18

Анонимен

преди 1 година

Звъня на приятел в Киев. Питам, как е? Много ли е студано? А той казва: А бе не много -2, -5 градуса. Викам му: Е как бре по новините казаха, че било -16 в Киев!! А той: Аааа ти за навън ли питаш дали е студено!

17

Анонимен

преди 1 година

Запада прекалено много разчита на пропаганда и светли бъдеща . А за светло бъдеще трябва ток а не ,,членство,, :) Руския подход е тромав и бавен но по добър . Само руската част от Украйна ще я има след 30 години . Онез със големите глави и счупения полски с руски думи на запад няма да ги има ;) Ще ги избият с ,,членство,,

16

Анонимен

преди 1 година

Този път Зимата ЩЕ Е ВРАГ на наведената и американофилска Европа!!!!!

15

Равнопосавеност

преди 1 година

*** е че Русия се върза на ФАЩ да се бие с руснаци вместо с западняци и затова зимата не е голям плюс. Ако беше постоплила с милион градуса Лондон още в началото сега щеше да има мир. Запада са като глутница ***. Ако сриташ някое от водещите другите ще лаят, но няма да смеят да се спускат повече. Да не би някой да си съобразява, че САЩ би започнала ядрен конфликт с Русия заради останките на Англия?

14

БанXti

преди 1 година

БахТi и тupite коментари тук. БаX и пр0митите русофобски мозляги! зАпадната пропаганда още от 90 те години у нас и чалгарията си е свършила работата... Едни заpadни г0wна пишат тук с ви-пи-ена!!!

13

333

преди 1 година

До Анонимен15 Същия въпрос може да се зададе за древните руснаци. Къде им е на древните руснаци Акропола или Плиската. Църквата в Киев е на над 1000 години по това време на мястото на Москва е имало блато.

12

333

преди 1 година

До Едно ченге. Руснаците почти не били губили война. Това почти е като жена да е малко бременна. Руснаците губят 3-4 от войните с османската империя, губят от Япония Руско Японската война, губят от България и Германия ПСВ, губят не помня кой война с Финландия, СССР губи войната с Авганистан, СССР губи Студената война. Това се сещам за последните около 150 години. Сигурно има и други

11

Няма нафта

преди 1 година

Спокойно русофобчета, вие скоро ще сте в лагери на територията на руската област посрайна и ще бачкате, защото съвсем сте се размихлюзили. Само на сорос помощ и на соц не става.

10

Анонимен

преди 1 година

На древните украинци къде им е акропола или Плиската ??? На чиято фасада пише - Слава Украине ??? В кой исторически източник пише за съществуването на - ,,украинци,, ???

9

Анонимен

преди 1 година

Зимата още не е дошла, чак след месец тези сложиха тигана на котлона.

8

Петров

преди 1 година

лъжи, лъжи, лъжи, лъжи......

7

Анонимен

преди 1 година

не мисля че има смъсл да чета заглавието ми е достатъчно да се разсмея

6

Едно ченге

преди 1 година

Аман от писачи, които хал хабер си нямат от военната наука и история. Не съм им фен на руснаците, но в най - новата си история войни почти не са губили. Ще дам само един пример, за да превземат центъра на Сталинград през Втората световна война, немците са дали повече загуби от колкото през цялата Полска и Френска кампании 1939г. и 1940г.

5

Анонимен

преди 1 година

Колкото и да се пънете да представяте нещата добре за укритата: не са добре нещата за укритата. Държавата - фалирала, територия - намалена с 20%, население - паднало от 45 милиона на 30 милиона, ток - няма, интернет - няма, вода - няма, горива - само с купони за военните... Ако това е победата на укритата, не искам да си представям загубата им. В момента единственото, което крепи укритата е, че ЕС им наливаме милиарди и ги лъжем със светли обещания за бъдещето... подчертавам - лъжем.

4

Анонимен

преди 1 година

Ръмящият сняг е най-големият враг на деморализираните руснаци. А заплатата от 3000 долара допълнително деморализира руските редници.

3

czcz

преди 1 година

Te загиват вече не знам колко месеца... путин умира 3-4 пъти от рак.. и какво ли още не

2

Татул

преди 1 година

След зимата идва пролет. После лято и есен. А пилците се броят през есента. Руснаците ще оцелеят. Ама ние дали ще успеем това е друга работа.

1

Д-р Иванов Карлуково

преди 1 година

"Месеци специалисти предполагаха, че зимата ще спре бойните действия" --------------------------- Научете се как правилно да копирате автоматичния текст генериран от преводача на Гугъл. Защото аз като лекар мога да направя някоя неволна грешка когато ви пиша рецептата и дозировката на лекарствата.