12

no name

преди 1 година

Позле да не се чудите защо хората не се намесват като видят подобна случка. Защото накрая добрият самарянин си отнася боя.... А оная първата дето са я били вместо да се моли на спасителката си да не се обажда в полицията, да отиде и сама да подаде жалба, да не я издирват и нея след време в някое езеро натъпкана в куфар....

11

Тотален крах

преди 1 година

От кой се издирва от престъпниците МВР ли, не мерси!

10

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Невъзможно е да се прецени кой е крив и кой е прав в тази ситуация.Аз имам своят личен опит и без никакво колебание казвам,че искренно съжалявам,че не убих последната си приятелка Александра.Бидейки заедно с нея в кревата тази не-жена,а изродъ си се свяляше с някакъв ***,който посещава редовно бара на Сашо Барлиев в една от пресечките на Шишман. В случаят от тази статия не мога да придобия яснота кой е крив и кой е прав.Може и момичето да е право.Зарад повлекани 12 години съм сам без любов.

9

запознат

преди 1 година

Не ги търсете полицаите за такива "дреболии", те са заети да преследват мигранти!

8

Анонимен

преди 1 година

Има такъв народ! Обзалагам се, че или е чалгар, или пияндур фен на атака!

7

Анонимен

преди 1 година

Българска работа.Единствено укрите може да ни съперничат по простотия.При тях работата е същата.

6

ИВАНЧ

преди 1 година

ТЯ ГО ОБИЧА, ТЯ ОБИЧА ЛОШИ МОМЧЕТА, ТЯ ОБИЧА ДА ИМА ЕМОЦИЯ! ТЯ Е ПРО СТА!

5

Анонимен

преди 1 година

До Каква драма 4 Псих.опат. Жената е била и с бебе. Надявам се някой да изпотроши твоето чене

4

Анонимен

преди 1 година

Настанаха опасни времена, вече никой не в безопасност на пътя и на улицата. Не само вместо да ни вдигнат стандарта ни направиха в пъти по-бедни, но ни карат и да живеем в страх за себе си и близките си, егати и промяната честно.

3

Анонимен

преди 1 година

Терминал 2!

2

Каква драма

преди 1 година

Трябва ли да четеш на първа страница как на някаква и счупили телефона в парка и хленчи? А за стотиците хиляди мъже тормозени психически с години къде е статията. Няма, нали? Феминстката пропаганда край няма.

1

Анонимен

преди 1 година

Преди векове Гоген е казал,че не я ли бъхтиш, няма как да разбере ,че я обичаш. От тук правим обосновано предположение, че този мъж обича безумно не една,а две жени.