154

Факт

преди 6 месеца

Диктаторите не се страхуват от народни революции, а от военни преврати. Затова в диктаторските държави, висшите военни постове се заемат от некадърници.

153

Гиб Мелсън

преди 6 месеца

Русия ще дърпа ушите на Украйна. Руснаците са забелязали, украинците крадат от газта, която минава през Украйна за Молдова по тръбата "Суджа". Украинците се кълнат пред руснаците, че не са крали от тръбата газ и че газта е преминала в същия обем през Украйна към Молдова, но явно руснаците имат други данни. Ще се дърпат ушите на украинците и на 28-ми количествата по тръбата най-вероятно ще бъдат ограничени.

152

Анонимен

преди 6 месеца

Нимой са аби ва, копейката под меня!

151

Анонимен

преди 6 месеца

соросоидитезаенти път показаха какви са разбиранията им в разрез с всякаква демокрация и човешки права. Пълно отсъствие на елементарно възпитание и речник.

150

ХИЧО

преди 6 месеца

Генерал Армагедон е живо доказателство, как посредствени,жалки мижитурки умеят да се издигат в йерархията на тоталитарната държава.В такава държава се издигаш винаги посредством ласкателство,сервилност,шуробаджанащина.Това е факт и той пречи на механизма на правилното функциониране на такава държава.В пазарната икономика на Запада успяват най-кадърните.В Русия-мижитурките.Диктаторчето лилипут се е обградило с ласкатели,и никой не смее да му каже истината-че царят е гол а армията е трагична...

149

Трудна работа

преди 6 месеца

С тази разпасана и демотивирана руска команда толкова.

148

Анонимен

преди 6 месеца

Сега му четох биографията на тоя , освен че вероятно е престъпник е командир на въздушно космическите сили. Те горките самолет във въздуха не могат да закрепяг, силите им чак космически. Голям смях.

147

анонимен келеш

преди 6 месеца

Са извинявайте ама пак се сещам за тези 11 руски агресорчета легнали на земята,къде им пръснаха тиквите миналата седмица в Украйна.То и нас да тръгнат е така да ни освобождават в България без да искаме и да ни денацифицират и да ми откраднат телевизора и на жената пералнята и сушилнята не ше ги гърмим у кратуните,ами първо по една *** ше им ударим с приятелите така както са в легнало положение:):):)

146

Анонимен

преди 6 месеца

Порадвайте се по интензивно на путин! Скоро ще го споменувате, както споменувате Живков! Мнооооооого скоро!

145

111

преди 6 месеца

До СЕИР ЗА ВАСДОНОСНИЦИ. Вече свършиха опорките и почна с клетвите ли ????

144

ЗЕЛЕНСКИ

преди 6 месеца

Все съм се чудом чудил защо аджеба броят Европа и Азия два континента! Сега вече знам! Европа е цивилизацията, а Азията е напълно друг свят, населен с изостанали диваци които не са изобретили никакво техническо средство и не са дали почти нищо на науката! Там са съсредоточени всички диктатури, спиращи развитието на човека! Границата Украйна / Русия, всъщност е граница Европа/Азия! У(КРАЙНА) е края на Европа от което и произлиза името и! Африка и Азия са един континент и съм го нарекъл Афразия!

143

1984

преди 6 месеца

миличкия запад като му треснаха суровинно ембарго от Русия, сега изнася българските гори, скоро планините ни стават неоколониална пустиня...гледам оня ден цеременията на тн отличници бизнесмени и дами ома то все тия от антизелената икономика разни минни босове дето тровят България и изнасят цветни метали на запад като за последно... вие нали в Дай България на запада даром нали имете Сондовци, защо не протестират а само ....иуират на запада.... що неолиберално се борят за адска цензура и тн

142

ѝьь

преди 6 месеца

Армагедона се оказа менте

141

Анонимен

преди 6 месеца

Ньмам търнение Америка да победи. Къде сте бе америкаоси?

140

Анонимен

преди 6 месеца

И тоя е същия пияндурник като останалите некадърници

139

Един трол долу

преди 6 месеца

Пише много за какво е било по социализма. Да имаше много добри неща, но да ми говориш само за доброто и да казваш, че нямало тотален контрол над населението е просто наивно или нарочно. Тези системи бяха тоталитарни. 100% контрол. Катастрофи имаше повече от сега, но не ги даваше по телевизията. Имаше и убийства... просто не се говореше... а ДС беше навсякъде ... така, че не ми говори само хубавото.

138

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен237. Даже не можете да прочетете в руската уикипедия истината за собствените си идоли. А се пишете русофили. Май по скоро сте путинофили. Генерала е роден през 1966 , а през 1991 е капитан и е точно той. Прегазва двама цивилни в Москва.

137

смешници

преди 6 месеца

как е нагаждачи днешни соросоидии, предишни комунисти, по-предишни фашисти, още по-предишни турски лакейчетаа... как вирее продажната ви родова памет? За какво ви използват господарите ви, какво си мислят за вас, като плюят с отвращение...

136

999

преди 6 месеца

Тоя генерал, ако не греша прегази невъоръжени протестиращи руснаци в Москва с БТР през 1991ва. и е съден за продажба на армейско имущество. После се чудят хората как така руската армия няма униформи и бронежилетки

135

Анонимен

преди 6 месеца

полските врагове на славянството стават за смях на световното, фалшивата им дузпа спасена от вратаря на Мексико... не става да си фанатичен католик ама алкохолик и злобар към братските си народиоще по-безродни са мак-доналдсите и укропсихопатологистите соросокомунисти