73

СЪМ ОТЗАД АМИ СЕГА

преди 1 година

До Анонимен БИЗНЕСА С ОРЪЖИЯ. ДА ПОДТИКНЕМ МЕКСИКО ДА НАВЛЕЗЕ ВЪВ ФЛОРИДА И ЯКО СНАБДЯВАНЕ С ОРЪЖИЕ.....

72

Анонимен

преди 1 година

Войната скоро ще свърши - зелята няма шансове. И тогава Русия ще клати яко еврожендърщината с цените на горивата и енергията !

71

Анонимен

преди 1 година

До Боби. Пич това настъпление към Бахмут го дъвчеш от два месеца, тоя Бахмут трябва да е на луната щом 60 дена руснаците настъпват и още не са го превзели, другия вариант е руснаците да настъпват с по десет метра на ден

70

Анонимен

преди 1 година

До до 118Украйна е руска територия, с руско население, с руски градове и села, то и самото име "У-край-на", означва "у края(в покрайнините) на Русия"-------на руски НЯМА такава дума КРАЙ, на руски КРАЙ буквално преведено е КОНЕЦ. научи русйия език и тогава *** на воля.

69

Диригента

преди 1 година

Има някакъв проблем в русофилите. Аз , като един политически , финансов и военен лаик нямам мнение по темата Русия-Украйна.Това обаче, което се набива на око, е че масата сред русофилите са доста първични и необразовни. Квартални пияници, разни псевдо дървени философи,общаци и т.н. Сякаш идеята за Русия много по-лесно пропива при изявени примитивници.

68

Анонимен

преди 1 година

До до 118Украйна е руска територия, с руско население, с руски градове и села, то и самото име "У-край-на", означва "у края(в покрайнините) на Русия"

67

Анонимен

преди 1 година

Боби, пак нищо от това дето си написал не е вярно, първо един джавалин 100000$ по пазарна цена, а най-евтиния руски танк Т72 е един милион, успеваемостта на джавалина е 95%, второ всичките 24 химраса на Украйна струват 700 милиона $, по евтино от една луксозна яхта. И трето, тия работи нямат голямо значение, защото Русия вече загуби войната. Въпрос на време е, нямат козове, пари и от хубавите ракети. Всичко свърши.

66

Анонимен

преди 1 година

Боби пак се активизирал. Върнал се от нощна от склада и полудява из коментарите. То не беше как ВСУ били в котел и войната свършвала утре, то не бяха чудеса. Сега от главното командване на РФ му казали как активни действия нямало да има идните месеци. Ех, искрено се забавлявам с всеки изпаднал бедняк русофил. Най-смешното е, че 101% от русофилите не са стъпвали в Русия.

65

765

преди 1 година

До Боби. Бобчо ставаш малко досаден. Един дживелин струвал повече от незнам си ква руска ракета, само че 1-2 дживелина унищожават танк който струва милиони долари, а руските ракети разорават полетата на Украйна или целят по цивилни цели.

64

Анонимен

преди 1 година

В Украйна изтезаваха или убиваха хора, които имаха различно мнение от лъжливата и агресивна пропаганда, която се лее по медиите им, убивани бяха и украински журналисти, убивани бяха и младежи. Това е абсолютно робство на чужди робовладелци и позор!

63

Анонимен

преди 1 година

ру солдатите се изнизват тихомълком от кримското селище Армянск

62

до 118

преди 1 година

Това са пълни руски глупости,но дори и да е било, то е ставало в границите на Украйна. Вътрешна работа! Никой не е нападал Русия. Русия нападна Украйна, тя е агресор!

61

Анонимен

преди 1 година

Като армията не става, въображението е много по-зле от украйнското и снабдяването е зле, един генерал нищо не може да направи.

60

Анонимен

преди 1 година

Украинските фашисти, убиват години наред своето собствено население, под давлението на запада и западни инструктори и чрез промиване на мозъците на населението със зомбирана, агресивна и лъжлива пропаганда, това са новите модерни еничари и предатели на родината си, обучавани от чужденци , да убиват собствения си народ, това е трагедия, голяма трагедия!

59

Анонимен

преди 1 година

Путлера не осъзнава какво си причини, за жалост тук има един негов човек който беше преизбран но с отслабването на Путин и той отслабва.

58

полюлей

преди 1 година

До БобиБе аз не съм американски бизнесмен или конгресмен, ама да ти кажа, на нас ДПС само от НЕК краде повече. Всеки час. Но за това никой не говори и не се интересува. За нас е важен американския бюджет и неговите проблеми.

57

765

преди 1 година

До Боби. Или не разбираш нищо от цифри или се правиш на ку ку. Всичките пари за които става дума, за икономиката на САЩ и ЕС са пари за семки. Като цифра 100мрлд долара може и да звучи много, но като процент от разходите на правителството на САЩ (5.8 трл долара) е под 2 %.

56

полюлей

преди 1 година

Основният резултат трябва да е отстъплението от Мелитопол, за да се освбоди пътя към Крим.

55

Анонимен

преди 1 година

Ако видите полетите с пренос на оръжия, които са били извършвани до Полша, ще видите, че руснаците не воюват с украинците, а се борят с един голям октопод, огромен октопод.

54

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен96 УКРОНАЦИСТИ ФАШИСТИ И ЗЛОДЕЙ ПОД НОЖ ДА СЕ УПОТРЕБИ ЦЯЛАТА МОЩ! БЕЗ ПЛЕННИЦИ. НАСИЛСТВЕНО МОБИЛИЗИРАНИ ПРЕДАЛИ СЕ - УВАЖЕНИЕ И ПОДГОТОВКА ЗА БОЙ С НАЦИСТИ И ФАШИСТИ! СЛЕД : ДНИ ПЪТУВАМ ЗА ФРОНТА !