78

Анонимен

преди 1 година

Хаха тая статия същата я четохме мает месец като падна снега. Питаше се как руснаците ще замръзнат при -20 в танковете :)

77

Анонимен

преди 1 година

МОЖЕ И ДА МОЖЕ НО МОЖЕ И ДА НЕ МОЖЕТЕ УКРИТЕ ОЩЕ ОТ ЕСЕНТА СА КАТО В ЗИМО БЕЗ ТОК И ВОДА, ТРЕНИРАТ

76

Хахаха

преди 1 година

Сега от кремъл ще обявят и зимата за неприятел на русия!!!

75

Хахаха

преди 1 година

Дори и зимата не ще съюз с рашките!!!

74

Анонимен

преди 1 година

Пети Хибридаджийката много ме кефи, как си изкарва прехраната като с гугъл преводач транслира западната хибридаджийност и я имплантира в мозъченцата на българските русомразове и българомразове... Имплантацията е успешна само при тези хора, защото са с ограничени възможности за анализ. САМАТА ПРОПАГАНДА СЕ СЪСТОИ ОТ ВЗАИМНО ИЗКЛЮЧВАЩИ СЕ ФАКТИ ПЪЛНА СКРЪБ

73

Анонимен

преди 1 година

През зимата руснаците ще измръзнат

72

Анонимен

преди 1 година

САЩ, Европа и Русия направиха цивилизационната грешка да се сбият помежду си докато араби, турци, индийци, африканци им живеят като лишеи в държавите, изпомпват им социалните системи и им ръкопляскат докато ги изпращат на бой едни срещу други. Мир на праха на бялата раса. IQ - 0

71

Анонимен

преди 1 година

Руснаците са привикнали към тежките зими, но същото важи и за украинците. Пък и зимите не са онова, което бяха в миналото. Съвременните армии са добре оборудвани за зимни условия. А и в тази война всички са губещи.

70

77

преди 1 година

Може, ще, ако...това ви е реториката. После рев, че сме на 100 и някое място по свобода на словото. До там е докарахте, че когато родните комплексирани фобаци, прочетат преведена статия или анализ на Ню Йорк Таймс ще я нарекат про руска или фейк. Както вече стана с разстреляните военнопленици.

69

Анонимен

преди 1 година

Толкова много глупости. Ако Русия наистина иска да натупа украинците, просто с десетина ракети щеше да прекъсне седемте ЖП линии между Полша и Украйна. И тогава няма снаряди, гаубици, хаймърси, бензин... Нищо. Разбира се гаубиците може и по шосетата да трнспортират, но незабележимо няма как. Но руснаците неискат. Искат да си продават 2 пъти по- малко нефт на 4 пъти по- висока цена.

68

Стоян

преди 1 година

Толкова дълъг пропаганден материал.Браво на Петя Славова 😂😀и Америка за България и на така наречените демократи

67

Тираджията Z

преди 1 година

В Киев съм Някой знае ли кога ще пуснат тока?Писна ми да чакам да завали за да се изкъпя със студена вода.

66

Анонимен

преди 1 година

Русофилията да си ходи в масковията.

65

Пролетта лятото

преди 1 година

и есента тоже нямаха големи "съюзници". ротФронт каскети смачкани.

64

клоуна еба мамата

преди 1 година

на късия бакшиш.

63

Анонимен

преди 1 година

"тук основният фактор не е волята на украинците, а дали ще устои желанието за поддръжка на тези, които ги подкрепят" ---------------------------------------------------------- Само преди 2 дни Кулеба каза: Ние не искаме да чуваме хленченето на колективния запад, че се бил уморил да помага на Украйна. Зе-клоунът е шоумен и шоуто трябва да продължи на всяка цена.

62

Анонимен

преди 1 година

Често на страниците се печатат мнения на колективнозападни автори-"анализатори", които се борят с по-рано публикуваните мнения на други колективнозападни автори-"анализатори". Примерно "В продължение на месеци специалисти и военни анализатори предполагаха, че зимата ще доведе до прекъсване на бойните действия по фронтовете в Украйна".

61

Анонимен

преди 1 година

Сравнението с Финландия не е много удачно. Ако това ще е за пример да напомним, че Финландия, след първоначални успехи, все пак е загубила войната през 1940 и в резултат отстъпила поисканите от СССР територии. Ако това ще е стратегията на Украйна...Биха могли да си спестят усилията. Мисля си, че те се целят в повече от подобен изход, като тук основният фактор не е волята на украинците, а дали ще устои желанието за поддръжка на тези, които ги подкрепят.

60

119 сергееФф

преди 1 година

м0сковията е един въздух под налягане, русофилите тоже.

59

руските фашаги

преди 1 година

трябва да се избиват по всяко едно време.