също не се получи, Пран С Украйна да спечели на бойното поле, нема шанс, План Д ..не мисля че ЕС ще издържи 2,3 години икономически с такива загуби..

179

Факт

преди 1 година

Украйна е пушечно месо за запада.

178

Анонимен

преди 1 година

ЕС загубиха над трилион от санкциите и войната, но още са много богати. ЕС избиха стотици милиони и ограбиха почти целия свят последните 300 години, разполатат с огромни богаства, огромна база. ЕС може да си позволи да загуби още трилиони и да издържи още 2-3 години. Дотогава се надяват Русия да рухне, а после при последващото разграбване на Русия тези трилиони ще се върнат десетократно.

177

Анонимен

преди 1 година

Моделът на разпада на доларовата система стана общоприет. Ще има валутни зони и държави лидери на тези валутни зони.

176

ХХХ

преди 1 година

Всичко върви по плана на САЩ ! Украйна си заминава ...Русия отслабва ......САЩ диплят яко от тази война и всички други ....Интересно как войната спря Ковид-а :) Май войната излезе по доходоностна !

175

До 200

преди 1 година

То па България е един Запад...

174

Лизачи на гъзове

преди 1 година

А след 30 години лижeнe на западняшки *** българите още не могат да пътуват свободно в ЕС и без визи в САЩ? 30 години българите мизерстваха и чакаха да опитат от западния консуматорски начин на живот, богатите колониалисти да ги сложат като равноправни на масата и да споделят с българите богатсвата които столетия са ограбвали от колониите, защото българите са ногу убави

173

Берлинската стена

преди 1 година

До 196 Прав си, например Германия взима 200 милиарда заем за да раздаде енергийни помощи и субвенциш за да се спрат масови протести! Но не мисля, че ще има пари да раздава в този мащаб още 1,2 години! Проблемите ще ги догонят бързо! Само ги забавят за кратко с много пари!