93

ЦИПСО

преди 1 година

Украинизацията е въвеждането на обществото в състояние на истерия (поради когнитивни удари) и зависимост от предателство-победи, тоест от постоянно търсене на информация, която се дели на перемога (победи, успехи) и зраду (поражение, предателство) . Хората започват постоянно да прелистват каналите на Telegram и изпадат или в състояние на еуфория от успехи, или в депресия или стрес поради неуспехи.

92

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 177 - да, нося си кръста. И съм вярващ - за разлика от вас, русолюбите които сте възлюбили Путиновата хибридна теория смесваща руската имперска доктрина със славянство и православие! И си обичам Родината. Ти обичаш ли я? Ако да, отговори - защо Путин е българомразец? Защо "подари" кирилицата на македонците? Какво мислиш, русолюбецо - прав ли е Путин?

91

ЦИПСО

преди 1 година

Когнитивната война е психологическа война, насочена към подкопаване на общественото доверие в изборните процеси, държавните институции, съюзниците, политиците и длъжностните лица чрез дезинформация и пропаганда. Целта на когнитивната война е да наложи желаното поведение на избрана публика. Основната цел е да подлуди обществото, да го потопи в психологически транс, лека лудост, благодарение на която обществото може да бъде контролирано отвън.

90

ЦИПСО

преди 1 година

ЦИПСО означава Център за информационни и психологически операции. ЦиПСО е център, създаден през 2004 г. от представители на Силите за специални операции на Украйна, насочен към разпалване на омраза към всичко руско. Казано по-просто, ЦИПСО са информационните войски на Украйна, които се занимават с насърчаване на русофобията в Украйна и в Европа, дискредитиране на ВС на РФ, демонизиране на Русия и влошаване на ситуацията вътре в Русия.

89

Анонимен

преди 1 година

Стигнах до тук "чиято дъщеря Даря беше убита край Москва през август, според Русия - от украинската държава"и спрях да чета. Не само според Русия, а и според САЩ Украйна е извършила този терористичен акт. Ние не сме MaлoyMHици, че да не помним какво е станало, кой го е направил и как го е направил. Останалото, което пише в статията без да съм я чел със сто процентова сигурност мога да каже, че е бълвоч в стил ЦИПСО!!!

88

Анонимен

преди 1 година

САЩ не губят в Украйна , но в Тайван ще е страшното !

87

Анонимен

преди 1 година

На Зелето му се иска примирие , нооо НАТО не дава , кофти нали !

86

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен - 163 - тая мозъчна пRъдня на файл ли си си я записал? Постваш я вече за стотен път. Някакви либерали те гонят, чадо! Путин е на власт от 20 години, като за кратко се менкаше с оня Мики Маус - Медведев. Какво направи - освен олигарси които държат милиарди? Именно Путин ограби Русия. С паричните потоци от нефт, газ, метали - можеше да превърне Русия във водещ технологичен гигант. Какво е днес Русия - технологично джудже което чип не може да си направи. Е, от кражбите на Путин е!

85

Анонимен

преди 1 година

На НАТО-то /сащ/ му дреме за Украйна , голямата беда и най-голям проблем за сащ е ПРИСЪСТВИЕТО ИМ В ТАЙВАН , ако там загубят присъствие , това ще бъде най-голямата загуба .......

84

руски маймуни

преди 1 година

руските полуХора трябва да бъдат научени къде им е мястото - на изтривалката пред врата на цивилизования свят.

83

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Боби - е го бе, кой каза, че го няма - тук е руския пФишкогълтач Боби. Мина малко време от срама в Херсон, и ето - Боби ни представя новото YouTube "чудо" на руснаците - "безконтактна война"!

82

Анонимен

преди 1 година

До рсу... Тенкю , тенкю , да ти се връща , и това ще стане , секна ли ти далаверата !

81

Анонимен

преди 1 година

Някои държави от ЕС забогатяха , изчистиха си старата техника и боеприпаси в Украйна , за сметка на пострадалото мирно население и дебелата глава на Зелето !

80

Анонимен

преди 1 година

Да не мислите че Зеленски не иска примирие , по-добре му е , да се откаже от Луганск и Донецк , но да бъде Президент на останалата част от Украйна , но вече се е хванал на хорото на НАТО , и НАТО НЕ МУ РАЗРЕШАВА .Резултат : Ще загуби всичко !

79

Анонимен

преди 1 година

Руснаците и преди са отстъпвали територии, след което са се връщали доста по на запад. Това си е традиция по тези места за водене на война. Дано този път се спрат до към Киев, че обикновено при обратното настъпление се случват големи промени в Европа, да няма отрязани брюкселски зелки тоя път.

78

Анонимен

преди 1 година

До КОЛЬО ЧАКАЛА---Ми Кольо, кажи на зеленчука да фърга белия пешкир и да се кротва. Толкова ли не вдяваш, че други дърпат конците.

77

Анонимен

преди 1 година

До КОЛЬО ЧАКАЛА ЧАКАЛЧЕ НЕ ГЛЕДАШ ЛИ КЛИПОВЕТЕ С УКРОИЗВЕРГИТЕ! ИСТИНА ТИ КАЗВАМ ,АКО СЪМ НА НЕГОВОТО МЕСТО ЗА 24 часа ЩЕ ИЗПЕПЕЛА ФРОНТОВАТА ЛИНИЯ 300-400 км.

76

Анонимен

преди 1 година

Путлерoпитеците си оплюха мониторите от мъка :)))

75

СЪМ ОТЗАД АМИ СЕГА

преди 1 година

До Диригента НО НЕ СА ХЛАДНОКРЪВНИ УБИЙЦИ,НАРКОМАНИ и ПСИХОТРОПНИ ЗОМБИТА!

74

КОЛЬО ЧАКАЛА

преди 1 година

ТОЯ. МАСТИТ МАСОВ УБИЕЦ, В. ЧЕЧНЯ НЕ. ВКАРА. ВОЙСКА,ТОЙ. СРИВАШЕ ГРАДОВЕТЕ И СЕЛАТА. С. АРТИЛЕРИЯ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ. ДАЛИ. ИМА ЦИВИЛНИ. ИЛИ. НЕ, ТОЙ НАПРАВО. ГИ. СМИЛАШЕ. С БЕТОНА.И. ТОВА. АКО. Е ВОЕННА. ТАКТИКА.ТОВА. СИ БЕШЕ. ЧИСТА. ПРОБА. УНИЩОЖЕНИЕ НА. НАСЕЛЕНИЕТО. ТОЗИ. ГЕНЕРАЛ СИ. Е. ЧИСТА. ПРОБА. МАСОВ УБИЕЦ, И. ОТДАВНА. Е. ЗА ВОЕНЕН. СЪД. В. ХАГА.