52

Това е лош регион

преди 1 година

Квартала и целият този регион е известен с масова проституция и висока престъпност. Всякакви жени или сами се пробват или ги принуждават да проституират за пари.

51

Бате Мате

преди 1 година

Тук всичките се правят на голяма работа, слагат минуси, ама като им дойде до главата - друга песен ще пеят! Сега са много отворени. Спокойно... и вас няма да ви пропусне съдбата, като сте такива съдници!

50

Мен

преди 1 година

В една нормална държава до 30сек от позвъняването ще прелети патрулка на мястото и още много ще са на път. Отворкото биещ жени ще е по лице на плочките с дуло насочено към главата.

49

Albi

преди 1 година

*** само така се изявява. С побоища над жени. Наркоманче най-вероятно. Няма как да се прояви, ако пуши трева от 12-13 годишен вече не може да си върши рсботата, само с бой ще се прави на мъж, то по друг начин няма как. Дано го опандизят да си намери майстора.

48

Бате Мате

преди 1 година

До АнонименЗа такива случаи няма да видиш статия, защото е мъж. Човекът си е носил горчилката в себе си и не е искал да занимава никого с нея. Накрая става това. И сега нито той е тук, нито ти си добре. Тоест, с един куршум - два заека. В случая с една изневяра - една смърт и една емоционална катастрофа. Факт.

47

Анонимен

преди 1 година

Не го защитавам но може да е имало причина, без да чуем и 2те страни не можем да съдим.Какво ще стане ако се окаже, че жената не е спирала да дудне например.

46

Анонимен

преди 1 година

Кой знае какви ги е вършила приятелката му за да го предизвика така.

45

Анонимен

преди 1 година

Побойниците само от бой се вразумяват. Бият, докато някой по- голям бияч не фи подхване тях. После бързо подвиват опашка, защото в природата им е да са страхливци /налитащи на по-слаби от тях/

44

Анонимен

преди 1 година

Защо сте написали в заглавието "Мъж" ? Очевидно от случилото се не е...

43

Анонимен

преди 1 година

Дам, за последния такъв смелчага и отворко в момента тече благотворителна акция за събиране на средства за вдовицата и сираците му. Но, пък имат хубава врата вече. Като оставим настрана завършените психопати (които са съвсем малък %),на много хора може да им причернее пред очите и от нищо да стане нещо. Има твърдоглавци всякакви и когато 2 магарета се стещнат на мост знаем какво става. Хора, опичайте си акъла и не влизайте в безсмислени конфликти. Жени, къщи, колеги, любовници, пари бол.

42

Анонимен

преди 1 година

Моят най-добър приятел - Краси се казваше-знаехме се от деца, всеки ден се виждахме и разхождахме, ама жена му му беше изневерила и той горкия, много емоционален беше, прие го много навътре и го сполетя инсулт, та си отиде от тоя свят. Боже, викам, какво нещо! Една част от мен си отиде с него:(((. Още не мога да го приживея. Спомените ми с него от малки деца до големи хора никога няма да изчезнат.

41

Бате Мате

преди 1 година

До ДО 40Тогава идват едни "добри хора" и ти казват "Къде си гледал бе, човек"? А то където и да гледаш - все такива. Затова свиквай с тоя свят на лигли и лигльовци. Или се води от максимата "По-добре сам, отколкото зле придружен" и ще си по-добре.

40

Бате Мате

преди 1 година

До Югоизточен ОрелИ аз съм така , с такова мислене. Но не знаеш какво, кой, кога и как го прави. При такива случаи, всеки гледа резултата, но никога не се гледа причината. В доста случаи тя е брутална, както емоционално, така и физически. Затова се стига до такива неща. Казали са го - жертвата винаги печели. Но, винаги има едно НО!

39

Анонимен

преди 1 година

То и татко налагаше мама, майка ми все беше със синини по тялото, не казваше на никого, ама аз една вечер нарочно звъннах на баба да дойде, тя дойде точно, когато се биеха, та си тръгна и гледаш след малко дойдоха двамата братя на мама-вуйчовците ,такъв бой хвърлиха на татко че вече не посегна

38

ДО 40

преди 1 година

А когато насилникът който те е тормозил цял живот е именно жената , тогава ?

37

Анонимен

преди 1 година

А може ли да пипне фазата по невнимание да видим колко волта може да устиска и за колко секунди. ГолЕм мъж, нЕма що.

36

Анонимен

преди 1 година

Имам един приятел, той па само псува жена си! Викам ееее, кво толкова я псуваш, ем вика заслужава си! Кой знае кво се е случи

35

Анонимен

преди 1 година

до 35.Хората харесват Русия защото делото и е справедливо.Защитават си руснаците в Украйна.Да не говорим че половината германци и италиянци в соц проучвания подкрепят Русия в СВО.

34

Анонимен

преди 1 година

Да пробва мен да ме нападне следващия път. Бих му счупил ръката без да се замисля

33

Анонимен

преди 1 година

Най- добър приятел на малтретираната жена е организираната злополука. Или група малтретирани жени да се организират да набият бияча. В района, където живея, организират безплатни курсове за самозащита за жени. Веднъж годишно всяка събота 4 поредни съботи сутрин за няколко часа. Инструкторът е от полицията. Да бъдеш жертва е избор. Избор е и да накажеш насилника и да го обезвредиш.