13

И кво а ?

преди 1 година

Много ме интерсува поредния изфабрикуван генерал от неква клика в неква държава. Ай сиктир

12

Анонимен

преди 1 година

Мира ще дойде, ако всички чужденци се оттеглят и оставят на мира украинци и руснаци, в момента не управляват украинци в Украйна и тази фашистка власт, също не е създадена от украинци, Зеленски,Коломойски не са украинци! Чужденците да се изтеглят от Украйна, която де факто е руска територия, с руско население, с руски градове и села, украинците също са руснаци, украинци не е нация, а е дума за местоположение:у-края(на Русия), украинци произлиза от "у-края"(в края, на края, у края, в покраийнините

11

до 17

преди 1 година

Кои хора според теб. Защото рускоговорящите и в Херсон и в Одеса са между 80 и 90 %.

10

Анонимен

преди 1 година

Фашистите започнаха дареайат зъби от студ ,гадове

9

ХИЧО

преди 1 година

Руските банди,наречени армия още не могат да разберат какво правят в чуждата държава.Генерал Армагедон е преживял армагедон в собственият си keнеф,след бурна вечер на алкохолизъм-две бутилки и половина водка и зелеви сърми.Неудачник с армия от жалки неудачници.

8

Зозо

преди 1 година

Хахахааа, с африканската си икономика Блатная не може да води война с богатия запад. Това вече и децата го разбраха. Едвам мобилизираха крепостните и нямат с какво да ги облекат, обуят и въоръжат :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Остава им да събарят панелни блокове и електростанции. Гола вода са :))))))))))))))))

7

Анонимен

преди 1 година

Българските патриоти пожелават много успехи на генерал Суровикин в унищожаването на нацистите, независимо от коя държава са!

6

Умопомрачение

преди 1 година

До Анонимен 17Абе.... кой ти каза че хората в Донбас са били тероризирани от Украйна??? Лично Вова така ти каза нали? По Первий Канал. А доказателства някакви? Фашиста е само един. Крие се в бункера под кремъл и нарежда удари по детски градини.

5

до 17

преди 1 година

ти ли ще кажеш дали а руски градове или хората там? да ти е майката руска подложена

4

Анонимен

преди 1 година

Херсон и Одеса са руски градове,това са фактите, ако останат извън Русия, може би, ще се повтори гаврата, както с хората на Донбас, тероризирани, ограбвани и убивани от украинските зомбирани фашисти и предпоставка за нов конфликт в бъдеще!

3

Анонимен

преди 1 година

И за това украинска армия нищо не може да направи в Донецк и Луганск,а какво стана с Херсон,украинците са блокирани,нито могат да форсират реката, нито могат да се придвижат към запорожието,защото е голо поле.Сега просто руснаците си ги подлагат на обстрел,както си искат.Трябва обаче пропагандата да продължи.

2

Анонимен

преди 1 година

Еднорозите много загрижени за руснаците. Гледайте си розите:))

1

РЕЗУЛТАТА ЩЕ Е

преди 1 година

Тотална икономическа и демографска разруха на Русия. 1991 ще се повтори но сега ще е още по-тежко. Само от февруари до сега за избягали над 1 милион млади и кадърни руснаци. Путина вече няма на кой да продава газ. Даже Китай не искат да му помагат.