38

Анонимен

преди 1 година

Хващам бас, че Русия ще запази Домбас и Крим. А в замяна Украйна ще влезе в НАТО и ЕС. Това е вече е преговаряно със САЩ и ЕС като условие за край на войната.

37

Анонимен

преди 1 година

"Русия е доволна от операцията. 10% от Украинската" Как разбра, че е доволна при положение че джуджака до ден днешен не смее да обяви гласно целите на операцията ли е, войната ли е? То и те вече не знаят, кое какво е. Само знаят, че гинат като мухи за кефа на джуджака.

36

Гиб Мелсън

преди 1 година

Чудя се колко време ще издържат украинците без ток през зимата. Един или два месеца? Според мен още преди руската нова година да мине украинците ще замолят най учтиво за преговори с руснаците.

35

Анонимен

преди 1 година

На пролет ще видим кой колко е спечелил от войната. Мача е интересен и оспорван.

34

Анонимен

преди 1 година

Русия е доволна от операцията. 10% от Украинската територия вече е Руска. Включително и най-голямата АЕЦ в Европа. Домбаския въглещен и стоманодобивен басейн също вече е в пределите на Руската Федерация. След преговорите на Русия със САЩ вече е договорено новата граница между Русия и Украйна да минава по река Днепър. Затова Русия се изтегли от на източния бряг и предаде Херсон на Украйна. Това бе част от договорката със САЩ.

33

С

преди 1 година

Стига с тая зима, и Наполеоновите войници и тези на Вермахта не са били подготвени за зимата. За украинците , зимата си е в тяхната страна и сигурно са си осигурили облекла, не се намират в Сибир.

32

Анонимен

преди 1 година

"Вие гледайте тук как ще се кара зимата, че бая народ ще гладува и студува." Да, има мързеливи копейки колкото щеш

31

Анонимен

преди 1 година

Руснаците ще има ли какво да ядат зимата?

30

Анонимен

преди 1 година

Пак ревете на чужди гробищо. И то - на живи още. Вие гледайте тук как ще се кара зимата, че бая народ ще гладува и студува.

29

Mr. Javelin

преди 1 година

Командирът на рускофашистките наемници от вагнер с прякора "чердаш" беше убит.

28

Teo

преди 1 година

Путин не го интересува зимата! Унищожението на електропреносната мрежа има за цел друго - спрат ли железниците, се затрудняват доставките за фронта. А и до колкото разбрах 60% от мобилната им мрежа е долу, което си е затруднение. Заради войната го отнася нормалния човек! Това е тъжното! Да се разбират вече там и това е! И ние да спрем да наливаме масло в огъня!

27

Анонимен

преди 1 година

Тя зимата да не е да проверява поаспорти кой какъв е . `Помага` на който е подготвен - зимна екипировка украинците получиха от Канада още през септември , за руснаците не знам - ако има някой склад не пипнат от поголовната корупция ?

26

Анонимен

преди 1 година

Сега ще се разбере кои са по идържливи през зимата. Южните руснаци от Киевска Рус или северните Руснаци от Московска Рус..

25

Леонсио

преди 1 година

Ще се наложи да обясня следното очевадно положение: наборници е обратното на мобилизирани войници, а не синоним. Благодаря за вниманието

24

UA праска рашка

преди 1 година

Войната се решава на бойното поле, а който не го бива там се надява на зимата.

23

Зимата иде

преди 1 година

Ще видим! Тя Русия трябваше по западни прогнози да се разпаднала есента ! А е свършила ракетите още преди войната!

22

Анонимен

преди 1 година

Пусни си телевизора на руска програма... Четенето не е за такива като теб.

21

Политико - политика

преди 1 година

Пишат преди пролетта - после ще се чудят как де се въртят в твърденията си! гейска работа!

20

Анонимен

преди 1 година

Днес гледах руско предаване и там обясняваха как ще требва да прегазят цяла фашистка Европа........... По този повод да питам в момента на колко дни от Берлин са ?

19

Говедо

преди 1 година

С цел икономия на енергия от 01.01.2023г. телесната температура на европейците ще се намали до 31 градуса!Всеки градус отгоре ще се счита за подкрепа на Путин!