58

Филип

преди 1 година

В този сайт защо не минете на врачуване и астрология и не смените тематиката?очевидно журналистиката не ви се отдава.. мине не мине ден и сипите клетви към Русия! Журналистиката трябва да е безпристрастна! Жълти ми журналисти

57

Анонимен

преди 1 година

това което сте написали украинците са такива гладни един автомат на двама кои ще е този откачалка да ви вярва на написането от пятя славова вие от бг несе спирате с ваашите пропаганди укрфашистите отстъват по цялата фротова линия четете яндекс .ру

56

Анонимен

преди 1 година

С тези действия на нападение как специална военна операция на руснаците с частни военни компании и сепаратисти останали още от зелените военни човечета от преврата 2014г. и добавени с буквени инициали за подкрепа да гърмят по населението,че зад границата на Украйна как изчисляваха експерти въобще и в случая Полша-600 км. за точка на стрелба с ракета,че в енергийната да се настанят,енергопреносната електрическа система да разрушават когато е студено,туй са зелени кхмери за рекет от зелена сделка

55

Краварофилите,

преди 1 година

Цял ден питам и не се намери един американофил да се изповяда: не мога да разбера откъде е това чуждопоклонничество у вас?! Ако сте изобщо българи - нямате НИЩО общо със наглосаксите. Нито в генетично отношение, нито в езиково отношение, нито в културно отношение, нито в историческо отношение, нито в ценностно отношение! Откъде тая продажност у вас?

54

Боби

преди 1 година

До Емо Разбирашш ли поне БЪКЕЛ от Военна тактика? Знаеш ли какво в момента е в току що "освободената" част на Херсон? На всякъде огромни кални локви. Бункери, дотове, окопи са пълни с вода а останалия терен е плосък като тепсия. По дърветата няма листа за да направят минимално прикритие. *** ти там харесай си някоя локва и защитавай Херсонска област за който сиизберееш НАТО или РФ. Не си ненормален и няма да го направиш.

53

Боби

преди 1 година

До Русия=ИДИЛ Странно четох записа от заседанието Ние обявяваме Русия за ... защото е стреляла по граждански обекти... А САЩ, А ЪКРАЙНА, А Турция, А Микро Британия, А НАТО целокупно? Незаконна анексия ... А Косово? Подпомага режима на Башар Асад - Къде тръгнахме къде стигнахме ... ФАРС ЦИРК ТРАГИКОМЕДИЯ ето това е било заседанието на ЕП.

52

И

преди 1 година

И едните и другите са м ухльовци, хайде на руснаците не им се бие в тази операция, но аз лично познавам украинци в боеспособна възраст, които си крият задниците в Лвов и на други места, няма никакъв национален подем при тях, странно защо.

51

Боби

преди 1 година

До Анонимен MAGATE не може да отнема никакви лицензи УМНИКО. МАГАТЕ СЛЕДИ ДА СЕ СПАЗВАТ ОПРЕДЕЛНИ ПРОЦЕДУРИ И ДА СА ВКЛЮЧЕНИ ОПРЕДЕЛЕНИ ТЕХНОЛОГИИ. И Процедурите и Технологиите УМНИКО се разработват от такива компании като РОСАТОМ. МАГАТЕ няма никакви други освен контролни функци и то само ако я допуснат(Справка Северна Корея) Кажи ми Каква технология за своето съществувне е разработила МАГАТЕ?

50

Анонимен

преди 1 година

В Украйна ако не тази зима то следващата ще избухне октомврийска революция . А кога ще се разпадната Великобритания и ЕС ??? ЗА тази зима напълниха хранилищата с газ по вина на Путин но следващата зима няма да има как да ги напълнят . А какво ще стане с България когато спре и последното отроче на лошия комунизъм - Козлодуй ? Тогава ще завърши и прехода в България . Ще скъсаме с лошия комунизъм и еврогеизма щи на опрай

49

Анонимен

преди 1 година

поредния евроатлантически бълвоч,някой направи ли си труда да изчете толкова дълга помия

48

Емо

преди 1 година

До АнонименРусия е доволна, че е присвоила 10% от територията на Украйна. Преди 9 месеца нямаше да се задоволят с нищо по-малко от 100%. Преди 4 мсеца бяха доволни, че са присвоили 20%. Днес е доволна от 10%л След 2 месеца ще бъде доволна и на 0% плюс изтегляне от Крим. Напролет ще е доволна, ако украинската армия спре на руската граница и се съгласи на преговори за примирие.

47

Русия=ИДИЛ

преди 1 година

Русия вече има етикет терористична държава.А всеки руснак който плаща данъци на държавата терорист също има калеймо на челото на което е жигосана думата "Терорист". С неговите данъци се финансира терористичната държава Русия, от неговите данъци се спонсорира терористичната война срещу гражданското население на Украйна.

46

Xaxa

преди 1 година

Цирка 2 "война"(след ковидалния цирк) кога ще приключи? Хората не са толкова прости, колкото ги мислят сатанистите и техните медийни поdлоги като тази "медия". Както вече е известно руската "ваксина" Спутник е Астра Зенека със сменено име. Има снимки на зеленото човече и "спасителя" Путин с едни и същи евреи(господарите им). Путин е завършил школата на Шваб "млад глобален лидер". На всеки здравомислещ човек е ясно като бял ден, че зеленяка и Путинчо са от един отбор и са просто едни марионетки.

45

Разбирко

преди 1 година

И едните и другите са едни и същи мизерници. Ще мръзнат от студ със скъсани чепици, ще стискат зъби и ще се бият. Няма разлика между украинец и руснак - и не само в това отношение.

44

Йехова

преди 1 година

Съюзник на Русия е самият господ бог!!! Друг не им трябва!!! Дано горят във адът всички Укро-Фашаги!!!

43

Анонимен

преди 1 година

"Кремълското джyдже твърди, че "специалната операция" върви по план" Само, че без да казва какъв е плана. Типично като едно време. Вие работете за светлото бъдеще...

42

Анонимен

преди 1 година

Русия може да продава ток на Украйна на пазарни цени. Все пак Русия притежава най-голямата АЕЦ в Европа, която напълно може да покрие нуждите на Украйна от електричество.

41

Анонимен

преди 1 година

"Кажете какво става с укренската офанзива след влизането в Херсон, краварчета?" Преди нали питаше усилено какво става с контранастъплението? Ето, нали видя, Украйна си върнаха 3000 кв.км територия преди 10 тина дни. Като си вземат и Крим пак ли ще питаш, защо не им се продължава повече? А, копейко пропаднала?

40

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 85 Надежди говежди. Русия ще бъде срината до основи. Повече такава държава няма да има.

39

Кутузов

преди 1 година

Зимата е враг на натрапника !