72

Не ставате

преди 1 година

Колко много комплексари! Горките , дето жените им изневеряват! Най- вероятно не ставате в леглото! Едно време като се ожениш и край , няма как да сравниш, ама сега като не можеш повече от 5 мин ,никаква работа не ми вършиш! Да се седя при теб незадоволена ли? Как ли пък не!

71

Жена

преди 1 година

Горкичките комплексари! Миличките мъжленца, дето искат от тях да изкарват пари , а не да тормозят възрастни хора за такива! Представяш ли си , че тези лоши жени са толкова нахални, че след като са ти родили деца искат да им помогаш и изкарваш пари за прехрана!! Как не ги е срам! Та мъжете трябва да седят по цял ден в кръчмата и като се приберат да ги обслужиш! ( сарказъм му се вика на това- пояснявам,че е сложно) ! ***!

70

Анонимен

преди 1 година

До 75 А може просто да си замълчиш,да и стегнеш куфарите и да ги оставиш пред вратата ако тя е виновна. Не е нужно да я пребиваш.

69

Баба казваше

преди 1 година

...щом са те набили, най-вероятно си си го заслужил. А баба беше мъдра жена.

68

В нормалните държави

преди 1 година

В нормалните държави и жените са нормални. Не са използвачки като нашите :)Може битата първа да му е посегнала, ама мрежата много обича да отсъжда без да знае подробности. Има мъже - насилници, има и жени наглеци, които си заслужават "шут" в ***.

67

Анонимен

преди 1 година

Много кифльоци си го заслужават. Сигурно се е изтъркаляла с някой, докато пича се трепе да изкара пари. Боят възпитава каквото и да говорят онези палячовци от запад. Същите, които са дискриминирали жените само до преди 30 години. Моята мода е, жената да те прави луд и ти да си плащаш и да си траеш.

66

Анонимен

преди 1 година

Притеснява ме колко много тук сте за насилието. Насилието никога няма оправдание. Да не говорим, че мъж в случая е малтретирал жени и едната е жена, дошла да помага. И мнозина се вижда как не знаете това. Останали сте ориенталци, поданици на османско-ислямската империя и още сте под турско робство в главетата си.

65

ХулиГаню

преди 1 година

Кво толкоз станало бе-аз като се прибера от работа,оззверял от нерви и умора първо прребивам децата,после сччупвам масата и 2-3 стола,изхвърлям телевизора през терасата, ббия един шуут в zadника на котката,прребивам жената,пия на крак литър ракия,омахвам 2 чинии пръжки с боб и чесън,пускам си Азис опса опса опса опсааааааа и заспивам разтоварен и щастлив

64

Анонимен

преди 1 година

"Само по един въпрос мъжете и жените сана едно мнение , че жената лъже" . Плутон

63

Бонго Бонго

преди 1 година

КАК РАЗБРАХТЕ, ЧЕ БИТАТА МУ Е ПРИЯТЕЛКА, А НЕ ЖЕНА МУ... ПОРЕДНИЯТ "МЪЖ" ТЪЙПУНГЕР

62

Анонимен

преди 1 година

Сега двете жени заедно да напердашат него, така ще е справедливо. Защото нашенският съд често пъти съди не по справедливост, а според законите, които не винаги са формулирани достатъчно добре.

61

До Един Псохопат

преди 1 година

Е нали го хванаха тоя в Обеля. Колко камери има. Като онзи дето чупеше дръвчета в Стара Загора да набеди друг. И него хванаха.

60

Анонимен

преди 1 година

Балкански ценности.

59

Анонимен

преди 1 година

До Евро ЛибералЖената (която е звъннала) я даваха по тв. В гръб, но по говора се познава че не е глупава или от малцинство. За другите участници не знам.

58

Факт

преди 1 година

Русофили, сър.

57

Анонимен

преди 1 година

Това е явно представител на бг съвременни мъже. Срам!

56

Анонимен

преди 1 година

Живея наблизо, жалко, че съм изпуснал сеира.

55

Евро Либерал

преди 1 година

Най-важната информация липсва в новината възраст на жените, етнос и причина за сбиването.

54

Иван от квартала

преди 1 година

Случва се освен професионалистки жени в секс бизнеса има и такива жени, които експериментират на свободна практика както дойде и както се получи. Обикновено тези жени работят по двойки с приятелки.

53

Риск на професията

преди 1 година

Доста жени под всякакви форми търсят връзки с мъже с цел ползи и пари. Има различни видове платени услуги. Явни с обявени услуги и ценоразпис обикновено тези са коректни и строго контролирани. Други на свободна практика жени, които под прикритие че просто търсят връзки и запознанства същото правят с цел печалба на пари и имоти. Тук няма ценоразпис и разхода може да варира в огромни мащаби.