53

Предстои настъпление

преди 1 година

В момента в Украйна все още има разкаляни пътища (разпутица) по които тежката техника трудно се движи. Руското настъпление се очаква да започне пред декември.

52

Смърди на Ройтерс

преди 1 година

"Андрю Озбърн и Марк Тревелян, Ройтерс/превод Пламен Йотински, БТА"

51

Муахаха

преди 1 година

Абе то Зеленски отиде в Херсон, ама Путин даже в Москва не смее да се покаже по светло без да са изпразнени всички сгради в периметър от 10км!!!

50

Анонимен

преди 1 година

До Боби98. Е колко па да съм глупав, ти самия признаваш косвено колко зле е Русия. "Март месец линията на съприкосновение между РФ и ВСУ се измерва от порядъка на 3000 км и това не е преувеличение След всяка вълна доставка Оръжие от Запада РФ редуцира дължинат ана фронта" - Само дето стигаш до грешен извод. Не Русия редуцира дължината на фронта а, ВСУ и както е тръгнало фронта ще се скъсява още. Припомни си кви глупости пишеше за 9май и ела пак да говорим.

49

натискане

преди 1 година

"СБУ тършува за руски диверсанти в манастир в Киев"

48

Анонимен

преди 1 година

До БобиРуснаците можеха да воюват като НАТОвците с килим от бомби, а след това да навлезе армията или само с две-три бомби и да приключи конфликта с Украйна, но не го направиха. Защото самата Украйна е руска територия и украинците са руснаци по произход, това си е тяхна руска земя и хора, де факто Русия воюва на своя територия в Украйна! А защо чужденците не се изтеглят и да върнем мира и търговията в Европа, а рекетират държавите за още оръжия, смърт, загуби, конфликти?

47

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 86 Един гражданин на СССР на име Сталин, открадна 60 тона злато от българската народна банка.

46

Анонимен

преди 1 година

Щях да предложа на Суровикин да свърши като Ромел, но се сетих че тая бъчва на снимката няма нито доблестта, нито смелостта за подобно решение

45

765

преди 1 година

До Боби. Пич цялата военна помощ за Украйна се равнява на под 2% от бюджета на САЩ, представи си. 2 % от бюджета на САЩ и Русия яде бой по целия фронт, а ако има дадат 10 % ???

44

Анонимен

преди 1 година

Материалът е пълна лъжа и антируска манипулация. Истинското положение в Украйна на фронта може да се прочете не само в руската, но и в американската преса. Например полк. о.з. Дъглас Макгрегор във в-к JHE Greyzone. В пресата на САЩ има много обективни материали за войната в Украйна, но такива у нас не се публикуват и препечатват.

43

Резултати ли няма

преди 1 година

Да, руснаците се изтеглиха от Херсон, е и какво от това. Навремето и Наполеон и Хитлер стигнаха чак до Москва и после гризнаха дръвцето. Колкото до най - явните резултати от действията на руснаците: стотиците черни чували ежедневно към Киев; смачканата и озверяла пасмина, наричаща се украинска армия; изчерпаните оръжия и муниции на НАТО; заливането на Европа с получовешките създания от Украйна; всекидневните атаки и движение напред на руската армия.; супер рекламата на руските оръжия. И още мног

42

До лудите разбирачи

преди 1 година

Видяхме армията на прехвалената Руска мечка се оказа, че е един обикновен Кремълски плъх. 20 установки Химърс направиха на салата Руските сили, а това е Американска разработка от 80- те години. Ако Руснаците не разполагат с ядрени оръжия. Къде е прехвалената им авиация, която не може да овладее дори и завзетите територии. Украйнците ги свалят като в пушкаджийница. Без ядрени оръжия. Американците с 50 изтребителя ф-35 за два дни ще ги приключи останалото ще бъде довършено от Украйнците.

41

Успехите за Русия

преди 1 година

Ша додат, бре! Едвам оня ден заваля сняг в Украина. Значииии.... идат, идат успехите )))

40

Анонимен

преди 1 година

До ПОЛКОВНИК. къде ги тия 178 кил кв км. , в последните 2 месеца от тях останаха 90 хл кв км, с тия темпове напролет ще са с минус окупираните от Русия територии

39

Анонимен

преди 1 година

До Боби Бобчо, язък дето толкова години ни набиваше в главите каква огромна военна сила е Русия. Накрая се видя че Русия се нассра много обилно в Украйна. 16 американски Хаймарса с ракети с минимален радиус на действие обърна войната. Срам и позор за руската армия. И от тук нататък те моля да не пълниш главите на хората с твоите проруски лъжи и измишльотини.

38

Анонимен

преди 1 година

До УмопомрачениеГодини наред гледах видеа в Тубата, на убийства и разрушения, на разкъсани тела на жени и убити, на инвалидизирани деца и убити деца, на хвърляни хора от високи етажи, на фашиските им концлагери и грабежи,палежи, на починали от глад, на жестоки изтезания и останали инвалиди от агресията на зомбираните укро- нацистки банди, обучавани от западни инструктори, да убиват собственото си руско-украинско население, тези укро-нацисти, са чудовища, дори Зеленски се страхува от тях!Врем

37

567

преди 1 година

До Боби. А предишните 3 месеца кво чакаха руснаците. Те от май месе все нещо чакат, а резултата е че само отстъпват

36

ПОЛКОВНИК

преди 1 година

Ех тоя пусти Херсон. Русия си взе 178 хил кв/км включително 90% от ОБЛАСТ ХЕРСОН. Върнаха западния бряг на Укрия с цел да си укрепят естествената граница - река Днепър и вече голямо поражение. Всеки Генерал би направил това. Реката е най-добрата граница защото иначе Укрите ще правят набези години наред и Русия ще трябва да ги приключва окончателно !

35

...

преди 1 година

абре п.тки! абре "умници" сега аз не мога да разбера има ли война или няма война! не за друго ми главната ви п.тка все още твърди, че война е нямало няма и няма и да има! ама генералите му и подръжниците казват, че война има! та явно сте толкоз "умни" и "честни", че се оплетохте кат "умни" п.тки!!!

34

Гиб Мелсън

преди 1 година

Това е сто процента гражданска война. Нещо като гражданаската война в САЩ преди век и половина. Само че в САЩ гражданската война е била север срещу юг, докато в Украйна гражданската война тече в посока запад-Изток. На източните украинци помага Русия. На западните украинци помага САЩ и прилсужниците на САЩ от нато и ЕС. Кой ще победи? Ще победят по-мотивираните украинци. Към момента по-мотивирани са западните украинци, докато източните украинци се надяват руснаците да се бият вместо тях.