32

От 34

преди 1 година

Нещата не свършват никога добре, дори и привидно да смятаме обратното, хванали сме го психопата, натупали сме го хубаво пред жена му и детето му и пред куп други непознати и можем с чиста съвест да се наспим през ноща. Да, това е много хубаво, докато на следващия ден не чуем по новините - мъж закла/застреля/одуши/запали жена си. С тези хора трябва да се действа внимателно. За съжаление подкрепа от институциите няма да получим,а и има хора, които се спират само на кота -2.

31

Югоизточен Орел

преди 1 година

Мъжете дето бият и тормозят приятелките и жените си са долни и,зроди... Аз никога не бих посегнал на жена. Даже да ми е изневерила, ядосала до краен предел. Бих си тръгнал от нея, или изгонил, но никога не бих я ударил...

30

СПОМЕН . . . .

преди 1 година

Ами ако беше мъж кой щеше да му помогне ?

29

Анонимен

преди 1 година

Нашият съсед чичо Димо през ден пребива жена си - леля Лиляна. Много я бие наистина, веднъж майка ми вика - гледам Лиляна със счупена ръка, питам я какво стана - и викала- ами паднах, 100% Димо й е счупил. Те веднъж на входа се сбиха, та съседите едвам ги разтърваха, ама всичко започнало преди много години, когато Лиляна изневерила на Чичо Димо и той оттогава до сега я мели на почивки

28

Асан

преди 1 година

А Защо ги е пребил :)))

27

До един психопат

преди 1 година

Направило ми е впечатление, че всички подобни откачалки харесват Русия и комунизма, не знам що. Неслучайно примират от радост, когато четат за убити майки и деца в Украйна. Това са болни мозъци.

26

До 32 - Обеля

преди 1 година

След като никой не се намеси някой пострада ли? Жената пострада ли?Детето пострада ли? Готов съм да се обзаложа,че ако някой се беше намесил в спора,щеше да се лее кръв.Хората са го казали-куче,което лае не хапе.Виковете и заплахите са последната стъпка преди физическата агресия и границата е много тънка.Това е начина агресора да освободи парата,клапата на тенджерата под налягане.Когато непознат се появи от нищото,без да знае нищо и започне да напада агресора,нещата не свършват никога добре.

25

Анонимен

преди 1 година

Моят дядо навремето много биеше баба. Дядо пиеше много алкохол и когато се прибираше пиян - гледаш пак я налегне с юмруци, шамари, хвърляше по нея разни предмети. Псуваше я. Ужас просто! На тия гледки съм бил и свидетел, та оттогава мразя всякакъв физически тормоз над жените

24

Анонимен

преди 1 година

До 30 - Преди 15 години гледах такъв екпсеримент. Некъф маскиран си ходи бавно, вади един патлак, гърми човек и хуууква, ама ти казвам мъжката да бяга и офейква. И преминаващите се правят, че не са видели и никой не отива, да се оптиа да помогне на "застреляния", дето се връти на земята.

23

Един психопат

преди 1 година

в Обеля извади някакви ножици и ги размахваше на млада жена с дете в ръце, носеше го. И никой не се спря поне да му каже на онзи да се разкара, подминаха си я като пътен знак. Бебето се беше гушнало в майката и за малко да заплаче. Много бездушен народ сме.

22

До 10

преди 1 година

Значи не познаваш руснаци, тия са дъното.

21

Анонимен

преди 1 година

До Барон Мюнхаузен - Кубрат Пулев се обади- каза че пак нашамарил андрея. Да ви срещна?

20

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 27 - Не знам ... Преди 7-8 години бяхме с един авер на слънчака и видяхме еидн 45 годишен чичак,да бие една по-млада жена. Ами ти КРЪВ фъркаше. Казахме му да се спира, той ни напсува, а ние го набихме като магаре. Хората окло нас н пляскаха. То добре, че имаше хора, че както го бяхме захванали, мжоеше и в морето да го хврълим.

19

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Този бияч да се радва че не съм бил наблизо, че нямаше да има време да избега...жалък комплекса, лесно е да удариш жена, ела се пробвай срещу мъж!

18

тая

преди 1 година

си тьрси зет за семеиство в гробищата доколкото разбрах от превода

17

В.

преди 1 година

Насилникът винаги се опитва да се скрие зад "морални" подбуди. За да свикне да издевателства сигурно има връзки.

16

Анонимен

преди 1 година

Сега да изяде и от мъжа си един тупаник в дзурлата където е тръгнала чуждите семейства да оправя ! Аман от оби-тачки

15

Хемус

преди 1 година

Има някакво неписано женско правило!Навремето имах едно гадже,нещо ме изнерви и я напсувах на майка без да съм и посягал, и повече не я видях,а ,имам познати дето дърмонят нон стоп жените си и седят вкъщи по-ниски от тревата!А да не говорим и за стотиците мъжки души преживели психически тормоз от 'невини' женици

14

липса

преди 1 година

на всякакво сиво вещество и копира4ество

13

Анонимен

преди 1 година

Нали това е целта на феминистките - да имат равни права. Ето ви равни права, нема да ревете сега.